fredag, juli 06, 2007

Bevægende

når folk sådan rigtig går op i deres religion og virkelig tror, det må man altså ta hatten af for. Man kan få nok af al den lunkne folkekirke-kristendom. Må vi så be om noget inderlighed. Pakistansk Nürnberg-rally:

Ulla Nørtoft : Pigegarden fra Islamabad

vil man studere den islamistiske dødskult og dens internetpropaganda nærmere, er MEMRI´s Islamist Websites Monitor stedet. Selvom de mest brutale scener er skåret ud af videoerne, er det et indblik i en mentalitet, der får én til at undre, om man ikke bare skulle forsegle den del af verden, og lade dem myrde løs derhjemme i fred, som Heinsohn foreslår. Og så lige huske at skrive flygtningekonventionen af 1951 om, så den rådende elendighed indenfor islam, ikke giver flygtningestatus i resten af den civilliserede verden.

Newsweek: Exploring Islam's 'Death Cult'

What's In A Name ?

Cox & Forkum

Europa på dødsruten
Glem alt om religion, præsident Bush, Israel, vestlig racisme og de stakkels palæstinensere. Historiens afgørende begivenheder skyldes den bagvedliggende befolkningsudvikling, og her har Europa fat i den helt gale ende, siger den tyske sociolog Gunnar Heinsohn .
Af LARS HEDEGAARD

Hold jer væk
Heinsohn har også et godt råd til de vestlige ledere, der sender deres soldater til ungdomspukkel-lande som Irak og Afghanistan, og som nu overvejer at gå ind i Darfur: Hold jer for Guds skyld væk. Vestlige lande med én søn pr. familie skal ikke sende deres unge mænd som kanonføde i ungdomspuklernes uafvendelige myrderier. Skal vi endelig føre krig mod f.eks. Saddam Hussein i Irak eller Al Qaida i Afghanistan, så er recepten et hurtigt slag for at fjerne den øjeblikkelige fjende og derefter hurtigt ud igen. Vi må opgive alle illusioner om at blive for at skabe fred, orden og demokrati. Fred og ro kommer der under ingen omstændigheder, før de mange millioner unge mænd har raset ud og slået så mange af hinanden ihjel, at ungdomspuklen er afviklet. [...]

..........Ikke uden en vis underspillet ironi opregner Heinsohn EU’s principper, når det gælder tildeling af opholdstilladelse i Europa:
»Vores første kriterium for at lukke folk ind i EU er, om personen har været offer for diskrimination. Næste princip: hvis personen allerede har familie i EU, har han privilegeret adgang. Tredje princip: mennesker, der opholder sig illegalt i Europa, bør legaliseres. Og først som kriterium nummer fire har vi det angelsaksiske princip, at immigranten skal passe til vores arbejdsmarked.
Det er ikke mærkeligt, at unge, hårdtarbejdende mennesker i Frankrig og Tyskland vælger at udvandre. Ikke nok med, at de skal forsørge deres egen aldrende befolkning. Hvis vi tager 100 20-årige, så vil de 70 franskmænd og tyskere derudover skulle forsørge 30 indvandrere på deres egen alder samt deres afkom. Det skaber mismod hos den hjemmehørende befolkning, særligt i Frankrig, Tyskland og Holland. De løber væk.«
I Tyskland er det allerede sådan, at 35 pct. af de nyfødte kommer fra en ikke-tysk baggrund, og ikke-tyskere tegner sig for 90 pct. af voldskriminaliteten.
Af samme grund mener han, at endog de mest pessimistiske befolkningsfremskrivninger for Europa vil vise sig for optimistiske. De regner nemlig med, at de stadigt færre unge tyskere, franskmænd osv. vil blive her og få børn. Men hvorfor skulle de det? De eneste, der er virkeligt loyale mod Frankrig og Tyskland, er dem, der lever af velfærdsydelser. For der er ingen andre i verden, der tilbyder at betale for dem.

se JP Kultur idag - jeg har hørt at Hedegaards Heinsohn interview skulle komme på svensk. Indtil da er det her på engelsk.
Gunnar Heinsohn og den demografiske kapitulation (Huntington revisited)

Söhne und Weltmacht kan downloades gratis her (på tysk , 191 sider)

Ventetider

Erixon

New eyewitness video of a terror suspect badly burned after the Glasgow Airport car bomb attack has been obtained by the BBC.

16 procent av svenskarna tycker att det vore bra om sd kom in i riksdagen

jamen, så er det jo bare at sætte et kryds

Nordre Mesopotamien afblæst
Migrationsverkets veje er uransagelige, intet er ændret ellers, men det skal svensken afholde sig fra at blande sig i. Hold kæft og betal! Ingen har vist forestillet sig at svensk fremmedpolitik nogensinde skulle blive genstand for folkelig debat, endsige folkelig beslutning. Nu er der så små 100.000 irakere i Sverige, så den befolkningsgruppe skulle være selvkørende. Skaden er sket. Ligesom i 90 erne da der kom 40.000 bosniaker på kun 4 måneder inden myndighederne vågnede op.
Irakere får ikke længere automatisk asyl i Sverige

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net