torsdag, april 20, 2006

Åh, det lettede

Politikens Fatih Alev går ikke længere ind for et islamisk Danmark. Det er fordi Danmark er allerede islamisk. (!)
Min familie har levet i dette land i 600 år uden at opdage det.
Det er dog noget besynderligt, at ingen muslimske lande har realiseret Alevs "islamisk samfund" - men at det skal findes her i et kristent land, der har gennemgået en reformation, en oplysningstid og en sækularisering.
Guds veje er sandelig uransagelige.
Fra Alevs svar til Katrine Winkel Holm :
»Senere i sit indlæg citeres jeg for i et interview i Information for seks år siden at have sagt: »Muslimerne har en drøm om at leve i et islamisk samfund. Den drøm skal nok gå i opfyldelse i Danmark«, for på et tidspunkt »bliver vi et flertal«.
- KWH har her udeladt sætningen midt i citatet »mange danskere konverterer til islam i disse dage«, hvilket giver en ganske anden mening.I interviewet understregede jeg nemlig, at min forestilling om et islamisk Danmark byggede på, at mange danskere konverterede til islam. KWH ønsker tilsyneladende, at læserne skal opfatte mine ord som et håb om en muslimsk invasion udefra. Det er jo netop det, KWH's far, pastor emeritus Søren Krarup, kæmper for ikke skal ske.
- Men håber jeg virkelig på et flertal af muslimer i Danmark? Ikke længere. Fire år senere skrev jeg i 'Danmark er et 'islamisk' land', Politiken 5. juni 2004: »Det er ikke kvantitet, der afgør, om et land er 'islamisk' eller ej. Det er menneskers væremåde og i sidste ende hele samfundets efterlevelse af visse principper, der efter min mening kan kvalificere et land til at blive betragtet som værende 'islamisk'«.


Den muslimske selvmordskultur
Bo Bjørnvig i Weekendavisen bla. :
»Mange muslimer ikke vil deres eget bedste. At de spiller højt spil og ikke engang rigtigt bekymrer sig om, hvorvidt det går galt. For hellere det end ingenting.Jeg kan selv i de tidlige morgentimer ikke se, at der kommer andet end ulykker ud af det muslimske projekt. Det virker, som om det er ved at udvikle sig til én stor selvmordskultur.
- Situationen i Palæstina er eksemplarisk: hver eneste selvmordsbombe forværrer befolkningens forhold, alligevel støtter den aktionerne. Og stemmer på terrorbevægelsen Hamas, selv om det betyder økonomisk bankerot og fare for borgerkrig og så videre. Hvis Israel får held til helt at lukke dem ude, vil palæstinenserne ikke ane, hvad de skal gøre, for deres liv har kun mening i kamp mod arvefjenden.
- Hvis de fundamentalistiske muslimer i Europa får gennemført deres mål, vil det betyde enten total isolation og i værste fald en konfrontation, som vil påføre det muslimske mindretal utrolige lidelser. Som det altid er sket, når samfund lægger mindretal for had. At det i dette tilfælde er mindretallet, der har lagt flertallet for had – om end også kun et mindretal af mindretallet – gør kun situationen endnu værre. En række »vellykkede« terroraktioner i vestlige storbyer er det værste, der kunne ske – for det muslimske mindretal.
- Ser man ud over den muslimske verden, er det, som om
selvmordskulturen breder sig. Når amerikanerne indser nederlaget og trækker sig, vil irakerne begynde at bombe hinanden. Når Iran, som ledes af en vanvittig fanatisk troende præsident, får fremstillet en atombombe og de for første gang truer med den, vil det udløse voldsomme reaktioner fra Vesten, enten i form af præventive luftangreb eller handelsembargo eller begge ting – og igen vil befolkningen lide. Ganske som den irakiske befolkning led under embargoen under Saddam Hussein.
- Hvis fundamentalisterne får held til at styrte den saudiske regering, vil det samme ske. Med endnu værre konsekvenser, for verdensøkonomien vil ikke kunne klare et stop af oliestrømmen fra Mellemøsten. Resultatet kan blive en samlet reaktion fra omverdenen i form af en besættelse af oliefelterne, som vil være uendelig kostbar på alle måder.For det handler jo om olie -uden olien ville den arabiske verden have sejlet sin egen sø ganske som Afrika.
- SKULLE alt dette ikke ske, skulle oliestrømmen fortsætte, så er de arabiske lande i regionen alligevel på selvmordskurs, for de investerer overhovedet ikke oliepengene i fremtiden. Saudi Arabien ville være på bar bund uden de udenlandske eksperter – læger, ingeniører, teknikere osv. – og uden hæren af slavearbejdere fra Asien. Saudi araberne laver så godt som intet selv. Når det er slut med olien om tyve-tredive år, vil disse befolkninger intet have at leve af. Andet end de penge, overklassen har investeret i resten af verden.
- Da befolkningstilvæksten i disse områder samtidig hører til den voldsomste i verden, vil en økonomisk katastrofe være uundgåelig og presset på omverdenen vil stige til noget, der gør den nuværende flygtningestrøm til den rene barnemad.Det er selvfølgelig baggrunden for amerikanernes invasion af Irak. Den var et forsøg på at indføre demokrati og en form for velfærd i regionen. At det er slået fejl, kan man nok på mange måder klandre amerikanerne for, men det er et nederlag, som vi alle kommer til at lide under.«

Andreas Carlgren : Sveriges Baghdad -Bob
Netop nu efterplaprer DR Orientering selvfølgelig Carlgrens lyrik kritikløst. Man spørge sig om ikke DR og Politiken ikke kan eller ikke vil, undersøge det de kolporterer.
DN´s Peter Wolodarski er som regel værd at læse:
Positivt tänkande ger inte integration
Kommer ni ihåg Bagdad Bob? Så kallades den irakiske informationsministern, som under kriget 2003 levererade den ena bisarra utsagan efter den andra. [..]
-Bagdad Bobs dagliga presskonferenser utvecklades snabbt till komik på hög nivå, eftersom alla journalister visste att de fakta som presenterades stod i bjärt kontrast till sanningen.
Förmågan att förneka faktiska förhållanden på marken är dock inte begränsad till brutala regimer.

- Vid läsningen av Andreas Carlgrens artikel på onsdagens DN Debatt ("Sex av tio invandrare i arbete placerar Sverige i världstopp") inser man att också svenska myndighetschefer kan sända ut budskap som ger en fullständigt förvriden bild av verkligheten.:
[...]
Jag vet inte vad som hänt med Andreas Carlgren sedan han författade dessa artiklar. Jag vet bara att hans senaste inkast kommer mitt under ett valår, och att det i sin kombination av skönmålning och falskhet för tankarna till Bagdad Bobs verklighetsfrånvända tirader.
Positivt tänkande ger inte integration

Skole bukker under for multikulturen
- undskyld , sociale problemer. Her er Carlgrens vellykkede integration. Særligt irriterende for indlæringen, har det utvivlsomt været , at den hele tiden blev stukket i brand:
För första gången i Sverige ska en skola stängas på grund av våld, hot, trakasserier och vandalisering bland eleverna.
Det gäller Hermodsdalsskolan i Malmö med årskurserna ett till nio och 600 elever.
- Kraven på åtgärder blev nyligen tyngre efter en inspektion av Skolverket. Så här står det bland annat i Skolverkets rapport:"Klimatet på skolan har under senare år blivit allt hårdare och kroppsnära konflikter är vanligt förekommande. Bråk och förstörelse hör till vardagen och rädslan bland de yngre eleverna för sin äldre kamrater har brett ut sig. Personalen berättar om normlöshet, maffiastämning och ghettomentalitet och menar att det förekommer både hot och bestraffningar bland eleverna."
- 95 procent av befolkningen har utländsk bakgrund och boende som blivit mer etablerade i samhället har sökt sig till andra delar av Malmö, vilket lett till att skolans upptagningsområde ytterligare utarmats."

Malmöskola stängs efter våldsproblem


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net