torsdag, maj 31, 2007

Allan Johnson i jihad-video

journalist i SR: "Det lyder som om det ikke er helt frivilligt?". Selv palestinensere, der er enige i det den rædselslagne mand siger, var "outraged" over videoen. Document skriver:

BBC-journalisten som alle liker, Alan Johnston, ga endelig lyd fra seg. Det var på den minst beroligende måten: I en jihadi-video slik vi kjenner dem fra Irak. Symbolene, set-up, retorikken er gjenkjennelig. Det samme er frykten i ansiktet.
BBCs David Eades og erfarne Bridgit Kendall mistet grepet. De er vant til at kidnapping og grusomheter er noe som skjer med andre. Nå skjer det med en av deres egne, som endatil er populær blant palestinerne. Hva foregår? Hvordan er det mulig? Jihadistene respekterer ingen av de reglene vi klynger oss til: at de skal gå etter sine fiender, ikke sine "venner". At jihadistene ikke tenker slik, men "rasistisk" - at det er hudfargen og etnisk tilhørighet det kommer an på - er vanskelig å ta inn og forholde seg til.

Det gjør at man ikke lenger kan velge side, eller velge å forholde seg nøytral. Det er motparten som velger om du er i krig eller ikke. Dette er vanskelig å svelge for "liberale", vestlige, tolerante mennesker. Spesielt innen politiske korrekte medier som BBC.
Document. no - video
Among the believers
Despite the fact that France’s Union of Islamic Organisations (UOIF) has recently adopted a more moderate rhetoric, the old warlike tone and hatred of the West still lie near the surface. Sappho was the only foreign media to cover the UOIF's annual conference in Le Bourget.
Like mange voldtekter i Oslo som Harlem
Jeg ved ikke hvad sygeplejersken piver for. Inbtet er så skidt det ikke kan blive værre. I Stokholms Län var der i 2006 1.178 anmeldte voldtægter. I Stockholm kommune 503 - det er en anelse mindre end i hele Danmark. Danskere der tror det er fantasifuldt, bedes selv se efter på BRÅ.
I fjor høst besøkte en gruppe fra Legevakten i Oslo flere voldtektsmottak i New York. Der fikk den norske utsendingen vite det er like mange voldtekter i Oslo per innbygger som i den beryktede bydelen Harlem i New York, melder Tidsskriftet Sykepleien.
Marianne Stokkeland, sykepleier på voldtektsmottaket i Oslo, forteller at hun ble overrasket over å høre likheten mellom lille Oslo og metropolen New York. ”Vi var på mottakene i Queens, Brooklyn og Harlem, og der var antallet voldtekter like som i Norge, sett i forhold til befolkningstallet.I New York er det totalt 11 mottak spredt rundt i de forskjellige bydelene, mens det i Oslo er ett mottak. ”Mens hvert mottak i New York tar imot 100-150 henvendelser i året, tok vi i mot totalt 300 i fjor,” forteller Stokkeland. Hittil i år har Legevakten i Oslo fått 132 henvendelser om voldtekt, og det er hovedsakelig akutte tilfeller.
"Det er ikke relevant"
siger svenske journalister. Selv når det drejer sig om mord.
Muhammed Karali og Ali Abdullahi Mohamed - efterlyst

Folder om islam skaber uro i posten
den svenske model, postbude smager på indholdet inden de godkender det. Helt uholdbart. Dansk Kultur kan ikke siges at være utilbørlige på nogen måde. Skal buschaufførerne også godkende passagererne politisk ?
Postmedarbejderne i Allerød følte sig ilde til mode over en folder med overskriften »Fri muslimsk indvandring i Europa«. Derfor nægtede de i første omgang at dele den ud.
Islam: What the West Needs to Know
video, fuld længde, 1:38:44 med Robert Spencer, Bat Ye Or, Srđa Trifković, Abdullah Al-Araby m.fl. fra 2006. Anbefales meget som instruktivt kursus for begyndere, f.eks danske Folketingsmedlemmer og mange andre. Muslimer kan også blive klogere her. (via Veritas) Om filmen.
"The sober yet shocking documentary about what Islam really is and what it really means to do. Must be watched by everybody concerned with the future of Western civilization."

Nu fattes ord

Vänstern oroas av främlingsfientlig grupp
Nu oroas Vänsterpartiet i Nyköping av att den högerextrema nätverket Info 14 försöker värva medlemmar där och vill se motåtgärder. SR.se


Her ses den sproglige devaluering som svenske journalister har sovset sig ind i. Ved at beskrive hædelige, demokratiske indvandringskritikere på denne måde, bundter man dem sammen med rene nynazister og jubelidioter som Info 14. Grupper som den manglende politiske kultur har fremavlet, grupper der plaprer løs om "folkefjender" , "patrioter" og "det er jøderne der driver porno industrien". Der er kommet et hul i ordbogen, mon de selv lægger mærke til det ?- Jeg er ret så overbevist - vil man ikke have SD, så får man det der er meget værre, hel og halvnazister og vaskeægte racister.

"Khader - frelser og forsoner" *
Mon jeg er den eneste, der synes at de ny-religiøse overtoner er en smule "over the top"? Vi sure kynikere og misantroper, der allerede er fremme ved den dag, hvor Malou Aamund er politisk hjemløs igen. Måske man bare skulle tie det ihjel.................

Khader er det tætteste, vi i Danmark er på en Kennedy – med et smittende engagement, stærke værdier, ægte følelser og frem for alt med et kolossalt drive i forhold til at løse den afgørende politiske kamp i de kommende årtier
David Trads i Nyhedsavisen


Khaders genkomst skabte postyr i folketingssalen
Politiken

Kong Khader kom forbi

Berlingske Tidende 31 maj


"Treated Khader and his colleagues as liberators"
Jytte Klausen

(* Grundtvig - så godt som)

”Når regeringen ikke vil tage initiativ til at få den kulturelle mangfoldighed sat på dagsordenen, må vi selv gøre det”
Elsebeth Gerner Nielsen.


Altid med på spilopper

de svenskere, på vej hjem til nord-Beirut:
Tre unge mænd truede i eftermiddags en dansk bilist med en pistol, da de overhalede ham i høj hastighed på Øresundsbron.
Dansk bilist truet på Øresundsbron

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net