fredag, marts 09, 2007

Farvel, Bengt Eriksson

sådan noget her klan man tjene penge på at skrive i svenske aviser. Tænk om manden koncentrerede sig om langt alvorligere svenske problemer.Der er én tring der karakteriserede politiindsatsen i de forgangene dage, uanset hvad man mener om beslutningen: Den var top professionel, uden brug af overvold og derfor kom mirakuløst nok næsten heller ingen til rigtig skade. Og jeg så det på nært hold.
Nederst remser Eriksson sine yndlingssange op - ja, ja. Den svenske 70 tals vänstern har stadig sine automatreaktioner i behold. "Bengt Eriksson längtar efter våren…" mon ikke snarere han længes efter 1975?
- Og så kan man jo ikke lade være med at tænke på denne: ”Kravaller gav bra reklam för Danmark
Vad hade hänt om då varit i dag och Gärdesfesten ordnats i Danmark? Hade polisen skickat sin insatsstyrka, upplöst festen med tårgas och häktat deltagarna? Hade det blivit som i Köpenhamn nu senast? Det har brutit ut inbördeskrig i Köpenhamn. Kan man säga så, när det inte ens anses vara inbördeskrig i våldets Irak? Men vad ska det annars kallas? Och oavsett vad det kallas – frågan är vem som förberett det...
När danska polisens insatsstyrka i torsdags morse satte ner en helikopter på Ungdomshusets tak och intog huset – trodde då Danmarks och Köpenhamns politiker att allt skulle gå lugnt och fredligt till? Kan det uteslutas att politikerna spekulerade i att det skulle bli bråk: kastade gatstenar, sönderslagna affärsfönster och brända bilar. Tänk om förödelsen på Nørrebro blev så stor att opinionen vände?
Danmark har blivit känt som ett "frisinnat" land med utrymme för alternativa livsstilar och vars befolkning kan "hygge" sig. Men Danmark, som vi kände det, finns inte längre.
Detta hyggelige land blir nu allt mer ohyggeligt. Efter att politikerna tagit itu med "utlänningsproblemet" är det dags för den infödda befolkningen att placeras i en fyrkantig, borgerlig form. Allt som inte får plats ska bort!
Dansk protestsång: Lil" Johnnys mund (Røde Mor), Ryesgade (Savage Rose) Det er en kold tid (Kim Larsen), I kan ikke slå os ihjel (Internationelle Sigøjner Kompagni), Pisser på plakaten (Magtens Korridorer), Ungdomshuset blir! (Anne Eltard, Ooh Sticky, Anisette m fl), Tilgiv os, børn! (Tine Juhl m fl)…Bengt Eriksson längtar efter våren…
Ilmar Reepalu´s indbakke er glohed
(Malmøs borgmester) Hvis de ville, kunne de få særdeles travlt med at slæbe folk i retten, men der er vel en kapacitetsgrænse ?
I går kom ett mejl till Ilmar Reepalu med i stort sett samma innehåll som det som polisbefälet Lindström skrev. Skribenten är en före detta aktiv Skånepartist som skriver att man ”inte kan sparka folk bara för att dom vågar skriva sanningen”. Han skriver också att ”även jag hatar alla Mohammeds och deras avkommor efter det som min egen grabb och hans kompisar har blivit utsatta för”, ”jag hatar dess förbannade kurder som inte ens drar sig för att skjuta på öppen gatan”. Skribenten kallar Reepalu för en folkförrädare som håller på att ombilda Sverige till en islamisk filial. Han uppmanar även Reepalu att ta kontakt med hans arbetsgivare om Reepalu känner för att få honom sparkad.
Sydsvenskan

Malmö 8-3-07
Varför är du förvånad över att Lindström blev friad i AD? Han skrev ju bara det som dom flesta tycker här i Malmö och man kan inte sparka folk bara för att dom vågar skriva sanningen.
- Jag kan tala om för dig att även jag hatar alla Mohammeds och deras avkommor efter det som min egen grabb och hans kompisar har blivit utsatta för. Jag hatar t.ex det invandrarynglet som väskryckte min gamla mor. Jag hatar dessa förbannade kurder som inte ens drar sig för att skjuta på öppen gata samt anlägga brand i bostadshus samt hålla på med knivslagsmål i villaområden.Men framför allt hatar jag sådana politiker som fortfarande mot bättre vetande vurmar för alla snyltare som söker sig till detta landet.
Men fortsätt bara och ombilda detta land till en islamisk filial. Du och dina folkförädarkollegor oavsett partitillhörighet har ju lyckats väldigt bra att göra Malmö den mångkulturella sopstation som den är idag.
- Ett tips i all välmening:varför inte göra Bagdad till en av Malmös vänorter samt för att tillfredsställa islamisterna döpa om staden till Lilla Bagdad.Varför inte införa också tjänster som kommunala självmordsbombare, det hade väl varit ett pittoreskt mångkulturellt inslag i gatubilden samtidigt som det kanske hade givit en del av våra mest övertygade islamister en meningsfull sysselsättning?
-Till sist,du får gärna ta kontakt med någon tidning för att publicera detta mail i sin helhet och du får gärna ta kontakt med min arbetsgivare om du känner för att få mig sparkad. Efter 37 års arbete så hade det varit en välgärning att som så många av våra kulturberikare gå här hemma och bara se när bidragen och försörjningstödet ramlar in i postlådan.
Stop volden nu, drenge
her kunne det være på sin plads at bringe hele historien om Julius Mygind. Hans far tror, der er noget at gøre ved det. Efter at have observeret at dette er seks til otte gange værre i Malmø, må jeg sige : det tror jeg ikke et sekund på. Venstrefløjen må tage deres historiske skyld på skuldrene og deres børn må leve med følgerne af deres grænseløse dumhed:

Det lyder som et nødråb, og er det også. Det er skuespilleren Peter Mygind, der råber til de unge indvandrerdrenge. To gange er hans egen søn blevet overfaldet. Nu vil han bruge sit navn i kamp mod volden.
Af Olav Hergel- Politiken, Word.dok. 10 sek til download
Fortrængt romantik
Interview med Peter Øvig Knudsen:
»Det var et helt årti, hvor der huserede voldsomt totalitære, militante og voldelige forestillinger om revolution i Danmark. I fucking Danmark! Og der er stort set ikke skrevet noget om det.«
"Fucking koldt i vesten"
Salaams kulturopfattelse
De, der ikke kender salaam.dk, hvis samarbejdspartnere bl.a. er Undervisningsministeriet, Politiken og Frederiksberg og Ishøj kommuner, kan med fordel studere nogle linier fra det undervisningsmateriale, som er produceret i forbindelse med en dokumentarfilm om bl.a. Zaki.
Zaki er vokset op med en egyptisk far og en dansk mor og præsenteres som ”musiker i en globaliseret verden”. Eleverne skal bl.a. svare på spørgsmål som ”Hvad er forskellen på et dynamisk (foranderligt) og et statisk kulturbegreb?” Og: ”Hvad er Pia Kjærsgaards kulturopfattelse?”I sangen ”Det tragisk” skriver Zaki:
”Det ikke mit problem at jeres kultur er så uindbydende/
Selv hvis jeg spiste svin/drak vin/
leved efter at enhver er sin/
Ville dansk kultur stadig ik være min/
For min diin er islam og jeg er muslim/
og min passion er alt for stor for det her land, derfor skriver jeg rim/
”. Og et andet sted i sangen:
”Der er så fuckin koldt i vesten” og: ”jeg sælger ik min ære/
Der masser gode ting som jeg gerne vil lære/
Men dansker ka jeg ikke blive og har jeg aldrig været/”
Helle Merete Brix, Sappho
Skammelig tavshed
Skamlig tystnad Sverige och Europa sviker starka muslimska kvinnor, som står upp emot förtryck i islam. Tysta feminister i väst hänvisar till tolerans och förståelse, samtidigt som 10 000-tals kvinnor hålls i slaveri, skriver statsvetaren Lisbeth Lindeborg, som skriver en bok om behovet av ett reformerat islam.
I Sverige offras sanningen på det politiskt korrekta och förljugna altaret där landets mest dubiöse opinionsbildare Jan Guillou presiderar. Studier visar dock att de som använder sig av invektiv som islamofob och rasist ofta själva står den fascistoida islamismen nära.
“Det är viktigt att kvinnor i väst blandar sig i vad som händer. Överallt. Kvinnoförtrycket är en global fråga; se på Greenpeace - de agerar överallt. Det är er plikt att inte tiga. Då europeiska kvinnor inte reagerar är det ett förräderi mot kvinnosakens idé och mot de mänskliga rättigheterna“, säger Serap Celeli innan vi skiljs.
"Tolerans dödar muslimska kvinnor"
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net