søndag, marts 04, 2007

Kontraproduktiv vold

når man har lavet hærværk for 14 mio kroner, har man overtrukket sin good-will konto og kun fortjent en kold skulder. Iøvrigt rives huset - rønnen - ned i disse minutter - kl 6:34 i bælgmørke. Så skulle den være et faktum når revolutionens bagtrop får øjne engang op ad formiddagen.

Ritt bruger ikke et minut mere på de unge
Ritt Bjerregaard, der er overborgmester i København, vil ikke bruge så meget som et minut mere på at finde en politisk løsning på problemet med Ungdomshuset. Gadekampene er årsagen til afvisningen.
Ritt bruger ikke et minut mere på de unge

Rothsteins jeremiader
fordi svenske aviser er venstresnoede, folkeoplysende beskæftigelsespojekter, får den miskendte Michael Rothstein - der jo aldrig kan komme til orde, og bliver mobbet så grimt, ud når han kan - en hel artikel i Sydsvenskan, hvor han kan brokke sig over sine landsmænd´og over at der "ikke er plads til frisindede personer som ham". Frisindet er truet fordi loven skal overholdes og der er uenighed med Rothstein. Hvorfor flytter han ikke til Sverige, hvor folk med de rigtige meninger, sådan nogen som Rothsteins, i vid udstrækning er beskyttet mod nederdrægtig modsigelse ? :
– Politikernas så kallade normalisering av Christiania och Ungdomshuset är ett led i den kulturkamp som den borgerliga regeringen genast utlyste när den tillträdde för sex år sedan, säger Mikael Rothstein som är religionshistoriker och professor vid institutet för tvärkulturella och regionala studier vid Köpenhamns universitet.
– Det är ett borgerligt politiskt projekt som omdefinierat begreppet danskhet. Frisinnet ska bort. Nyckelorden är i stället det sunda och framför allt det normala. Igrunden finns en renhetstanke, som inte lämnar plats för den som avviker eller invänder.
–I debatten märker jag det som marginalisering och utfrysning. Jag känner att jag själv och det jag står för inte är önskvärt längre. I stället för mina åsikter bemöts, får jag skäll för att jag har dem.
Danskens individualism hotas

Jihad in Europe
en venlig læser har ordnet video konferencen så den også kan downloades. Tak !

»Europas ledere opfører sig som børn«
Daniel Pipes kommer til København i denne uge for at forelæse og få Trykkefrihedsselskabets pris.
Daniel Pipes er en af de mest indflydelsesrige forskere og kommentatorer i USA, når det drejer sig om islam og Mellemøsten. Han optræder hyppigt som debattør på CNN og andre TV-kanaler og hans kommentarer i bl.a. New York Sun og Jerusalem Post er læst af millioner af mennesker. Han er søn af Richard Pipes, der betragtes som en af Den Kolde Krigs store historikere og han ser derfor på truslen fra islam med den kolde krigs historiske perspektiv. Han er inderligt forhadt på venstrefløjen og betragtes af mange som en neo-konservativ zionist. Det er beskyldninger, der ikke rører Daniel Pipes. Ja, han er faktisk stolt af at være begge dele. [..]
»Debatten mellem venstre og højre om disse spørgsmål er afgørende for vor fremtid. Venstre vil ikke se faren i øjnene, og det er højrefløjens store opgave at forklare venstrefløjen, at vi er midt i en krise, som vil vokse og udgøre en eksistentiel trussel mod os.«
Bent Blüdnikow interviewer Daniel Pipes

»SD, som ofta får kritik för att vara främlingsfientligt«
enhver der har tydet svenske aviser i årtier, ved at det er i de små, små ting informationerne ligger. Her er tydeligivs en journalist der er ved at justere kompasset ind efter de rådende vejrforhold i år 2010. Expressen

Ayaan Hirsi Ali kritisert av Newsweek-journalist
Ayaan Hirsi Alis selvbiografi "Infidel" ble anmeldt av en troende muslim i Newsweek. Er det forklaringen på at amerikansk-irakiske Lorraine Ali kom med utfall og sleivspark mot forfatteren? Kan man anmelde en forfatter man er politisk motstander av? Document.no

Vi svigter os selv
Når københavnske og århusianske politikere vil lade religionen »spille en større rolle i skolen og på jobbet«, så betyder dette, at det kristne Danmark kapitulerer over for islam og overtager islams forudsætninger og opgiver sig selv. Kristendommen er i et absolut og fuldstændigt modsætningsforhold til islam. Uden evangeliets adskillelse af Guds og kejserens, af religion og politik intet Danmark, som vi kender det.[..] (foto Snaphanen)
Det er den amerikanske historiker Samuel Huntington, der har sat nutidens dagsorden med sin bog »Civilisationernes sammenstød« fra begyndelsen af 1990erne. Han har her et meget klart blik for, at nutidens virkelighed handler ikke om nationernes, men om kulturernes sammenstød. Det er ikke mere modsætningen mellem Tyskland og Frankrig, der udløser en spænding, ikke konkurrencen mellem England og den stærkeste magt på det europæiske kontinent, men det er modsætningen mellem uforenelige civilisationer, der er den afgørende dagsorden i verden omkring os.[..]
Og således får man også klarhed over, hvorfor kulturradikalismen er så værgeløs over for islam, for de to ideologier tænker ens i det grundlæggende - at det er menneskets egen holdning og gerning, der frelser det. Kulturradikalismen taler om det abstrakte menneske med ideer. Islam taler om det hellige menneske med lovens gerninger.
Søren Krarup - Berlingske Tidende kronik

Ny Temo: sd kan få 8,6 procent i riksdagsvalet
Så går den måske ikke meget længere. Det europæiske land med den største indvandring (i 2006 næsten også numerisk), og det mindste kritikerparti - det rimer selvfølgelig heller ikke. De metoder etablissementet har benyttet sig af i årevis, er ikke et demokrati værdige. Forsinkelsen kan vise sig at være fatal. De 7 i Riksdagen må nyde den sidste tid, de stadig kan slippe for at debattere med SD - folk med virkeligheden på deres side er jo altid "besværlige" i debat:
Sverigedemokraterna kommer in i riksdagen med bred marginal 2010
Ingen av partisekreterarna Marita Ulvskog (s) eller Per Schlingmann (m) ville dock möta sd-ledaren Jimmie Åkesson i debattprogrammet Sverige i Fokus.
- I programmet förs ett resonemang kring hur sverigedemokraterna under många år byggt upp en gedigen medlemsbas och att man nu närmar sig ett genombrott även i rikspolitiken. Enligt Niklas Källebring, analytiker på Synovate Temo, kommer partiet in i riksdagen redan 2010, med ett stöd på mellan 4,3 till 8,6 procentenheter.

Inget av de etablerade partierna har velat eller vågat debattera med sd utan har försökt ”tiga ihjäl” partiet, som det heter.
Aftonbladet TV 8

Jimmi Åkesson:
Ensam gäst i studion, utan debatt, som vanligt. Upplägget är att jag blir grillad och därefter kommer Marita Ulvskog och Per Schlingmann, partisekreterare s respektive m, att kommentera det jag sagt. Horribelt, egentligen, men med tanke på att det i normalfallet slutar med att vi - när sossarna lagt fram sina krav - inte får vara med överhuvudtaget så är det förstås ett steg i rätt riktning.

Åkessons blog - interviewet af tv 8
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net