tirsdag, marts 27, 2007

Flemming Rose

Hvorfor han ikke fik Cavling-prisen, det orker man jo ikke rigtigt gå ind i. I det mindste for hans amerikanske interviews. Når verden om et minut har glemt Olaf Hergel - og kun svenske aviser husker ham, er Flemming Rose gået over i historien.
Idag fik han Trykkefrihedsselskabets pris, fuldt fortjent. "Pissekunstneren" Uwe Max Jensen, der af uransagelige grunde vil være journalist(et frygteligt spild af kunstnerisk talent) havde lavet prisen. Vi kunne hurtigt blive enige om, at de "intellektuelle" er de værste forræddere. -Det skrev Orwell allerede for 65 år siden og han kendte dem, venstreintelligentsiaen.
Hege Storhaug overrakte den med en lang, smuk tale.
Både
Hege Storhaugs og Flemming Roses taler kommer her på video, alt afhængigt at Googles godekendelsprocedure. Men det bliver i morgen engang. Hør dem ! (ca. 45 minutter)
fotos © Snaphanen, klik !

Rose takketale: Frihed og krænkelses-fundamentalister
Kære Hege Storhaug, tusind tak for de flotte ord. Jeg er rørt og taknemlig, og må sige, at din fremragende bog "Men størst af alt er friheden" om etniske og religiøse parallelsamfund i Norge også har efterladt sig spor i den danske debat.

JP Kultur

Safia Aoude vil søge professionel hjælp for sin ‘bizarre humor.’

Findes der en kur imod at være Safia Aoude ? Kan et svin gøre for at det er et svin ? Lidt "coaching", måske? Nogen må ha forsøgt at tale alvor med hende. Nu tar´ de Konservative hende sikkert til nåde. Endnu en grund til ikke at give det parti sin stemme:
Det skriver hun på
Konservativ Ungdoms debatforum. Om sit fotomanipulerede billede skriver Safia Aoude:
- Det var barnligt og en ganske unødvendig reaktion. Om jeg fortryder det? Stensikkert!
Nyhedsavisen skriver:
I indlæggene beskylder hun desuden Nyhedsavisens artikler om hende de seneste dage for bagvaskelse, personforfølgelse og fordrejelse af fakta og fortæller, at sagen er overgivet til Pressenævnet.
Safia Aoude undskylder samtidig, at hun har kaldt Helle Merete Brix for ‘buddhist og lesbisk skribent,’ men fastholder, at hun ikke kan lide homoseksualitet og ikke vil have offentlig støtte til homoseksuelle ægteskaber eller ‘homoparader i det indre København.’
Hun skriver desuden, at hun ikke bryder sig om staten Israel, da medlemmer af hendes familie blev fordrevet fra deres jord og dræbt i 1948, da staten Israel blev oprettet. Safia Aoude elsker derimod USA og skriver, at hun har stor respekt for George W. Bush.
Artiklen i Nyhedsavisen er ret så fremragende, den rummer masser af pointer. PÅ KUs forum påstår hun, at hun meldte sig ud af organisation
Islamic Student Organization (ISO):
Hun forklarer dog ikke, hvorfor hun gav interviewet til Berlingske Tidende i marts 1997 som talsmand for ISO, når hun, ifølge eget udsagn, meldte sig ud af ISO allerede året inden.
Her hvad
hun har lagt på sin blog i dag:
På trods af et vist psykologisk pres fra flere sider er jeg alligevel meget taknemmelig for de sidste dages frie diskussioner omkring min attitude overfor andre mennesker. Efter professionel coaching fra flere sider, bla. familie, venner, partimedlemmer og en kendt muslimsk konfliktmægler, er jeg nu kommet til den erkendelse, at mit typiske reaktionsmønster, nemlig at grinagtiggøre mine modstandere, hverken rimer med etiske regler indenfor politik og ej heller er korrekt muslimsk opførsel.
At bekæmpe racisme, fascisme og national-socialisme må ikke ske på det samme lave niveau som udøvet af foretalerne for disse nævnte holdninger. Der er intet behov og ingen grund til at benytte sig af grimme jokes og
photoshopping for at fremføre en pointe, ej heller når man bliver angrebet af manipulative og islamofobiske konspirations-entusiaster, hvad enten disse er politikere, skribenter eller bare folk, som hader islam.

Veritas

En "dansk" blog i USA

Gates of Vienna: Countries of Origin

Sveriges havererade välfärd

Umas akutintag stängdes för svårt sjuka patienter

Universitetssjukhuset Mas stängde i går kväll sitt ambulansintag för allt utom livshotande sjukdomstillstånd. Det mycket ovanliga beslutet togs på högsta regionnivå.

–Beslutet är förknippat med medicinska risker, säger sektionsledare Magnus Jeppsson på Umas akutintag.Universitetssjukhuset Mas är fullt.Propparna finns överallt, men syns tydligast på akuten.

– Vi blir inte av med våra patienter och kan därför inte ta emot nya, sa sent i går kväll sektionsledaren Magnus Jeppson på Umas akutintag.

Sydsvenskan

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net