mandag, oktober 10, 2005

Caféer boykotter Louise Frevert

nok har hun kvajet sig, men vi ved jo allesammen at cafépublikummet er stærkt småborgerligt, æstetisk og let at skræmme. Men jeg iler til med et forslag: ANDYS BAR - der er publikummet ikke særligt kritisk og alt andet end småborgerligt:
foto © webmaster
Af LARS NØRGAARD

Københavnske cafeer og restauranter nægter at lægge hus til Louise Frevert (DF), selv om debatmøderne er aftalt. Flere af de cafeer og restauranter, som i forvejen har aftalt at holde politiske debatmøder op til kommunalvalget med bl.a. Louise Frevert (DF), nægter nu at lukke Louise Frevert ind, efter at hendes hjemmeside er kommet under hårde beskyldninger for racistiske udtalelser. Men når Louise Frevert er forment adgang, ønsker de øvrige indbudte politikere ikke at deltage, og dermed står flere af møderne til helt at blive aflyst.
Kandidaterne til Københavns Borgerrepræsentation Finn Rudaizky (S), Martin Hirsch (V), Bjarne Fey (SF) og Louise Frevert (DF) har aftalt med en stribe københavnske cafeer at afholde debatmøder i løbet af oktober og november. Det første skulle have været i morgen på restaurant Hatoba på Islands Brygge, men ejeren, Allan Nielsen, ønsker ikke at se Louise Frevert.
»Jeg har lyttet til de meninger, der er kommet, efter at vi har hængt plakaten om mødet op. Vi har ikke følt os truet, og jeg er ked af, at det sker med så kort varsel, men vi ønsker ingen ballade i forbindelse med dette møde. Måske tog vi munden for fuld, da vi sagde ja,« siger Allan Nielsen, bedst kendt for sin tid på fodboldbanen for bl.a. Brøndby, Tottenham og FC København.
En farlig tendens
Den 4. november var der også lagt op til politisk debat med samme deltagerkreds på Ingolfs Kaffebar på Amager, men her har man også fortrudt invitationen til Louise Frevert.
»Jeg er stor tilhænger af demokratiet, men det fantastiske ved demokratiet er, at jeg selv kan bestemme, om jeg vil lukke hende ind eller ej. Når hun har trådt sådan i spinaten og bagefter bare siger, at hun ikke selv har gjort det, ønsker jeg ikke at få Ingolfs Kaffebar forbundet med navnet Louise Frevert,« siger ejer Henrik Lehmann......................................
http://www.jp.dk/kbh/artikel:aid=3312408/

ER DF nazistisk?
se hos Urias-Kim:
- TV2’s politiske redaktør Kaare R. Schou hetzer
Fra TV2 Online, en grotesk afrunding af Talleruphuus-sagen begået af TV2’s politiske redaktør Kaare R. Schou som svarer på det retoriske spørgsmål: Er DF nazistisk?
http://www.uriasposten.net/
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net