søndag, november 27, 2005

Forventeligt jødehad

fra Wahhabisterne i Nordens største moské. Og første gang er det heller ikke. Undskyldningen er patetisk og en fornærmelse mod ens intelligens - og muligvis Sveriges Radios:
På Stockholmsmoskén, Sveriges största moské, säljs kassetter med fundamentalistiskt innehåll. På kassetterna ber man gud om hjälp med att utrota judarna och uppmanar till Jihad, ett heligt krig.
”Jag tror det beror på oprofessionalism”
”Domens dag ska inte komma förrän muslimerna kämpar mot judarna. Muslimerna ska döda dem och judarna ska gömma sig bakom stenar och träd. Stenarna och träden ska säga: Åh, muslim, det är en jude bakom mig. Kom och döda honom.”
http://www.sr.se/cgi-bin/isidorpub/PrinterFriendlyArticle.asp?artikel=742418&ProgramID=83

en svensk version af "Socionomerne & Patriarkerne" nedenfor. Fra Weekendavisen 25 november- Översättning: Räknenissen
Ohelig allians
Ghetto.
Socialsekreterare och patriarkaliska turkiska män har tagit varandra i hand för att hålla turkiska kvinnor utanför arbetsmarknader. Det liknar början till medborgarlön för vissa utvalda grupper.Är det acceptabelt att invandrarkvinnor säger nej till aktivering på en arbetsplats där det hänger Se & Hör-flickor på väggen? Om arbetet innebär att byta blöjor på barn som har ätit griskött? Eller packning av vinglas? word dok. :
http://files.upl.silentwhisper.net/upload0/ohelig_allians.doc
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net