torsdag, februar 16, 2006

SD tackar SÄPO för pr-skjutsen

det kan de nok roligt gøre. Skulle bare have været timet til en måned inden valget. Reklamens veje en uransagelige, som f.eks. "brandet" Danmark bedømmes af Wallpaper grundlæggeren:
http://www.kommunikationsforum.dk/default.asp?articleid=12266

I kölvattnet av Muhammeddebatten mobiliserar Sverigedemokraterna för att ta sig in i de politiska finrummen. Den senaste tidens debatt har spelat partiet helt i händerna. - Vi kommer att kunna använda våra resurser bättre. Alla internt har fått en tändning, säger partisekreterare Björn Söder.
Politiska partier som saknar representation i riksdagen tar alla tillfällen i akt för att nå ut i den offentliga debatten via medierna. Sverigedemokraterna har fått en rejäl pr-skjuts sedan Säpo fick deras webbplats nedsläckt. Ett ypperligt tillfälle för partiet att förändra bilden av sig självt:
- Vi har under en längre tid arbetat med pr och har lite olika vägar för att nå ut. Bilden av oss har påverkats. Bland annat får folk upp ögonen för hur vi motarbetas. Situationen i Danmark visar att folk får starka nationella värderingar och att man känner att vissa saker inte är så självklara längre. Det tror jag gynnar oss, säger Björn Söder..................................
http://www.resume.se/artikel-art_id=13944.html

"Olämpligt"
er åbenbart det stærkeste ord SVT kan svinge sig op til over dette kammerateri:

Erik Fichtelius och Stina Dabrowsky intervjuar Göran Persson inför valet hösten 2002. Vad varken Dabrowsky eller tittarna visste var att Fichtelius hade mycket nära kontakter med statsministern. Han har bland annat övernattat vid flera tillfällen hos Persson på Harpsund.
Expressen kunde också berätta att Anitra Steen 19 november förra året handlade champagne och exklusiva viner för 3 000 kronor i Systembutiken på Regeringsgatan i Stockholm.
I dag avslöjar tidningen Resumé vilka som var gäster på Harpsund den kvällen: SVT-chefen Erik Fichtelius med fru Ulrika Beck-Friis, reporter på Svenska Dagbladet, MTG-rådgivaren Björn Rosengren med hustrun Helena Segnestam, Aftonbladet-tecknaren Leif Zetterling med fru Lena Söderblom och Axess televisions chef Kurt Almkvist med hustrun och arvtagerskan i Nordstjernan-koncernen, Viveca.

http://www.expressen.se
hele Resumé artiklen:
http://www.resume.se/artikel-art_id=13950.html

"Vi kan vel snakke om det ?"
-syndromet, og "vi er jo heller ikke fejlfri" - synes at ha ramt alle danske ætlinge af Chamberlain. Gu´kan vi ej! Gå i dialog med fascistiske mordere og tyranner og dødsfjender af vores samfund. Farshad Kholghi blir ringet op af en forvokset lilleskole-elev fra DR-dialog radio, til en lille hygge chat: (Berlingske Tidende)

»Jeg tror, jeg ved, hvad du har gang i. Du er begyndt på den typiske »ih-vi-er-lige-så-slemme-som-dem-sang«. Du er ramt af den typiske vestlige dårlige samvittighed – et absurd Stockholm-syndrom,« sagde jeg og gik i gang med at holde et foredrag om vigtigheden af at holde fokus på det rigtige sted, nemlig de fanatikere, der sætter ild til ambassaderne og truer vore medborgere på livet – og ikke en fejl om, hvorvidt skaderne var på 3.000 kr. eller 10.000 kr.
Det faktum, at fundamentalisterne i de islamiske lande – støttet af deres regeringer – kræver, at vi skal pålægge os censur, er kernen i sagen. Grunden til, at vi vandt over Hitler, var netop vores fokus på at bekæmpe Hitler og ikke angribe Churchills alkoholproblemer. Det samme gjaldt for Sydafrikas apartheid.
»Jeg er træt af mediernes typiske trang til at ligestille vore handlinger med fanatikernes. Nu er det ikke tid til en totalt misforstået, latterlig og i den grad mudret kulturrelativisme – men tid til at holde sammen og stå fast ved vore værdier, som fundamentalisterne hader af hele hjertet,« sagde jeg uden at tænke på, at jeg måske havde overskredet DR-journalistens grænse for tolerance.

Der var et sekunds tavshed i den anden ende af røret, men så grinede hun nervøst, og meget kort og kontant meddelte hun: »Jamen så kan jeg ikke bruge dig i indslaget.«
Hvordan vil vi se tilbage på ytringsfrihedens 11. september om tre uger? Jeg er bekymret for, at vi atter vil formudre diskussionen. Vi vil af angst for at være intolerante kaste skylden på os selv

Glimrende tegningi forbindelse med Anders Fogh interviewet i New York Times for en lille uge siden. Af én eller anden grund vil jeg hellere bruge tegninger end fotografier for tiden..........................

http://makeashorterlink.com/?P296216AC


Fremtiden er en fetaost
Vore forfattere og andre intellektuelle har grundlæggende misforstået ytringsfriheden. De tror, den er en del af takt og tone. Den er tværtimod en del af utakt og utone
Af Mogens Rukov
Det må være let at forstå for enhver, selv nuværende og tidligere udenrigsministre: vi betragter ytringsfrihed som fundamental for den europæiske udvikling på samme måde, som vi betragter habeas corpus acten, den inderste tanke i retsstaten, retten til ikke at blive vilkårligt forfulgt og vilkårligt dømt, som fundamental.

**********
I 89, efter murens fald, forudsagde Uffe, at Tysklands genforening ville tage 10 år. Den tog et. Nu forudsiger han, at fremtiden er en fetaost.
Mogens Rukov er afdelingsleder på Den Danske Filmskole.

http://www.sappho.dk/Nr.%202%20februar%202006/Rukov.htm

Læren af JP sagen
Aldrig før har jeg oplevet mange formodet tilregnelige, forlade et centralt demokratisk princip, med stor hast. Det finder jeg langt det mere skræmmende end trusler. Og det er intellektuelle der forråder et dyrebart princip. Ikke gennemsnitsdanskeren. Nu har de pådraget Danmark en kamp, vi nemt kunne have været foruden. Men de skal ikke nyde noget af at deltage.
Der er præcedens for at frihedskamp koster. Måske er det derfor denne verdens P1 snakkere og Tøger drenge viger tilbage. Læs her:
Den internationale ballade efter Muhammed-tegningerne følger en lang række lignende angreb på ytringsfriheden de senere årtier.
Af Helle Merete Brix
Raseriet mod Muhammed-tegningerne kan betyde, at vi i Europa bliver mere forsigtige med at producere og offentliggøre noget, der kan opfattes som en fornærmelse mod profeten eller islam. Det vil ikke blot være et anslag mod Vestens hårdtvundne ytringsfrihed. Det vil også sende en tragisk besked til de kunstnere, intellektuelle og kritikere der er født ind i islam, og som har fundet det nødvendigt at rette kritik mod Muhammed eller islams grundlæggende dogmer.

http://www.sappho.dk/Nr.%202%20februar%202006/bomben.htm
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net