lørdag, januar 27, 2007

Karen Jespersen

i Deadline , video min 9:57 se evt. også den udmærkede ældre æstet Frederik Dessau, der må være mere end åndeligt i familie med Klaus Rifbjerg.

Karen Jespersen i opgør med S
Danskerne er tilfredse med Social- demokraternes linie. Partiet er lige nu mere populært end på noget andet tidspunkt under Helle Thorning Schmidts ledelse. Men én der ikke er tilfreds er ex-social- demokraten Karen Jespersen. Hvis den populære politikerskulle være blevet i partiet skulle udlændinge- politikken have været både strammere og mere konsekvent. 26. jan.


Fesstung Dänemark
skrækkeligt som Danmark lukker sig for globaliseringen, som Carsten Jensen sagde i Norge i forgårs og Dessau igår. Hvorfor ikke bare sige det ligeud : De savner nogle flere mørkemænd og uintegrerbare analfabeter til deres kaminpassiarer på det indre Østerbro?
Udlændinge får i dag opholdstilladelse til at arbejde i Danmark i langt højere grad end via bl.a. asyl. (klik billede)
Danmark modtager stadig flere udlændinge, men de kommer af andre grunde end for blot seks år siden. Samlet set fik over 46.000 udlændinge opholdstilladelse i Danmark i fjor, men omkring 30.000 af dem gik til personer, der kom hertil for at arbejde eller studere. Det er det største tal nogensinde.
Indvandringsmønster er brudt

»Retfærdigheden«
jeg skrev forleden at jeg aldrig havde hørt en præst eller en jurist bruge ordet retfærdighed så frimodigt som Olav Hergel. Det er lyv. Olav Hergel er jurist. Ordet er fascinerende i politik, det ultimative argument ingen kan trumfe. Her er f.eks. en Timbro mand der plæderer for " en retfærdigere kulturpolitik."

»Främlingsfientligheten«
Gellert Tamas har det tilfælles med Jan Guillou, at de af og til belærer Politikens læsere om hvad der foregår i Sverige, og at deres virkelighed ser ud som bagsiden af deres brilleglas - alt er på hovedet, ligesom så ofte i Politiken . Tamas er "ekspert i främlingsfientlighet". Det tror pokker, det er hans levevej. I går måtte de stakkels jøders mindedag holde for til hans propaganda, en ren parasitvirksomhed på "förintelsen".

Språktest. Därför slog Sverigedemokraterna igenom. Men media spelar också en avgörande roll. Skräckpropagandan kring "vi och dom" har bäddat för partiets framgång.
I dag minns man Förintelsen i Norrköping. I Lindens köpcentrum visas romska festkläder och spelas klezmermusik. I Sankt Olai kyrka spelas lunchmusik, i Hedvigs kyrka talar Axel Molin om de vita bussarna. I Synagogan hålls en minneshögtid varefter fackeltåget går till den judiska begravningsplatsen. Upptakten skedde på fredagen med en workshop kring filmen Blåögd på stadsbiblioteket, seminarium med Gellert Tamas i kommunhuset, visning av filmerna Sophies scholl och Führerns elit i Filmstaden samt vandringar i Norrköping kring förintelsens offer.

Muslimerna står på tur.
Inte invandrare som sådana. - Bilden av islam och muslimer som terrorister med bomber i turbanen sprids i media.
Det är klart att det påverkar folk, säger Gellert Tamas till NT. Han är i Norrköping och talar för kommunens politiker. Som författare till boken om Lasermannen är han expert på främlingsfientlighet.
Du lägger en stor skuld på media?
- Ja, vi inte bara speglar utan skapar en debatt.
Norrköping Tidningar

Venstrefløjen - et psykosocialt fænomen
"Venstrefløjens projekt er mest for gamle statsansatte og unge narcissistiske gymnasieelever, og politisk set er den ligegyldig. De venstreorienterede ville ikke ane, hvad de skulle stille op med magten, hvis de fik den, siger antropolog Dennis Højmark og efterlyser et politisk engagement, der reelt kan forandre."
Information

Paradise Lost; Why the Left Loves Muhammad
"For who can yet believe, though after loss, that all these puissant legions, whose exile hath emptied Heaven, shall fail to reascend Self-raised, and repossess their native seat?"
John Milton, Paradise Lost, Book one, verses 631-634

Försäljningen av kattskinn mv.....................
När riksdagens EU-nämnd sammanträdde i fredags kanske man kunde ha förväntat sig att Angela Merkels brev skulle stå överst på dagordningen, men det gjorde det inte, istället behandlade detta triviala ärende:
"Statssekreterare Rolf Eriksson fick vid samrådet med nämnden bland annat även stöd för att inför rådets debatt ställa sig bakom förslaget till förbud mot handel av hund- och kattskinn.Regeringen representerades också av finansminister Anders Borg."
Det är ju helfestligt. Nationens självbestämmande skall avgöras, EU-nämnden sitter då och diskuterar försäljningen av kattskinn... Merkels hemelige alliance

Det danske sprog taber terræn
Nyhedsavisens David Trads: Han er blevet spurgt, hvad han mener om statsministerens kritik af DR og svarer, »at medierne ikke skal være nyfigne, når de selv bliver angrebet«, og det er jo en anden spændende måde at udvikle sproget på. Nyfigen, som for os andre betyder nysgerrig, er her blevet til ømskindet.
Ditlev Tamm, Groft Sagt
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net