onsdag, august 22, 2007

»Ubehagelig ? «

ja, for Tøger, de Radikale og Politikens læsere, måske. Nu kommer Bourgognen i den gale hals i Katoffelrækkerne idag - jeg ber dem fru Heilbunth....... (klik grafik)
Det multikulturelle samfund er under sociologisk beskydning.
Sandheden er ofte ilde hørt. Det måtte den konservative britiske politiker sir Enoch Powell sande, da han i slutningen af 1960'erne holdt sin såkaldte 'Rivers of Blood'-tale. Powell forudså, at øget indvandring ville føre til social uro og konflikter mellem forskellige etniske grupper. Det betød enden på hans karriere. Edward Heath - dengang konservativ partileder - fyrede Powell fra det konservative skyggekabinet. Resten af sit lange liv blev sir Enoch opfattet som en mand, hvis synspunkter lå tæt op ad Ku Klux Klan. Nu er Enoch Powells synspunkter blevet mere almindelige. Men dermed er de ikke blevet mere stuerene.

Dansk Folkeparti har siden sin opståen for et årti siden advaret om, at øget indvandring vil føre til øget kriminalitet og en lang række andre negative sociale konsekvenser. De samme advarsler har lydt fra Karen Jespersen - i hvert fald i den sidste del af hendes politiske odyssé fra venstresocialist til venstrekvinde. Reaktionen har altid været den samme; advarsler mod indvandringen er enten et udtryk for racisme eller udtryk for manglende indsigt i basal sociologi. [..]
PUTNAM HAR ikke en skjult politisk dagsorden. Det er ej heller populært at skrive det, men Putnams forskning underbygger den opfattelse, at det multikulturelle samfund har negative konsekvenser.
Formuleret lidt mere provokerende kan man sige, at den fremmeste internationale sociologiske forskning underbygger Dansk Folkepartis advarsler om det multikulturelle samfund.
'Don't kill the messenger' lyder et engelsk mundheld. Og selv om der næppe er nogen, der pønser på at slå Putnam ihjel*, bliver han næppe populær på at offentliggøre netop dette forskningsresultat.
Skilleveje. Multikulturalismens umulighed? Politiken 22 august 2007

* Her har Politikens journalist ikke nødvendigvis ret, se min post om Edward Bansfield.

Med hilsen fra Århus til det svenske kunstliv

landets åndelige fortrop
Uriasposten: En billedkunstner undrede sig over hvor mange gange ordet ‘Vantro’ optrådte i Koranen

De "famliesammenførte"

Bemærk at Norge befinder sig på det samme antal som Danmark i 2001, og som en dansk socialdemokrat før valget det år kaldte "smertegrænsen".

"Med tanke på det rekordstora antalet uppehållstillstånd som beviljades under 2007 där bara den så kallade flyktingamnestin gav ca 17.000 uppehållstillstånd kommer med stor sannolikhet anhöriginvandringen explodera under 2007. Tyvärr har migrationsverket inte redovisat några siffror över detta ännu. Min egen gissning är att vi troligen uppnår 40.000 personer i anhöriginvandring under 2007."
ANHÖRIGINVANDRINGEN EXPLODERAR 2007?
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net