lørdag, oktober 21, 2006

Åh, Politiken

og deres tre artikler om Sverige idag. Den nye migrationsminister Tobias Billström skal bruges til at baske Danmark i hovedet med, men han siger bare almindeligheder. Og det til trods for at "han er åben bi-seksuel" og medlem af Riksgdagens HBT-gruppe ( Homo-Bi-trans), noget der må dupere Politiken -segmentet. I et DN interview siger Billström dog at den massive kædeindvandring til Sverige bør blive genstand for diskussion
- Politiken kan heller ikke forstå at irakerne strømmer til Sverige, mens Danmark ikke tar nogen. Det tror da pokker, der er allerede en irakisk stat i staten i Sverige, og det er ikke ulovligt at gemme illegale gatechrashers.
Værst er et "essay" af den tildligere Københavner og
Pol Pot hylder Per Olof Enquist, * der ikke kan skrive to linjer uden at karrikere sandheden. En prøve:
»Til at dække højrefløjen – de ti procent utilfredse racister, som findes i alle lande – har man så de svenske liberale, Folkpartiet, som fører en benhård kampagne mod snällisme (som desværre er uoversætteligt), med hårdere tiltag mod pjækkende skoleelever, mere karaktergivning i skolerne, kamp mod kriminalitet og mod nassende indvandrere, som ikke vil lære at tale svensk.«

Hans artikel er et opkog af en Expressen artikel og et venstrefløjsopråb fra DN debatt, hvor han og andre "kulturpersonligheder" som Ehnmark og Myrdal, tordner mod den afgåede kulturminister. I hundredevis af forfattere oppebærer en løn på 17.000 om måneden på livstid, uden nødvendigvis at skrive noget som helst nogensinde. En kulturminister der vil antaste de rettigheder, måtte nødvendigvis falde på sit had til kunsten. Ren Glistrup og Rindal, det siger sig selv. Åh, Politiken..........................
*( Per Ahlmark, "Vänstern och tyranniet - Det galna kvartseklet, pdf bog, 296 sider)

Et Dhimmi-liv
LÆR AF OS
Af TINA MAGAARD Islamismeforsker, fra JP interview
En fremtrædende kopter, som af frygt for repressalier ønsker at være anonym, advarer europæerne mod islamisternes ambition om at dominere kontinentet. Han kender strategien fra de kristne kopteres historie i Mellemøsten.
Hvordan har du oplevet det sidste års ?ytringsfrihedskriser? i Europa?
»Begivenhederne har afsløret mekanismer, som Orientens kristne kun kender alt for godt. Under Muhammed-krisen blev danskerne truet og angrebet, deres ejendom ødelagt. Det, som I har gennemlevet i en kort periode, er vores hverdag. Vi mellemøstlige kristne er knuste, udmattede. Vi håber bare, at I ikke ender i dhimmihed ligesom vi. Men det er ved at ske i Europa. Folk er bange og køber fred hos den lokale imam og hos de selv samme foreninger, som arbejder for at indføre sharia. Den onde cirkel skal brydes. Det er endnu ikke for sent i Europa. I europæere har så lidt erfaring med islam, men vi har 1.400 års erfaring. Vores forfædre forstod for sent, hvad islams ankomst betød. Vores historie kan tjene jer som eksempel for bedre at forstå, hvad der sker i Europa nu.« [..]

- For øvrigt er islamisterne allerede i det små begyndt at angribe kristendommen i Europa - ved at brænde kors af i London for eksempel. Nogle forsøger at benægte, at der skulle være nogen forbindelse mellem massakrerne på de kristne i Mellemøsten og det, der sker i Europa nu, men der er unægteligt en ideologisk forbindelse.

- Under optøjerne i Frankrig i november 2005 hørte man folk råbe ?Allahu akbar?, mens der blev brændt biler af. Optøjerne blev fulgt på tæt hold i den muslimske verden, og i arabiske medier var holdningen ?vi skal støtte vores unge? - som om de unge europæiske muslimer tilhørte dem. De samme medier spredte utrolige løgnehistorier, såsom at franskmænd spærrede muslimer inde i beskidte ghettoer uden vand og varme.
- Med karikaturkrisen gik det op for mig, at islamisternes netværk nu har bredt sig til så fjerne lande som Danmark. De islamister kender vi kun alt for godt. Det er dem, der forfølger os. De opfordrer til had, hvad enten de befinder sig i vest eller i øst. Og når I modtager islamisterne i Danmark, bruger de de europæiske samfunds ressourcer og styrke til at presse os endnu mere. Jeg forstår slet ikke, hvordan I har ladet dem komme ind. Har I ingen efterretningstjeneste?«


Nye sensitiviteter
pas på, jøder, kristne og hinduer...............

Police in Manchester have been told not to arrest Muslims wanted on warrants at prayer times during Ramadan.
Greater Manchester Police confirmed it had asked detectives not to make planned arrests during those periods for reasons of religious sensitivity.
The advice was emailed out to officers working in Moss Side, Hulme, Whalley Range, Rusholme, Fallowfield, Ardwick, Longsight, Gorton and Levenshulme.
Police said it was not a blanket ban, just a "request for sensitivity".
The email stressed the order did not apply to on-the-spot arrests, only the execution of arrest warrants.

Vi er i Radikal Ungdom kede af tegningerne af Muhammed ved et introkursus.
vi griber fluks en anden vinkel:
Alt kød er hø.......
øh, halal:
Det rette kød
Som led i sine bestræbelser på at forbedre tonen har ledelsen af Radikal Ungdom besluttet at optrykke hosstående samlebillede fra 1928 og udsende det til samtlige afdelinger ledsaget af en detaljeret vejledning i afholdelse af festlige arrangementer.
»Hos os kan man sagtens sige en vits og dele en flaske bajersk øl uden at træde nogen over tæerne,« siger en kilde til Groft sagt. Som det fremgår, reklamerer denne fremstilling af Muhammeds himmelfart for det tyske firma Liebigs »kødekstrakt«, men i Radikal Ungdom understreger man, at der utvivlsomt er tale om ekstrakt af halalkød. I ungdomsorganisationens ledelse regner man med, at initiativet vil forhindre flere radikale tegninger af profeten. »Det er der ikke behov for, nu hvor vi ved, hvordan han i virkeligheden så ud,« siger Groft sagts kilde.
Lars Hedegaard, Groft Sagt
Hvad nu hvis
det såkaldte "verdenssamfund" havde givet et nap med i Irak, i stedet for at sidde med armene over kors og pege fingre? Nu kommer rekylen. Det er ingen sag at rejse ulovligt til Sverige og forsvinde i et lokal irakisk sub- samfund på 80.000 mennesker.

Mens irakiske flygtninge strømmer til Europa, kappes de europæiske lande om at have den strammeste asylpolitik, så de kan skræmme de bankende irakere væk fra egne døre.
Europa lukker grænserne
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net