onsdag, juni 07, 2006

Tilvandret retspsykiatri

på Sankt Hans Hospital angives mellem 35 og 45 % af patienterne at vælre indvandrere. Ingen kan give en plausibel forklaring, andet end "at migration åbenbart disponerer for schizofreni". Særdeles skræmmende udsigter:
Over 3.000 skizofrene har ikke kontakt til sundhedsvæsenet. Mange af disse vurderes af psykiatere til at være farlige.
Tusinder af ubehandlede skizofrene

Tragedien ved Holmens Kanal

apropos Ugeskrift for Læger igår (se længere nede). De bange anelser holdt stik. "Fordomme" som nogle ynder at kalde det.

Den drabssigtede T. kommer fra en familie med psykiske problemer. Hans mor er skizofren, og han har også selv modtaget psykiatrisk behandling tidligere. Han forklarede i grundlovsforhøret i går, hvor han var sigtet for det brutale drab på den 48-årige Martin McCrory, at han har fået ordineret de anti-depressive medikamenter Fontex og Sisordinol af sin egen læge mod psykoser (BT)

I Expressen irrelevant som sædvanligt. Hvad kommer det også folk ved, hvad der kan give dem en voldsom og pludselig død - ikke mindst i Sverige, hvor 40 % af allerede dømte går uden behandling. (Ugeskrift for Læger, 2003)


Men ulykker kan de sgu´laveDen danske model giver arbejde til trængte svenskere
docent Dahl er ikke så tosset når hun bare holder sig fra emnet ytringsfrihed og migration:
Berlingske Tidende 7. juni

På den ene side er der mangel på arbejdskraft og samtidig øges behovet for flere ansatte.På den anden side finder vi den næststørste arbejdsløshed i EU, avancerede taløvelser med statistikker og en ungdomsarbejdsløshed, som er mere end dobbelt så høj – 22 pct. mod 9 pct. – som på den anden side af vandet.Det første: Danmark. Det andet: Sverige. Behøver jeg sige, hvilket land der har en liberal borgerlig, respektiv en socialdemokratisk regering? [..]
For grænsekommunerne i Skåne er det livlige danske arbejdsmarked derfor en mindre gave fra oven, specielt i et valgår som dette. Når svenskere, og ikke mindst svenske unge, forsvinder over Sundet til de tillokkende københavnske arbejdspladser, ser den skånske arbejdsløshedsstatistik straks lidt bedre ud.Men i stedet for at eksportere arbejdsløsheden »overseas« kunne man jo fundere over, hvorfor det er så meget lettere at skabe arbejdspladser i Danmark end i Sverige. Modellen med dansk-inspireret flexicurity er også så småt ved at blive et samtaleemne – altså generøse vederlagsniveauer kombineret med en fleksibel arbejdsmarkedslovgivning.
- Men det er kun borgerlige politikere, som er interesserede. Svenske socialdemokrater foretrækker tydeligvis høj arbejdsløshed frem for en vellykket borgerlig dansk model.

Pårørende
til dee terroranklagede i Canada, der havde krudt nok til at sprænge halvdelen af Torontos harmoniske multikultur i luften. Vi må vente til næste gang.

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net