onsdag, november 23, 2005

Kyskhedsbæltets renæssance

det kan godt være man er blevet lidt sjælsrå af for megen læsning af især svenske aviser og deres tragedier. Men hvis jeg skal vælge mellem at le eller græde, tror jeg nu jeg slår en hysterisk latter op. Det er surreelt og det er ikke andet at gøre end at værne sig med latter. Verdens tidligere fredeligste og mest ligestillede land, satser nu "innovativt " på en masseproduktion afKyskhedsbælter. Verden er idelig fremgang.
Det er sandelig en anden eksportindustri end Ericsson, Volvo, Tetra Pak og Ikea. Drømmer jeg eller er jeg vågen ? Er der ingen i 08, Riksdagen, Stockholm der skammer sig så eftertrykkeligt ? Spejler de sig aldrig? Er de dopede af lykkepiller, Valium og Absolut Vodka eller er deres hjerner bare lejrede i fedt ? Spørger de sig ikke hvorfor de får modtrusler og må gå rundt med op til flere body guards?
Sätt på säkerhetsbältet
Nadjas spänne kan stoppa våldtäktsmän
Det har redan räddat en ung kvinna från att bli våldtagen. Snart säljs våldtäktsspännet i butiker i hela landet. Uppfinnare: Nadja Björk, 19, från Skellefteå.
- Jag arbetar för att produktionen ska vara i gång till våren, säger Nadja Björk. Från början var de fyra tjejer på gymnasiets program för teknik och design i Skellefteå som hittade på den snillrika konstruktionen - spännet som är tänkt att fungera som ett omvänt kyskhetsbälte. Fästs på byxskärpet Våldtäktsspännet blev en succé och gick åt som smör i solsken på flera mässor. Nu har Nadja Björk bestämt sig för att fortsätta sälja spännet, som fästs ovanpå det vanliga spännet på byxskärpet. För att få upp våldtäktsspännet krävs att man använder båda händerna.
Gjorde nytta i Hultsfred
I somras avvärjdes minst ett våldtäktsförsök på en ung kvinna under Hultsfredsfestivalen med Nadjas spänne. Gärningsmannen gav upp efter att förgäves ha kämpat med offrets bälte.
- Det här skyddar kanske inte mot gärningsmän som har planerat våldtäkten i förväg. Det är inriktat på att stoppa impulsvåldtäkter. - Till skillnad från larm och spray har man alltid ett skärp på sig, säger Nadja Björk. (jeg minder om min egen hjemmelavede "voldtægts-kit" - billig og næsten lovlig.)
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,733846,00.html

Grove løjer
i Venstre og Groft Sagt (Berlingske) foto © webmaster
Ingen formummet skælm

Den københavnske borgerrepræsentant Wallait Khan kunne godt have fortalt, hvor han stod rent politisk, før han lod sig genvælge på Venstres liste, som han sporenstregs forlod for at slutte sig til Ritt Bjerregaards socialister. Det mener i hvert fald Berlingske Tidendes lederskribent, men for en gangs skyld har man gjort skarn uret. Det er meget muligt, at danskerne – og ikke mindst de danske journalister, der har påtaget sig at være offentlighedens vagthunde – er blevet holdt hen med snak. Men over for sine kernevælgere har Khan været forbilledligt åben.
Mens Venstre holdt landsmøde 20.-21. november sidste år – det var her Ayaan Hirsi Ali fik partiets frihedspris – samlede Wallait Khan nogle af hovedstadens pakistanere til møde på Københavns Rådhus. Han indledte med at råbe, at han forlangte en moské opført på hvert gadehjørne, og at danskerne i øvrigt skulle konvertere til islam.
Få dage før det netop afholdete kommunalvalg undsagde han på den københavnske, urdu-sprogede lokalradio Paklink store dele af Venstres politik, ligesom han understregede, at han altid har støttet og altid vil støtte de to ekstremistorganisationer Minhaj ul-Quran og Hizb ut-Tahrir. Og for at ingen skulle gå glip af budskabet fik han i Pakistan trykt eturdu-sproget magasin ved navnTasweer Watan, som han tog med til København og lod uddele ved moskéernes fredagsbønner. Her fordømte han 24-årsreglen, regeringens kamp mod tvangsægteskaber og de politiske partiers overdrevne støtte til ytringsfriheden. Og det er jo alt sammen rart at vide, når socialisterne og Radikale sysler med planer om at gøre ham til næstformand i Borgerrepræsentationen.Hvis Venstre havde interesseret sig for sine kandidaters politiske synspunkter, ville det have været en smal sag at erkyndige sig om Wallait Khans.
Men det er de åbenbart lige så uinteresserede i som Socialdemokraterne, der fik indvalgt Sikandar Malik Siddique, der er set ved flere Hizb ut-Tahrir arrangementer. Eller måske er den sande forklaring på de københavnske krumspring, at hverken højre- eller venstresiden mener at kunne klare sig uden et frisk pust af pakistansk klanpolitik?
Lars Hedegaard

Tilvandrede terrorister
Ungdomsopprør mot Kosovo-mafia
Av: Per Arne Løkaas
Ungdom over hele Grenland er lei av terroriseringen fra det de kaller Kosovo-mafiaen. De har varslet politiet om at de nå ikke skal finne seg i mer fra den kosovo-albanske/norske gjengen.
- Dersom de ikke nå ikke kutter ut å stjele mopeder, truer andre ungdommer og banker opp folk etter forgodtbefinnende, skal de bort fra Grenland, eller ta følgene, sier to av ungdommene som er i ferd med å samle ungdom fra hele Grenland til et felles opprør.
TAR AFFÆRE
- Vi har fortalt politiet at dersom de ikke gjør noe, tar vi affære selv. Vi vil ikke ha det sånn her i Grenland. Nok er nok, og det skal de merke dersom de ikke kutter ut faenskapen
http://www.ta.no/nyheter/article1828426.ece

Hvad er en nation ?
Søren Krarup. Og giver det mening at tale om "landsskadelig virksomhed"? Jo, det giver god mening hvis man henholder sig til fakta i Rockwool, DREAM og Tænketankens dokumentation. De Radikale har skadet Danmark irreversibelt - det kan vises sort på hvidt. Kun de der ikke kender dokumentationen, vil drømme om at benægte det.
Hvad er Danmark? Er Danmark en nation, beboet af et folk, eller er Danmark blot et beboet område, hvor der findes en række love?
Er Danmark danskernes hjem med en lang historie og en historisk givet identitet? Eller er Danmark et herberg i Nordeuropa, hvor der findes en vis husorden?
Dansk Folkeparti siger det første. Derfor er der noget, som hedder indfødsret, og derfor skal indfødsretten kun gives til dem, der kan og vil høre til det danske folk. Det Radikale Venstre siger det andet. For dem er en dansk identitet noget meningsløst, for i et herberg kan enhver indlogere sig, der har lyst til at flytte ind.
*********
En katastrofe
Ja, sådan er det, og derfor har den indfødsretspraksis, som de radikale fik gennemtvunget i 1980'erne og 1990'erne, været en katastrofe og et forræderi af det Danmark, der er en nation beboet af et folk. Det er denne katastrofe, regeringen og Dansk Folkeparti siden har været optaget af at råde bod på. Derfor har vi strammet reglerne. Og da det viste sig, at de første stramninger var ufuldstændige, forhandler vi nu om at lukke alle huller, således at kun de, der fortjener det, får dansk indfødsret.
For de radikale er det kun forargeligt. De seneste hundrede år har som bekendt været historien om de radikales forsøg på at likvidere Danmark som nation - strækkende sig fra ligegyldigheden med Sydslesvig over den tyske besættelse til en indvandringspolitik, der vil gøre danskerne til et mindretal i deres eget land, hvis ikke -
Ja, hvis ikke vi andre får stoppet de radikale. Det er dette, vi er i færd med.
Det er indholdet af striden om indfødsret.
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3400656
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net