mandag, oktober 31, 2005

Kurér din " islamofobi " for 75 kroner

på Dortheavej i Nordvest, det er sgu da billigt:
http://www.islamforum.dk/topic.asp?TOPIC_ID=4366

her er to indonesiske skolepiger , der blev kureret probat.
De kom i vejen for Muhammeds sønner. På grund af billederne
"grafiske" karater, kun dette link. Nu er du advaret.

http://nicedoggie.net/2005/index.php/?p=1090#more-1090

Politikerlede? Næh, - had.
danskerne skulle, for at parafrasere Erik Meir Carlsen, prise sig lykkelige over at have Europas mest engagerede, oplyste og fredelige vælgerkorps.
Leif Pagrotsky dödshotad
30 POLISER Förutom Säpos vakter bevakas kongressen av ett 30-tal poliser från Skåne.
Kulturminister Leif Pagrotsky lever under dödshot. Livvakter bevakar varje steg han tar på s-kongressen.
Säkerheten på Malmömässan är rigorös. Aldrig tidigare har en s-kongress varit så hårt bevakad. Statsminister Göran Persson och hans hustru Anitra Steen har ständigt minst två livvakter vid sin sida. Samma sak gäller för utrikesminister Laila Freivalds. Migrationsminister Barbro Holmberg, som efter debatten om de apatiska flyktingbarnen i våras utsattes för en hatisk brevkampanj, skyddas också av Säpo.
Mer avskydd än Lindh
Även Leif Pagrotsky, som inte varit lika synlig den senaste tiden, är bevakad dygnet runt. - Det stämmer att han har en hotbild riktad mot sig, säger en person med stor insyn i säkerhetsarbetet.
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,722182,00.html

Social kapital = sammenhængskraft
det er selvfølgelig Social kapital begrebet Jespersen/Pittelkow har studeret, men "sammenhængskraft" er et udmærket formidlende ord. Interview fra Information.dk:
"Misforstået humanisme
Sammenhængskraften er det mantra, der går igen. Hvad enten den skyldes ulighed, etnisk opsplitning eller forskelle mellem beslutningstagerne og befolkningen som helhed. Derfor er det godt, at politikerne i de senere år er begyndt at lytte.
En stor afstand mellem beslutningstagernes handlinger og befolkningens ønsker, svækker nemlig sammenhængskraften. Den afstand har de sidste års udlændingepolitik delvist gjort op med.
"I det her tilfælde, hvor befolkningen har insisteret på netop sammenhængskraft og en strammere udlændingepolitik, har de insisteret på noget, der efter vores overbevisning er fuldstændig rigtigt. Men når det derimod drejer sig om befolkningen altid har ret i hvilken konkrete politik, der skal føres så nej, det vil være fuldkommen absurd," siger Ralf Pittelkow. Netop i forhold til udlændingepolitikken har befolkningen været klar over problemerne, inden eliten overhovedet fik øjnene op for dem.
"Vi er næsten kommer dertil, at fordi et flertal i befolkningen mener noget, så er det forkert. At fordi man er enig med et flertal i befolkningen, så er man populist. Den her angst for, hvad befolkningens flertal mener, er blevet en ren parodi. Det er at gøre en meget tænksom og veluddannet befolkning langt dummere end den er," siger Karen Jespersen. Hun mener, at det netop er ud fra et humanistisk synspunkt, at en stram udlændingepolitik er nødvendig. "Nogle af dem, der taler mod en strammere udlændingepolitik ud fra et humanistisk grundsynspunkt, har fået humanismen galt i halsen, fordi de i virkeligheden kommer til at svigte de indvandrere, der gerne vil være en del af det danske samfund."
Det er blandt andet derfor, Karen Jespersen og Ralf Pittelkow er kritiske over for de tidligere års udlændingepolitik.
"Den form for udlændingepolitik går direkte mod en øget opsplitning af det danske samfund. Undersøgelser viser, at en forsvindende lille del af indvandrerne med muslimsk baggrund i dag føler sig som danskere. Det er et kæmpeproblem. Der er en klar sammenhæng mellem, at man vælger at leve i sin egen verden med sine egne værdier og normer, og at der opstår sociale problemer. Det er fuldstændig klart, det kan dokumenteres i forskningen," siger Ralf Pittelkow. (læs videre - word doc.)
http://files.upl.silentwhisper.net/upload9/Informationinteview.doc

Fordele ved censur
Staldtips
Sandheden skal man høre af fulde folk og mellemøstlige diplomater, så når lederen af den palæstinensiske repræsentation i Danmark, Maie F.B. Sarraf, udtaler sig om den danske regerings indflydelse på medierne, skal Groft sagt ikke betvivle hendes udsagn. Det tør vi simpelthen ikke, da vi ikke vil påtage os ansvaret for endnu mere international ballade.
Og ifølge fru Sarraf kunne Anders Fogh Rasmussen have gjort meget mere for at bringe Jyllands-Posten på bedre tanker, så man var sluppet for nogle modbydelige tegninger af en gammel landevejsrøver.
»Fortæl mig ikke, at regeringen ikke kommer med nogle vejledninger til medierne«, siger hun til Jyllands-Posten.Når hun siger det, må det jo passe.
Til gengæld må man undre sig over, at regeringen har så ringe held med at genne pressen på plads. Hvordan kan det gå til, at den ustandselig har medierne på nakken, selv om den vejleder journalisterne i den rette omtale af f.eks. Brian Mikkelsens taler, den danske indblanding i Irak og 117 andre sager? På det punkt må man indrømme, at det går meget bedre i de 11 lande, der har klaget over Jyllands-Posten. Måske skulle Anders Fogh Rasmussen alligevel overveje at mødes med deres udsendinge, som utvivlsomt kan lære ham nogle fiduser.
Lars Hedegaard (Groft Sagt, Berl.)
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net