lørdag, juni 02, 2007

"Musik og sang og bægerklang

...er det der gir livet kulør" fotos © Snaphanen, klik
Om kampen iøvrigt - surfede væk efter 25 minutter over på en DR 2 aften om nudisme, Gud hjælpe mig. Den måtte jeg også forlade, dog følgende erfaring rigere: 1) min æstetiske begejstring for gamle, rynkede menneskekroppe er til at overse.. 2) Nudismen synes at forudsætte evnen til at føre sig mentalt tilbage, til før Adam og Eva´s syndefald. Den evne tiltror jeg kun børn, resten er humbug og romantiseren. Men bedre held næste gang, Danmark. BT har allerede begivet sig ud i endnu en menneskejagt. Kun en tåbe frygter ikke............Ekstrabladet følger trop.
"En dansk- syrer fra Sverige"
motiverne begynder at fortone sig i det dunkle. Det skulle vel aldrig være en "kærlighedsflygtning" der udagerer sin frustration ? JP
Ny stormoské i Malmø
jeg ved ikke, hvad så lille en menighed skal med så stor en moské. Det eneste forsonende ved elendigheden er, at det er de godartede Ahmadiyyaer, der skal bygge den. Så skulle Sverige være oppe på 12 stormoskéer og ca. 250 små. Men de bliver givetvis til flere og større.


Mat mediespin og bramfrie bloggere
Dagens Lars Hedegaard i Groft Sagt, Berlingske

Migrationsverket - en stat i staten

Tänker vidta åtgärder: Om den här frågan inte löser sig under hösten tänker jag faktiskt vidta åtgärder mot de här kommunerna. Jag tänker hänga ut dem och tydliggöra för medborgarna i de här kommunerna att den här kommunen inte har sträckt ut handen och tagit sitt ansvar mot ensamkommande barn. Jag tror inte invånarna i den kommunen ställer upp på den politiken. Jag tro att man känner att man kan ta emot två, tre barn.
Migrationschef hotar hänga ut kommuner
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net