lørdag, august 25, 2007

"Muslimernes livsvigtige sag"

i KB Hallen idag kl. 14. Fri adgang. Jeg ved jeg burde gå derud, men jeg ved også det vil tage mig tre dage at komme over det jeg ser og hører. Det var slemt nok med Nürnberg rallyet på Rådhuspladsen sidste sommer, og jeg vil alligevel ikke høre andet end den samme viljens triumf fra rendestenen som hvergang. Hvad jeg trænger til at høre, er lidt vilje fra Christiansborg, og hvorfor ikke en undskyldning fra dem der har bragt denne cancer til Danmark? Nåh, ikke det...................
I dag samler den islamistiske organisation Hizb ut-Tahrir op mod 1.000 muslimer i KB-Hallen for at tale for en genetablering af det islamiske kalifat - en samlet stat bygget på islamiske love.
Ved et lignede arrangement sidste år krævede de Radikale organisationen forbudt ved lov, efter at medlemmer af organisationen havde opfordret til hellig krig og efterlyste »ledere i den muslimske verden, som reagerer med sværdet, før de reagerer med tungen.«
Hizb ut-Tahrir er forbudt i både Tyskland og Holland, og de radikale vil ifølge Berlingske Tidende dagens møde som anledning til et nyt forsøg på at få den omstridte organisation forbudt ved lov også herhjemme. DR
via Polemiken

“Give me your terrorists, your imams, your huddled madrassas, yearning to enslave us.”

Dansk succes?
Mens Bertel Haarder - delvis med rette - praler i norske Dagbladet med Danmarks succes, myldrer det ind med udlændinge i Danmark. Man skal ikke gå lange ture i København for at se at det er mærkbart i gadebilledet. Vesselboe behøver ikke tvivle på, at de vil modsætte sig hjemrejse på enhver mulig måde, især kinserne (2500 p.a.) er uhyre kreative. Veluddannede kinesere tager selvfølgelig ikke i stor stil til Europa og Danmark for at betale top-skat og lære et vanskeligt fremmedsprog. Sinapore og USA vil være oplagte førstevalg. Og der er som man ved rigeligt med grunde til at ønske sig væk fra Kina for enhver der kan betale en flybillet: (fotos Snaphanen)

Alligevel udstedte Udlændingeservice sidste år godt 46.500 opholdstilladelser. Det er flere end i slutningen af 1960'erne og i begyndelsen af 1970'erne, da indvandringen var fri.
Hovedparten - ca. 29.000 - af opholdtilladelserne gik til folk fra vestlige lande. De resterende 17.000 blev tildelt mennesker fra ikke vestlige lande som Indien, Kina og Filippinerne. Men også fra lande som Tyrkiet og Pakistan, der især blev ramt af stramningerne på familiesammenføringsområdet, er antallet af studerende og folk, der kommer for at arbejde, steget.
Rodfæstet tradition
Eyvind Vesselbo: Men spørgsmålet er, om reglerne bliver omgået i stor stil, og at de, der kommer hertil for at studere eller arbejde, er de samme som dem, der tidligere ville være blevet familiesammenført,« siger han.

Ønsker en person med f.eks. pakistansk baggrund, og som er født og opvokset her, at gifte sig med en person fra sit hjemland uden tilknytning til Danmark, kan et studie- eller arbejdsophold være nok til at opfylde tilknytningskravet.
Eyvind Vesselbo understreger, at han ikke har noget imod den store indvandring, men advarer mod, at vi begår samme fejltagelse som i 1960'erne, hvor vi gik ud fra, at de, der kom for at arbejde, rejste hjem igen. »Det ved vi ikke, om de gør, og i modsætning til familiesammenførte og asylansøgere, der skal gennemgå et treårigt integrationsprogram, stilles der ingen krav til dem, der kommer for at studere eller arbejde« siger han En genvej til Danmark

No matter how it is spun, this is an acceptance by ministers that they are powerless to remove those among that number who have come to Britain for work and not, as they claim, for asylum. Telegraph

"Enhedslisten er ved at udslette sig selv"
med Asmaa´s hjælp

Hvem præcis har Franco Frattini i tankerne ?
30 forkølede SIAD demonstranter der spadserer en tur i Fredericia ? En demonstration i Bruxelles der ikke må afholdes? Johnni Hansen der fik tæv? (Det er KrD der ikke kan stave Frattini, ikke mig, men gid det var......):
EU's justitskommissær, Franco Fratinni, advarer i et interview søndag med den tyske avis Bild am Sonntag om en stigende højreekstremisme og fremmedhad i EU. Advarslen gælder bl.a. udviklingen på den front i Danmark.
- Der er fem lande i EU, vi er særligt bekymrede over. Disse omfatter Tyskland, men også Frankrig, Belgien og Danmark, ligesom tingene ikke ser meget bedre ud i mit eget hjemland, Italien, siger Fratinni til den tyske søndagsavis. KrD


Det er en historie der interesserer Islamic Republic News Agency i Teheran:
He expressed special concern over the state of right-wing extremism in several countries notably, Germany, France, Belgium, Denmark and Italy.

"I flera demokratier accepteras vissa inskränkningar i informationsfriheten. I Sverige och Danmark blockerar internet-leverantörerna sajter som polisen anser innehåller barnpornografi. I Tyskland stoppar Google nazistiska webbsidor. Men en del makthavare vill gå längre än så. EU:s rättsliga kommissionär Franco Frattini vill blockera sajter som lär ut hur man konstruerar bomber. I EU-parlamentet försöker fem ledamöter få igenom en resolution om att internetleverantörerna borde stoppa rasism på nätet.
Censur på export


»Det hellige postbud«
mon han har det rigtig godt, sådan psykisk ?
"Slimane Hadj Abderrahmane er i ugens løb kommet med modstridende udtalelser og ifølge den danske læge Inge Genefke, der igennem 30 år har beskæftiget sig med totur, er det et typisk tegn hos torturofre. Hvis han har været igennem tortur, vil jeg stærkt tilråde, at han får hjælp, siger hun. Han kommer med udtalelser, der ikke er velovervejede. Han reagerer emotionelt helt forkert."
Inge Kemp Genefke, Center f. Torturofre, oktober 2004
Hvad mener Politiken, DR og Institut for Menneskerettigheder mon nu om deres kronvidne i bekæmpelsen af VK regeringen og USA?

Islamist: Den tidligere Guantanamo-fange, Slimane Hadj Abderrahmane, er sigtet for tyveri af dankort og pas. Sagen har fået det hemmelige politis alarmklokker til at ringe.
Torsdag den anden august havde den tidligere Guantanamo-fange, Slimane Hadj Abderrahmane, en usædvanlig travl dag efter arbejdstid. Det var den dag, da han angiveligt hævede omkring 65.000 kr. fra to af de tre dankort, som han er sigtet for at have stjålet i sit job som postbud i Greve........
- Siden Slimane Hadj Abderrahmane kom tilbage fra sit 747 dage lange ophold på den amerikanske Guantanamo-base, har han i offentligheden fastholdt radikale synspunkter. Især i de hektiske dage i efteråret 2004, da han på direkte tv sagde, at hans mål nu var at tage til Tjetjenien for at drage i hellig krig mod russerne, og at den underskrift, som han havde givet i USA som garanti for, at han netop ikke ville drage i hellig krig, ja, den kunne amerikanerne bruge »som toiletpapir.« Desuden nåede han at udnævne de danske soldater og statsministeren som »legitime mål,« fordi danske styrker i Irak og Afghanistan kæmpede mod muslimer. For kendere af den salafistiske fortolkning af islam, som han praktiserer, var det en helt logisk argumentation.

Men for mange danskere var det stærk kost, at takken for at blive hjulpet ud af ståltrådsburene på Guantanamo-basen var, at han straks udpegede statsministeren og de danske soldater som lovlige krigsmål.
Mand uden pas
På kraftig opfordring fra PET valgte Slimane Hadj Abderrahmane herefter at holde lavere profil. Det endte med, at han efter en såkaldt frivillig aftale med PET deponerede sit pas og lovede ikke at rejse ud af landet.Slimane Hadj Abderrahmane blev bogstavelig talt kørt væk fra virakken af PET, da trusselsniveauet mod ham selvsagt også var øget efter disse udtalelser.Hans offentlige optrædener er siden reduceret kraftigt, men når han endelig viser sig, tyder intet på, at han har fralagt sig sine radikale synspunkter og forbereder sig på en stille og rolig tilværelse som nybagt far i den lille familie i Greve, sådan som Hans Jørgen Bonnichsen beskriver det i sin bog ”Hånden”. Her viderebringer den tidligere PET-chef et ønske fra Slimane: »Lad os nu være i fred!« [..]
Han kommer nogenlunde fast til fredagsbøn hos den jyske imam, sufisalafisten Abdul Wahid Petersen. Jyllands Posten
Svensk U-landshjælp er generøs
om end lidt indirekte, måske ligefrem ufrivillig:
Taxibolaget köpte nya bilar på avbetalning och satte dem i trafik i Malmö. Men nu är taxiägaren försvunnen - och med dem taxibilarna. Kvar är skulden på närmare sex miljoner kronor.
Sedan företaget startades 2006 har det köpt 23 nya Mercedes- och Audibilar från en bilfirma i Malmö. Senast för ett par veckor sedan levererades två nya taxibilar till taxiföretaget trots att detta slutat att betala för de tidigare fordonen redan i juni i år. Bilfirman misstänker att hela affären är välplanerad och att 35-åringen enbart agerat som så kallad målvakt. En av företagets medarbetare säger till tidningen: - De efterforskningar vi gjort visar att bilarna förts till Hamburg för att skeppas vidare till försäljning i Afrika någonstans.Nya taxibilar i Malmö försvunna

Välkommen i hemmafru-klubben, Messing!
skriver Elise Claesson om sossen der forlader politikken. Tja, for 49.000 om måneden resten af livet, ville jeg også gerne være "hemmafru". Og så er hendes nye filejs endda milliardær. Messing, der "ingen formel uddannelse har", drev endvidere en af euopas mest fornuftsstridige og absurde love igennem i 1999, den svenske "sexköpslagen".
Kom nu inte och missunna stackars Messing hennes pension om 49.000 i månaden. Det kan hon väl behöva för att sköta om sina sex barn med olika fäder och sin miljardär. Dubbelt medborgarskap. Förbjuda rasisten Everts Taubes visor. DROTTNINGEN AV S, som DN så medlidsamt skriver idag. Frihet, jämlikhet och broderskap.
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net