fredag, september 02, 2005

Oplagt forretningsidé

så snart man krydser den dansk -tyske grænse, blir de kedelige pølsevogne erstattet af noget betydeligt lækrere: fiskeburgere. ALT fra havet til kun 11 kroner.Tre slag sild, rejer ,krabber, laks, rødspætter, ål. Og for at det ikke skal være løgn: Al fisken er dansk. Hvorfor er der dog igen der får den oplagte idé i Danmark ?
fotos © webmasterskal det endlig være pølser, så ta Harrys hjemelavede på Ndr. Fasanvej, 2200 Nørrebo:
Blandt pølsomaner er Harry's Place legendarisk. Den ligger i den ende af Nordre Fasanvej, der er næsten helt oppe ved Nørrebro Station.
Harry's har trukket så fashionable kunder som to foregående statsministre (Schlüter og Nyrup) og er blevet udødeliggjort i filmen Bleeder. Men er også uhyre populær blandt håndværkere, lastbil- og taxachauffører, faktisk så meget at flere af dem er begyndt at efterspørge en parkeringskælder.
Populariteten skyldes først og fremmest pølserne. De laves af den lille pølsemager Abeles (oprindelig fra Vanløse, nu Smørum), som deler ejerskab med Harry's Place. Det er nemlig pølser lavet uden benmel og med naturtarm.og det smages. Især i stedets absolutte specialitet - en ægte Børge. Rygterne vil i øvrigt vide, at det var Harry's, der første gang fandt på navnet en Børge. Så populære er de, at man kan købe 10 Børger med hjem til grillen formedelst 120 kr.
Efter 43 år i samme træskur var levnedsmiddelmyndighederne blevet lidt emsige, så i 2002 blev Harry's gennemrenoveret. Stemningen og den beskedne plads er den samme - nu er der bare mere skinnende stål over det hele.
Husk i øvrigt, at en ægte Børge kommer med krudt i! 'Krudt' er navnet på Harrys hjemmelavede dressing, der i den grad lever op til sit navn. Også i flere dage efter, hvis du forstår, hvad vi mener.

http://www.aok.dk/profile/3571
jeg kunne ikke dy mig for et billede af Storebæltsbroen i sensommerdis, da jeg nu havde chauffør på
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net