torsdag, juni 08, 2006

Endelig ! Äntligen !

sker der noget i den svenske, såkaldte "valgkamp", som jeg ellers havde opgivet, fordi den ikke er til at få øje på for konsensus og kedsommelig forudsigelighed. Er det i år at de etablerede partiets nærmest kriminelt egenrådige og idiotiske fremmedpolitik vil sprænge som en granat mellem deres hænder ? (klik f. stor grafik)
Alle midler ha de taget i brug gennem årene: Censur, berufverbot, tilsvining uden mulighed for genmæle, valgfusk, overfald, nægtelse af lokaler og reklamer. You name it! Ingen har mere fortjent at få et drag over nallerne, end de syv socialdemokratier i Stockholm, der næppe fortjener tilnavnet "demokratier".
Ganske vist er de 120.000 der har stemt i AB´s "Ungt Val" mellem 15 og 21 år (dvs. en stor del kan slet ikke stemme), men de har gjort Sverigedemokraterne til det 3 største parti. Ganske godt gjort af et parti der knapt har medieadgang.
- Der bliver vel tænkt tanker rundt omkring på redaktionerne nu. AB lover allerede en "granskning" af partiet, og den ved vi jo nok hvordan bliver.
Kære nogen - lad der ske noget nu (selvom det er mange år for sent. Sverige vil i al fremtide have massive, tragiske problemer). Ellers går min forhandler af sovepiller fallit!
Granskning av sd
I Norge och Danmark sitter redan främlingsfientliga, konservativa partier i parlamenten. Står Sverige på tur? Mot bakgrund av resultatet i Ungt val 2006 startar Aftonbladet i morgon en granskning av sverigedemokraterna. Läs den tankeväckande artikelserien.
Vinnare 2006 – ultrahögern

De voksne vil også være med !

Nu ramler palisaderne, og vi vil med sandsynlighed se "kunsten at fryse et parti ud" af Riksdagen. Endelig kunne der jo komme en utilsigtet sneboldseffekt, hvis FP ville benytte sig af deres antageligt sidste chance* for at blive et parti på 29 i stedet for 9 % :nemlig hvis de ville tage luften ud af SD ved at gøre "en dansk Venstre". Det spændende er måske ikke så meget, hvad to håndfulde Sverigedemokrater vil betyde i en rød Riksdag, hvor alle vil møde dem med næsklemmer på. Spændingen ligger snarere hos Folkpartiet. Skal det være nu eller aldrig? Og hvem vil tro dem efter "sprogkravet" i 2002?

- Bare to uger i en valgkamp er lang tid, ved vi fra DK i 2001.Nu er kontrol af største vigtighed, og det kunne være "jävligt roligt" om de mistede den og valgkampen fik sit eget liv.

(* 4-500.000 røde indvandrestemmer)

Sifo mätning pdf

Sifo: Nästan fördubblat opinionsstöd för Sverigedemokraterna sedan januari

Update: Uroen breder sig

-"Främlingsfientliga sverigedemokraterna, sd, är tredje största partiet bland unga väljare. Misslyckad invandringspolitik utpekas som orsak till framgången som skulle ge partiet en plats i riksdagen om det var val i dag.– Det är en varningssignal som måste tas på allvar. Radikala alternativ är ofta populära hos unga och sverigedemokraterna har ett enkelt budskap. Allt beror på en sak – invandrarna, säger Mikael Ekman på tidningen Expo.*(*statsfinancieret racistbekæmper-organisation)

De främlingsfietntliga

Endnu 3 km videoovervågning i Malmø
med nuværende hast tar det vel 10 år inden hver centimeter er videoovervåget. Grotesk ?
”Ilmars stråk” har fått sitt namn efter kommunstyrelsens ordförande Ilmar Reepalu (s) som initierat frågan om övervakningen. Stråket sträcker sig från Skeppsbron, via Stortorget, över Södergatan, Gustav Adolfs torg, Södra Förstadsgatan till Triangeln och vidare till Möllevångstorget och är cirka 3 kilometer långt.
Övervakning av Ilmars stråk på gång

Tror Bonnerup på hvad han selv siger ?
en generation af unge indvandrere, der vil tredobles på femten år, hvor 60 % idag ikke for nogen kompetencegivende uddannelse? Hvordan skal det kunne lad sig gøre, selv med de største anstrangelser ? Hvad kan de bruges til ? Hvad kan de bruge sig selv til ? Man gruer ved tanken:
Symptombehandling
Resultatet af den mangelfulde indsats er fortsat dårlig integration, særligt for efterkommere, fordi et stort antal stadig står uden for arbejdsmarkedet og dermed er afhængige af sociale ydelser.
Tænketankens formand, Erik Bonnerup, understreger, at hvis der ikke skiftes strategi nu, vil dårlig integration blive et stadigt større problem for det danske samfund, særligt fordi antallet af unge indvandrere og efterkommere bliver tredoblet over de kommende 15 år.

Tænketank kritiserer integrationen

Hvad er "den rette sammenhæng", Simonsen?
Ridley, Laban, Simonsen, Seidenfaden og Saudiernes kulturminister?
Forstår reaktion
Jørgen Bæk Simonsen, der er islamforsker ved Københavns Universitet, kan til dels forstå skolebibliotekernes forsigtighed:
- Overordnet set er det ikke en bog, der egner sig til at blive læst alene af et barn. Det er et historisk dokument, og derfor er det vigtigt, at børn får fortællingerne om Muhammed sat i den rette sammenhæng, siger Simonsen.
Derimod står bogens forfatter, Kåre Bluitgen, uforstående:
- Hvis der er noget galt med bogen, er det nærmere, at den er ukritisk over for Muhammed, da jeg kun har brugt de traditionelle, muslimske kilder. Og når man ved, at bibliotekerne ikke har problemer med at udlåne Bibelen, virker det som et misforstået hensyn til islam, siger Bluitgen.

Skolebørn må ikke låne Muhammed-bog

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net