lørdag, oktober 28, 2006

Hvorfor gå, hvis ikke til yderligheder ?

og det må man da rose Røde Kors for at gøre i sit nye gratisblad med den helt uprætentiøse titel Kunst kUltur Religion og idenTitet. Selv den med raketfart skrumpende socialist-sekt Svenska Kyrkan, (- 85.0000 medl. om året) ses som et forebillede. Røde Kors ved man hvor man har.
Historien om KURT
Kurt hed oprindeligt Ali, men nogen gange er et navn mere end bogstaver. Iranske Ali byggede et vinduespudserselskab op i Danmark, men kunderne kom ikke. Et lille reklamefif og vupti, Alis vinduespolering blev til KURTs Vinduespolering, og forretningen blomstrede. Var det konjunktursvingninger eller bogstavernes magt, der gjorde forskellen. Vi ved det ikke, og dog.
Mangfoldighed og integration er KURTs omdrejningspunkter. KURT gentænker begreberne i bredeste forstand og ser på emner som kunst, politik, sport. KURT finder du på caféer, teatre og biografer rundt om i hovedstaden. Og det er ganske gratis..
læs KURT hvis du ikke allerede har set det tusind gange før
Vanløse Stairway

(foto © snaphanen - klik!)
Vanløse Stairway, Send me your picture
Send me your pillow, Send it through Krishna
On the Vanløse Stairway
Send me your bible, Send me your Gita
I want to reach you, On the Vanløse Stairway,
And your Stairway, Reaches to the moon
And it comes right back, It comes right back to you
Send me some loving, Send me some kissing
You know what I'm missing, On the Vanløse Stairway
On the Vanløse Stairway, Right there, hold it....
Van Morrison tribute to Denmark on the Vanløse stairway
Vanlose Stairway Song Review


Et helt uundværligt parti
så er det sagt:
»Derfor vil jeg gerne opfordre til, at man får en opposition der vil være med til at give et kvalificeret politisk modspil til Anders Fogh, og dermed også sætte fokus på den politiske debat i Danmark.«
Bodil Kornbek, formand for Kristendemokraterne til Radioavisen
Kristendemokrater fravælger Fogh

Monsiuer Coq au vin

på hovedbiblioteket. Gå trygt derhen, I møder ikke mig. Min læge vil ikke ha´det. Men jeg ved jo også hvad han plejer at sige. I en forbløffende artikel i Näringsliv afslører Guillou - der ikke benytter sig af pc ér eller internet - hvor smalt orienteret han er. Imponerende for en mand der har fikserede geopolitiske meninger at meddele andre.
Ser mere fra Weekendartiklen på Uriasposten: (foto © snaphanen)

"Ikke desto mindre kommer samme Mankell ganske tæt på at forsvare terrorisme i en af sine seneste bøger. Eller rettere reducere den til en kristen kunstart. Og Jan Guillous nye bog kommer så tæt på rendyrket antisemitisme, som man kan komme, når han genopliver sin gamle helt Hamilton som palæstinensisk overskurk. Jeg spekulerer tit på, om de der gamle stalinister har sat sig sammen og udviklet en eller anden strategi for, hvordan de kan få listet deres sygelige teorier ind i hovedet på os andre under dække af kriminalistisk spænding."

Goddag mand økseskaft !
dansk statistik er nogenlunde ligeså oplysende som svensk, der f.eks meddeler at "landet har 12 % udenrigsfødte", eller at 40 % af voldtægstforbryderne er "udenrigsfødte".

Af Tabita Wulff
25/10 BRAGTE JP en stort opsat, udmærket artikel Langt færre at integrere. JP oplyste, at vi i 2006 har 6 pct. indvandrere og efterkommere fra ikke-vestlige lande. Dette er korrekt. Med et indbyggertal på lidt over 5,4 mia. vil det i tørre tal betyde ca. 325.648 personer fra ikke-vestlige lande.
-Men grafikken viser ikke tildelte statsborgerskaber, altså de naturaliserede personer. Fra 1979 til 1/1 2006 har Folketinget bevilget statsborgerskab til 189.910 personer og de børn fra ikke-vestlige lande, som er født efter statsborgerskabet. Hvis disse personer figurerede i statistikken over indvandrere og efterkommere, ville tallet være ca. en halv million.
Artiklen viser også en graf over befolkningsudviklingen 1980-2050. -

- Fremtidsprognosen i år 2050 er ca. 510.000. Det er århundredets underdrivelse, da vi allerede har ca. en halv million.
Det eneste, læserne er interesserede i, er ærlig, ikke-sløret information om, hvor mange personer fra ikke-vestlige lande, der bor i Danmark.

Danmarks Statistik giver ikke svaret, fordi politikerne har forbudt optælling efter religiøs overbevisning, et fuldstændigt vanvittigt hensyn, da ingen, hverken kristen eller muslim, vil være stødt over den opdeling.
Fremskrivning ren fiktion

Tak, Muhammed


World press freddom index

Dialekten snarare LO:s än Reinfeldts
Göran Skytte kender danske måske. Han havde for mange år siden et udmærket TV program der bare hed "Skytte". I modsætning til sin gamle ven Guillou fra de rvolutinære dage, er han blevet borgerlig - på svensk , altså - og har ikke som GIJÅ helt mistet overblikket:

"När journalister och politiker på vänstersidan talar om sverigedemokraterna använder de ofta epitetet ”högerextremister”. Det är ett förmodligen medvetet försök att blanda bort korten. För sverigedemokraterna har i själva verket mycket lite gemensamt med den politiska ”högern”: de är inte konservativa, inte liberala, inte nyliberala. Däremot är det uppenbart att de har sin bas bland öppet invandrarfientliga sossar – socialdemokrater som blivit sverigedemokrater.För mig som bor i Skåne står detta helt klart. Sverigedemokraterna hämtar sina röster från traditionellt socialdemokratiska områden."
Leder, Svenska Dagbladet
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net