søndag, december 17, 2006

Det importerede jødehad

læs JP Indbliks store artikel om den muslismke chikane mod danske jøder, en chikane der nemt kan udarte til venstrefløjens forbrydelse mod de danske jøder. Blandt jøderne er der selvransagelse nu, for det er ikke ukendt at en del af dem har skubbet på denne farlige udvikling, ved at opmuntre masseindvandringen. Nu synes alvoren og risikoen for tragedie imidlertid at være gået op for de fleste.
Jeg - der ikke er jøde - finder at dette er noget af det jeg sidst tilgiver socialdemokraterne og deres multikulturelle halehæng af nyttige venstreidioter. Ved de hvordan man skammer sig ? Ellers blir´der rig lejlighed til at øve sig på det, også længe efter at Poul Nyrup bare er blevet et dårligt oliemaleri, der hænger inde i Folketinget:

Antisemitisme: Landet, som reddede sine jøder under Anden Verdenskrig, opleves i dag som et usikkert og ubehageligt opholdssted for jøder. Den muslimske indvandring har importeret Palæstina-konflikten til Danmark, og jøder udsættes nu for chikane, tilråb og overfald.[..]
- For David er udfordringen blevet for stor. Han føler sig ikke tryg i Danmark. Når hans kone bliver gravid, vil han flytte til Israel. Hans barn skal opdrages efter jødedommens forskrifter. Han skal ikke skjule sin identitet. Han skal bære Davidsstjernen ligesom sin far – og han skal kunne gøre det uden frygt.
et kort referat online her: Danske jøder udsættes for chikane og Jødehadets nye ansigt

Indvandringsmodstand er grundlovsstridig
I början av denna vecka sände jag följande brev till DO ("Diskrimineringsombudsmannen") Katri Linna:
"På TV4:s webbsida står följande att läsa (söndag
den 10/12 -06):'Efter framgångarna i valet har Sverigedemokraterna för första gången kallat alla sina förtroendevalda till kommunkonferens. Men Nyheternas granskning visar att partiet redan börjat driva motståndet mot invandringen på flera håll i landet.Enligt ombudsmannen mot etnisk diskriminering strider flera av förslagen mot grundlagen."


Med anledning av detta har jag en fråga till DO: Vilka förslag från SD handlar det här om, förslag som inte är förenliga med vår grundlag?"Det kom ett automatsvar, om att mejlet kommit fram. Men något svar i sak har jag inte fått - och lär heller inte få. Vad skulle DO svara på detta?..........................
DO svarar ej, Millds Blog

»Menneskeslægtens naturlige nederdrægtighed«
Den store tyske partykiller Arthur Schopenhauers værk om kunsten altid at få ret udkommer på dansk. Giv den ikke til hvem som helst!
At få ret er som bekendt ikke altid identisk med at have ret - og omvendt. Det er evnen til at få ret, der er emnet for Arthur Schopenhauers pamflet »Kunsten altid at få ret« fra 1830, som nu udgives i en letlæst, dansk oversættelse.

Schopenhauers "Manual til de rethaveriske"


Knever-demokratiet lever
"Vores politiske system var engang en temmelig myndig udgave af det repræsentative demokrati – nu er det et knever-demokrati, hvor mediernes konstante løften ben op ad snart den ene, snart den anden minister og partileder i snart den ene, snart den anden skandalesag
– det hele krydret med endeløse serier af paranoide meningsmålinger og tåget voxpop – efterhånden udgør en alvorlig risiko for hele forretningsførelsen.
Når man tænker nærmere efter, var det faktisk netop et knever-demokrati, de fik i Tyskland efter 1919, nemlig Weimar-republikken. Alle ved, hvad det førte til, da folk endelig blev trætte af det."
Henrik Jensen ,forfatter, lektor RUC
om Guldbrandsen filmen. Jensen der af uransagelige grunde stadig tilhører oppositionen i dette land.

Bøsse, muslim og pakistaner
ikke spor morsomt, men dog bedre end at være det hjemme i Packistan, selvom det til en vis grad er lykkedes hans landsmænd at gøre dele af Norge til filial af det Islamabad, man så inderligt forstår de flygter fra i stort tal:

Hvorfor er jeg skapt slik? Det er disse versene jeg klamrer meg til som muslim. Hvorfor har Gud som er perfekt skapt noe han ikke selv godkjenner? Eller for å snu på argumentasjonen: Hvorfor vil jeg velge å være homofil, når jeg er klar over problemene og utfordringene det byr på? Og et desto viktigere spørsmål: Hvorfor fortsetter jeg å være homofil når jeg er fullt klar over at det innebærer at jeg en dag kan miste familien min?
Kjærlighet på liv og død

Ofre og forbrydere
i Sverige er de to grupper næsten overlappende, i Danmark knapt så meget. Der røves, voldtages og myrdes efter noder, af stakkels mennesker der har det "rigtig, rigtig" dårligt. Man husker f.eks. Anna Lindhs morder, der havde det så skidt at han måtte slå nogen ihjel *. Ingen fagmand ville dog ofre sin stolhed på at erklære ham utilregnelig eller psykotisk. Heller ikke Daniel Wretströms morderes mentalhygienje var helt på toppen - blandt utallige andre.

Idén till filmen fick Stefan Berg hösten 2005 när antalet rån bland ungdomar rusade i höjden. – Bilden som medierna förmedlade var skrämmande, säger han. Det blev tydligt att gatan är en farlig plats att vistas på, säger han. Samtidigt fick jag intryck av att det rörde sig om offer på båda sidorna, det vill säga både de som rånades och de som rånade var offer.
Stefan Berg gör film om unga Malmörånare

de unge muslimer her har det sikkert også skrækkeligt: Danske jøder udsættes for chikane, eller hvad med de unge der i aftes prøvede at smadre en bydel i København og lemlæste politifolk?
- Hvert 12 år synes der at komme en ny generation, de mangler den erfaring at blive banket af politiet. Det ligner en cyklisk masochisme. Nu er det altså på tide igen. Lad os håbe ingen betjente kommer til skade, og at de unge voldsenthusiaster kan få far og mor til at betale en ordenlig psykolog, så de kan få det lidt bedre "psykisk".
De her "mår också psykisk väldigt illa", men nu har Expressen fjernet artiklen antagelig for ikke at udstille de stakkels voldmænds sjælelige misére. Det er synd for menneskene, send flere psykologer. Generationen (og kulturen) der ikke vil være skyldig, vil op på Freuds sofa.Brutal misshandel av skolelev filmades
Här blir pojken både sparkad och slagen när han ligger på marken.Gängmisshandeln på Vättleskolan i Göteborg filmades med mobilkamera av en annan elev - och filmen sprids nu på internet.- Det är en katastrof, säger tillförordnade rektorn Gunnel Persson-Sarris.
- Filmen på misshandeln som nu finns utlagd på internet inträffade förra torsdagen. På den hör man hur någon räknar ner innan två pojkar börjar slåss.
-När den ena av pojkarna hamnar på marken i en buske kommer fler ungdomar fram och börjar sparka och slå på honom.Vättleskolans ledning fick snabbt kännedom om bråket och polisanmälde det hela. Att någon filmat visste ledningen däremot inte om förrän de i veckan fick veta att filmen redan låg ute på internet.
- Eleverna har inte respekt för fem öre. De kan stå och spotta en lärare rakt i ansiktet, säger en förälder Expressen.se har talat med.Gunnel Persson-Sarris håller med om att det har varit turbulent, men hon tror inte det är värre än på andra skolor.
- Det är inte bara vi, utan det har varit likadant i hela området och samhället.
* Anna Lindh: Motivet, tack !
denne holdning til ofre for forbrydelse, centrale samfundsværdier og ret og vrang, bekrives udmærket med Dr. Dalrymples begreb

"En social patologi"
Last week The Brussels Journal brought two stories illustrating how extremist Muslims, a.k.a. Islamists, try to impose their "values" on Europe. We reported how Islamists in Britain have been allowed to introduce "Shari'a swimming" in public swimming baths, whilst in Norwegian kindergartens pigs are banned from fairy tales because the poor, innocent creatures are "unclean" in the eyes of Islamists.
In a comment
one of our readers remarked that the extremists want to impose rules on Europe which do not even exist in most Muslim countries [..]
- In some Western countries the authorities seem to be grovelling at the feet of the Islamists. One of these countries, sadly, is Tony Blair's Britain. Theodore Dalrymple fears that this appeasement mentality (which Dalrymple, a psychiatrist, calls a "social pathology") is
probably worse in Britain than in continental Western Europe.
- Hence one may ask what is the point of sending young Brits to fight and die for freedom in Iraq, while at the same time abandoning moderate Muslims in Britain itself to "a micro-totalitarian climate" where the Islamists hold sway?
The Threat of Lawful Islamism and the Need to Fight It


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net