fredag, november 25, 2005

Perssons ny fremmedpolitik

ligner grangiveligt den som EU´s racismecenter nu anbefaler. Man må gerne være restriktiv ,men bare ikke sige hvorfor. Det kunne få nogle til at føle sig uønskede. Altså, hykleri på højere EU niveau. Hvad med alle dem der lokkes til EU af hykleriet og har brændt alle broer efter sig?

"Das Problem ist nicht eine restriktive Einwanderungspolitik", heißt es in dem Bericht, "sondern die Tatsache, dass in manchen Fällen die Details dieser Einwanderungspolitik die Botschaft in die Öffentlichkeit bringen, dass Einwanderer unerwünscht sind."
Altså, hvis man erklærer verdenshistorisk åbenhed, udødelig kærlighed til menneskerettigheder og finpudser glorien dagligt, så må man gerne lukke grænser af.
http://www.diepresse.com/Artikel.aspx?channel=p&ressort=eu&id=521835

"En välbekannt svensk bebisröst"
gör att jeg stannar till på danska TV 2. Anitra Steen, Systembolagets vd. intervijuas av TV2"

Kan man skrive sådan om statsministrens kone ? Jeg har ganske vist aldrig hørt hendes "baby-stemme", men alligevel. (Sydsvenskan idag, ikke online - endnu)
"Fem drenge af de sædvanlige"
Det er i Politiets døgnrapport man ser hverdagen under lup. Ofte tilsat referentens særlige jargon, ironi og humor. En klasikker er " Den særdeles solbrændte gerningsmand" og lign. Journalistik uden presseetiske regler eller Cavling ambitioner:
Øster Alle, Fælledparken. Røveri mod 13-årig dreng.
Fem drenge af de sædvanlige passede en 13-årig dreng op og frarøvede ham hans Sony-Ericsson mobil til en værdi af ca. 1000,-.
Den 20. november 2005 kl. 1500.
Fisketorvets Butikscenter.
To unge en 19-årig kvinde og en 21-årig mand sad lige og skulle til at hygge sig på en bænk i Fisketorvets Butikscenter, da en flok på 6 unge utilpassede drenge kom hen og provokerede de to. Der blev skubbet og mast. På et tidspunkt slog en af de utilpassede – en måske 8-10-årig dreng - den 19-årige kvinde to gange med knyttet hånd i ansigtet. En anden af drengene, en ca. 14-årig, spyttede kvinden i ansigtet. Herefter stak de af.

http://www.politi.dk/Koebenhavn/da/lokalnyt/Doegnrapporter/Doegnrapport-201105.htm

indvandrere i politik - hele projektet skriger på en succeshistorie.
"I får ingen muslim i Danmark til at afsværge sharia", siger Khan. Her afsagde han vist sin politiske dødsdom:
Tvetunget
Novemberudgaven af magasinet Sahil, der udgives i København, har Khan på forsiden med Venstres valglogo ved siden af. Inde i bladet hedder det på urdu i et referat fra et blad i Pakistan, som han selv har fået trykt: »Der har været hele denne kampagne mod Minhaj el-Quran eller Hizbut Tahrir, Wallait Khan har altid støttet disse foreninger, og skoler og institutioner alt hvad han kunne.« .
Portræt: Partioverløberen Wallait Khan trækker et spor efter sig af modstridende udtalelser, økonomiske uregelmæssigheder og beskyldninger mod ham for at stå bag voldelige overgreb mod sine modstandere

.Poul Pilgaard Johnsen OG René Gummer
Den omstridte dansk-pakistanske kommunalpolitiker Wallait Khan, der ved en konstitueringsaftale onsdag fik tildelt posten som anden næstformand i Københavns Borgerrepræsentation, er tilsyneladende en erklæret støtte af de to islamistiske ekstremistorganisationer Minhaj ul-Quran og Hizb ut-Tahrir.
*********
En pakistansk journalist i København, der af frygt for Wallait Khan ikke ønsker sig citeret ved navn, siger til Weekendavisen:»De pakistanske samfund i København er meget overrasket over, at venstrefløjen og De Radikale vil betale så høj en pris for en borgmesterpost. Khan har aldrig respekteret de danske demokratiske værdier. Hvordan kan de være så blinde, at give ham et sådant ansvar, at han f.eks. kan komme til at modtage Dronningen på Rådhuset.«
fungerende link:
http://www.weekendavisen.dk/apps/pbcs.dll/article?AID=/20051125/SAMFUND/511240369

Patienten
Det er »en total misforståelse at drage paralleller til kristendommen og kritisere den arabiske reaktion på Jyllands-Postens« Muhammed-tegninger ud fra den betragtning, at »vi ville da ikke reagere sådan, hvis der var nogen, der fornærmede Jesus«, skriver Herbert Pundik i Politiken. Hvorfor dog det?
Jo, forklarer Pundik, islam er ikke bare en religion, men en livsform og samfundsorden, der holder de arabiske lande sammen. De er unge nationer med en meget spinkel national identitetsfølelse, og de føler sig underlegne over for Vesten. Derfor skal vi, som er de stærke, tale pænt til dem, hvis vi vil i dialog med dem, for vi skal huske på, at hos dem er islam overordnet staten.
Nu er det jo netop pointen i Jyllands-Postens projekt, at vi ikke kan acceptere troen som overordnet staten og dermed som overordnet de frihedsrettigheder, der gælder i vores lande. Jyllands-Posten er en dansk avis, ikke en arabisk. Men det ser Pundik bort fra. Han mener åbenbart, at vi af hensyn til de arabiske lande skal moderere vores brug af ytringsfriheden i vores eget land. Vi skal med andre ord omgås islam som psykiateren sin patient.
Den erfarne bladmand lancerer hermed en ganske original opfattelse af ytringsfriheden: over for islam må den kun bruges i det omfang, den fungerer som diplomatisk og terapeutisk instrument. Ellers gør vi den arabiske patient endnu mere syg.
Claes Kastholm Hansen (Groft Sagt, Berl.)
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net