mandag, juni 05, 2006

Vild ungdom

Sverigedemokraterna blir det tredje största partiet om landets ungdomar får bestämma. I "Ungt val" som genomförts av Aftonbladet och ungdomssajten Lunarstorm röstar 11,9 procent av 15- till 21-åringarna på Sverigedemokraterna.
Sverigedemokraterna trea i Ungt val

"Mangfoldighed betaler sig ikke"
old news, men ikke for Politiken:
Ph.d.-afhandling: En myte at ‘mangfoldighedsledelse’ kan betale sig
Fra dagens Politiken - præsentation af en ph.d.-afhandling med den konklusion, at Mangfoldighed betaler sig ikke. Her lidt fra artiklen.
“En franskmand, en dansker, en kineser. Novo Nordisk International Marketing i Danmark har mange udlændinge ansat - bl.a. med den klare bagtanke, at virksomheden kan trække på deres internationale baggrund og viden om det marked, medarbejderne selv stammer fra. Det er ikke bare socialt ansvarligt - det batter også på bundlinjen at føre »mangfoldighedsledelse«, som disciplinen er blevet døbt. Det argumenterer såvel private virksomheder som offentlige organisationer med, der har ambitioner om at inddrage etniske minoriteter. Men i praksis er der ikke meget at komme efter, konstaterer Jakob Laurings ph.d.-afhandling om mangfoldighedsledelse:
»Man lægger en liberal retorik over det - at der skal være penge i at have minoriteter ansat. Men det er der kun i få tilfælde. Derimod kan mangfoldigheden føre til en række ledelses- og personalemæssige problemer«, siger han.
[…]
Et af hovedproblemerne er, at de etniske grupper i praksis holder sig for sig selv. Og hvis man opnår at få blandet folk, bliver den officielle kommunikation i virksomheden meget formel.
- Ikea er et andet firma, der har slået sig op på etnisk mangfoldighed. Men i praksis er de heller ikke kommet særlig langt med andet end at høste imagefordelene. Det reelle indhold, at få fordele af at have forskellige nationaliteter, går ifølge Jakob Lauring langsomt.“


hvad det kan indvikle sig til, kan man læse her:
Integration eller islamisk infiltration - eller både og?
Efterfølgende er en beretning om hændelser oplevet som chef for en møbelfabrik, et job der ophørte september 2000. I slutningen er tilføjet nogle få oplevelser fra dagligdagen, som den nu former sig, samt nogle betragtninger om hele problemstillingen, set med menigmands øjne.


"Die Partei, die Partei.......
sie hat immer Recht." Nustår de til at vinde igen, og mange er så trætte af dem.
Flash sekvens - husk at sætte lyd til
set på Subjektiv.se


Retspsykiatrien under pres
aktualiseret af det rædselsfulde mord på en mand i København i morges, formentlig begået af en skizofren. Idag har Ugeskrift for Læger en artikel om emnet. Ingen kan tilsyneladende forklare den massive overrepræsentation af sindssyge, kriminelle udlændinge:

"Antallet af retspsykiatriske patienter er femdoblet inden for de seneste 25 år. De nyeste tal viser, at denne stigning fortsætter og nu i et endnu hurtigere tempo. Den årlige vækstrate var fra 1980 til 2000 på 7 %, den er nu steget til 10 %. Der er intet, der tyder på, at denne stigning vil stoppe."
-"Medvirkende faktorer kunne være det stigende misbrug blandt alvorligt psykisk syge og en stigning i antallet af patienter fra etniske minoriteter (sidstnævnte gruppe udgør nu mellem en fjerdedel og en tredjedel af alle retspsykiatriske patienter").
Retspsykiatriske patienter i Danmark
Leder

org. rapport, pdf

Den største trussel mod velfærden
fra Anders Foghs grundlovstale. En skandale foranstaltet af lomme"humanister" i en tid hvor landet skriger på arbejdskraft. Og disse vil - Gud bedre det - i regering igen. Det kunne være interessant at se det nøjagtige beløb, SR´s raseren har kostet Danmark. Eftersom Sveriges udgifter af flere kilder bedømmes til 225 mia netto årligt, (17% af det samlede skatteprovenu), er små 100 mia for Danmark næppe et urealistisk gæt. Til sammenligning er det samlede sygehusbudget på 60 mia.
Hvem vil købe en brugt bil af Marianne Jelved? Det er der masser af navnlig akademikere der vil. God tur ønskes I herfra! Og hvad er der forresten galt på de "højere læreanstalter"?

-"I den forbindelse skal vi gøre en kraftig indsats for at få arbejdsløse indvandrere i arbejde. Næsten halvdelen af indvandrerne fra ikke-vestlige lande er desværre hverken i arbejde eller i gang med en uddannelse. Her står vi med den største udfordring overhovedet, når det gælder finansiering af fremtidens velfærd.
Hvis danskere med indvandrerbaggrund kom i arbejde i samme omfang som øvrige danskere, ville det øge beskæftigelsen i det danske samfund med omkring 100.000. Offentlige udgifter til overførsler ville blive erstattet med offentlige indtægter fra mennesker, som havde fået et arbejde."

Fra JP
Foghs tale, 12 sider pdf

"Turns out they don’t have to find us. They are us.”
Terror in Toronto

Her er navnene på 12 ikke-islamistiske terrorister:
Fahim Ahmad, 21, TorontoZakaria Amara, 20, MississaugaAsad Ansari, 21, MississaugaShareef Abdelhaleem, 30, Mississauga Qayyum Abdul Jamal, 43, Mississauga Mohammed Dirie, 22, KingstonYasim Abdi Mohamed, 24, KingstonJahmaal James, 23, TorontoAmin Mohamed Durrani, 19, TorontoSteven Vikash Chand (alias Abdul Shakur), 25, TorontoAhmad Mustafa Ghany, 21, MississaugaSaad Khalid, 19, Mississauga
Toronto police chief Bill Blair said the accused were not motivated by their Muslim faith, hoping to allay fears of an anti-Muslim backlash after vandals broke windows at a mosque overnight.
DailyTelegraph
besøg Thomas Lønbæk
Addressing Grievances of British Muslims

ubetaleligt interview, audio: 8 min

det har i løbet af dagens vist sig at der er tale om et uddrag fra The Phil Hendrie Show, et amerikansk radio-sketch program. Hvilket ikke gør det kedeligere. Tak fro læsereaktioner.

Fra DR´s interne tørklædeslagsmål


hvor den gamle DKPér og nuværende slyngveninde til Ritt Bjerregard, Mette Fugl, gør en mindre heldig figur:
Mere fra DRs interne debat om Asmaas ansættelse - Schøler Kjær, Rahbek, Notkin og Fugl
Da Adam og Asmaa-debatten for et par måneder siden kulminerede skabte Moskva-korrespondenten Poul F. Hansen harme blandt kollegeer, ved på DRs interne debat at udtrykke sin manglende sympati for islamisme - og Asmaas tørklæde. Debatten fortsatte - her er de efterfølgende indlæg, der inkluderer mere lyrik fra Schøler Kjær, Rahbek, Notkin og en apologetisk perle fra Mette Fugl.

Uriasposten

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net