tirsdag, juli 05, 2005

Bloggerne og de officielle

De kære ledere
Mr Andersson, en af tidens talrige såkaldte bloggere, som et voksende antal danskere tyr til, når de vil skaffe sig oplysninger om sager, som den professionelle presse helst ikke vil røre ved, undrer sig over bagmændene for demonstrationen mod George W. Bush i morgen.
Det kan blive en hed affære – ikke mindst efter at autonome har uddelt løbesedler, der kræver »Død over Bush«. Blandt anbefalerne finder vi det stalinistiske KPiD (Kommunistisk Parti i Danmark), der er kendt for sin støtte til Alexandr Lukasjenkos nystalinistiske politistat i Hviderusland, Venskabsforeningen Danmark-Den Demokratiske Folkerepublik Korea, dvs. det lokale heppekor for den kære leder Kim Jong Ils nordkoreanske hungersnødsregime, Saddam Husseins bedste venner i »Komiteen for et frit Irak«, AKP (Arbejderpartiet Kommunisterne), DKP, DKU, DKP/ML osv.At netop disse kræfter finder sammen om at skælde ud på den amerikanske præsident kommer nu ikke bag på Groft sagt.
Derimod undrer vi os mere over, at en række andre organisationer åbenbart foretrækker regimerne i Hviderusland, Nordkorea, Cuba, Saddams Irak mv. frem for det amerikanske – ellers ville de naturligvis ikke optræde arm i arm med disse diktaturers lokale støtter. Lad gå med Enhedslisten, Socialistisk Folkeparti og Greenpeace. Dem bør man ikke vente for meget af. Men hvad LO Storkøbenhavn laver arm i arm med tilhængere af Nordkoreas kære leder, der har sultet flere hundredtusinder af sine undersåtter ihjel, er en gåde. Har LO drøftet sin holdning med medlemmerne – eller er det noget, som ledelsen selv kan bestemmeligesom i Nordkorea?
Lars Hedegaard (Groft sagt)
Mr. Andersson kan träffas här:
http://www.holocaust-info.dk/weblog/
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net