onsdag, juli 19, 2006

"Save me"

fra overmodig (og overvægtig) had prædikant, til halal-kylling. Hvorfor gør manden ikke det han kræver af andre - køber sig et bombebælte?
EXILED preacher of hate Omar Bakri has begged the Royal Navy to rescue him from war-torn Beirut.
- The Muslim cleric who fled Britain last year, tried to board a ship full of women and children yesterday but was turned away.
He also wrote to the British embassy asking to be allowed back on “humanitarian grounds”.
- In an email to officials, dole scrounger Bakri pleaded: “The current situation in Beirut left me without any choice but to appeal to you to grant me a visit visa to see my children for one month.” [..]

In March he boasted: “When I left England I bought a one-way ticket out. I never want to see the place again.”
But cowardly Bakri changed his tune as soon as bombs started dropping.

Exiled Bakri in SOS plea

Flygtninge ?
Søren Espersen i Berlingske blandt andet:
Libanon
Palæstinensere og libanesere strømmede i 80erne og 90erne fra Libanon til Danmark – på flugt fra borgerkrigen. Her fik de beskyttelse – og for de flestes vedkommende også statsborgerskab. Nu er de så på flugt igen. Og turen går samme vej som den gang: fra Libanon til Danmark!Er jeg mon den eneste i landet, for hvem dette faktum forekommer bemærkelsesværdigt?
Er jeg mon den eneste journalist, der i de seneste dage – med sund journalistisk nysgerrighed – har undret sig over, at anslået 10.000 af disse nye danskere slet ikke er i Danmark, men derimod i det land, de eller deres forældre flygtede fra? Og er jeg den eneste journalist, der har fået mails, telefonopringninger og breve fra folk, der har tænkt den kætterske tanke, at mange af disse igen-igen-flygtninge kunne tænkes at overtræde lovgivningen ved at hæve overførselsindkomster?
Jeg kan godt forstå, at folk tænker sådan – ikke mindst når det er et faktum, at af de 22.000 indvandrere og efterkommere med libanesisk baggrund, der er registreret i Danmark, er kun 38 procent af mændene i arbejde, og kun 15 procent af kvinderne (kilde: Integrationsministeriets »Årbog om udlændinge 2005«).
Ja, hvis man læser aviser i disse dage, skulle man virkelig tro, at den journalistiske metode, jeg engang lærte på Journalisthøjskolen, er lagt på hylden – og godt og grundigt pakket ned i det kvalmende indpakningspapir, der er fremstillet af salvelsesfuld moralisme, takt og tone, følelsesporno og politisk korrekthed. Jeg siger velbekomme!
Venstre-splid om kontrol af evakuerede

Borgerlige politikere ønsker undersøgelse af odenseanere, der lige er vendt hjem fra krigszonen.
Socialrådmand Erik Simonsen (R), skal sætte en undersøgelse i gang af de odenseanere, der netop er kommet hjem fra Libanon. Det skal tjekkes, om nogle af dem har begået socialt bedrageri.Det krav vil Alex Ahrendtsen (DF) i hvert fald stille rådmanden
- Der går rygter om, at der foregår meget socialt bedrageri i den palæstinensiske befolkningsgruppe, og nu har vi en oplagt mulighed til at få det be- eller afkræftet, siger Alex Ahrendtsen, hvis initiativ kommer efter hans partifæller på Christiansborg, udenrigsordfører, Søren Espersen (DF), tidligere på ugen lancerede forslaget, og efter Århus og Aalborg kommuner har virket positive over for forslaget.
Odenseanske Libanon-turister skal tjekkes for svindel

Sommerrevyen Danrabia

alle disse landsmænd, grydeklare til en gang krisehjælp. Men hvad betaler man ellers sin skat for? Ulrik Høy i WA blandt andet:

MENS israelerne udkæmper endnu en krig mod en dybt fjendtlig modstander, har der været sommerrevy i Danmark. Sådan må man opfatte det. Det begyndte med, at der befandt sig 4-6 danskere i Libanon, og at de måske havde problemer med at komme ud.

Så voksede tallet til, ikke 40, ikke 400, men 4.000, som måske var 6-7.000, ja, »op imod 10.000«, og det er jo et gevaldigt hop. I skrivende stund ligger tallet på 4.300, det er også mange – mere end Pia og Peter og Tina og Jens – og nu har vi forklaringen.

Et stort antal palæstinensere med dansk eller libanesisk pas har været på ferie hos familien, og hvis Udenrigsministeriet vidste det i forvejen, så er det godt nok en viden, man har afhandlet på diskretionær facon. Til gengæld har man været vakse til at organisere og evakuere. Hvad man ved og ikke ved i dansk presse, det kan ingen vide, men har man intet vidst eller ikke vidst ret meget, så har man gjort boet op på resolut facon.

Disse nyopdagede danskere er ikke bare nydanskere, de er rigtige danskere, ja, kernedanske danskere fra Danmark, den befaling er udgået fra tv-skærmen morgen, middag og aften, og set fra et propagandasynspunkt har det været en vellykket aktion. Slå til over en bred front og gentag, gentag og gentag budskabet. Det er hjernevask, så det vasker sig, og sådan bevæger historien sig i ryk, pludselige ryk, og før man ved af det, er der lavet om på en hel masse. I disse bevægede dage og uger bliver der virkelig rykket.

En talare skriker: – Länge leve Libanon och krossa sionismen!
Hitzbollahs fascister
lidt læsning til mine nye landsmænd, Aoude og Akkari. Vi skal nok få en masse sjov sammen:
The Trendy Parts of Beirut
Hezbollah and its admirers.

og

Take Off the Gloves It's time for Israel to get tough

Mångkulturåret 2006
har været besynderligt underspillet. Det sprang op som en løve og ned som et lam. Synes arrangørerne allerede at de har fået "mångkultur" nok ?

Bøssernes selvbillede
er gerne dette - " vi er en slags avantgarde". Jeg synes faktisk ofte - hvor meget de end har min sympati - de er mere småborlige end gennemsnitet. Er det blandt homoerne de virkelig "madam-Blå´er" findes ? Se bare Cappelørn her:
Taler du selv med indvandrere?
»Ja. Nu skal jeg ikke have pudset nogen glorie, men jeg gør det da. Det sker især, når jeg kører i taxa, for der har man jo noget tid, og hvad har jeg dog ikke fået at vide! Muslimer har fortalt mig om Muhammed-sagen, så jeg virkelig forstår, hvorfor det gjorde så ondt. Det har givet mig en viden, som gør, at jeg synes, at det var en katastrofe, det Jyllands-Posten gjorde.«

Berlingske Tidende

Assistance på vej


Ahmed Akkari har tænkt sig at starte en kampagne mod krigen fra dansk grund.

Spill-over effekten
The nature of this war tells us there are likely to be spillover effects.
The spillover effect is going to be witnessed in many scenarios. Take the Muslims living in Europe, for example. Large swathes of the Muslim population in Europe are at the very least sympathetic to the cause of Hamas and Hezbollah. European governments and citizens, on the other hand, are hesitant to side with Hamas or Hezbollah. In fact, more than a few European states have, in this latest conflagration, sided more with Israel than with these terrorist groups.
Violence in Israel: The Spillover Effect
for eksempel:
Bombhot mot judiska församlingen

Ber norske jøder passe seg
Den jødiske menigheten i Oslo advarer mot å gå med jødisk hodeplagg etter at en jødisk mann ble overfalt i helgen.


Jews being harassed in Norway

"Mellanösterns kris sprids till Malmö"

Den otydliga svenska hållningen till den pågående krisen i Mellanöstern får återverkningar i Malmö. ”Förståelsen” för Hamas och Hizbollahs agerande leder till att synagogan i Malmö hotas, skriver barnläkaren Salomon Schulman.

Falder Israel , falder Europa

Af Mogens Rukov, afdelingsleder ved Den Danske Filmskole

Karikaturkrisen har været meget afklarende over for konflikten mellem Israel og araberne. Man hører igen og igen, at muslimerne er vor tids jøder. Det er de ikke. Vor tids jøder er vor tids jøder, i Europa, USA, overalt i verden og i Israel, og vor tids muslimer er vor tids muslimer. Hvad ellers, skriver dagens kronikør.
»Falder Israel, falder Europa«, har generalmajor Kjeld Hillingsø udtalt. Det er en bred og skarp analyse. Kampen mellem Israel og de palæstinensiske befolkninger er en krig mellem europæisk og arabisk samfundsopfattelse, mellem de europæiske og arabiske befolkninger.
Det europæiske establishment hælder til arabisk side. Europæisk presse og dets store småintellektuelle kredse er ikke utilbøjelig til at gøre det samme. Jødernes situation er ikke særlig forskellig fra, hvordan den var under forhandlingerne i Evian i 1938. I juli 1938 mødtes 32 lande i den franske by Evian. Den ene delegat efter den anden rejste sig og udtrykte sympati med de tyske jøder. Men kun et enkelt land, Den Dominikanske Republik, gav mulighed for at modtage flere jødiske flygtninge. Ingen andre. Hitler kommenterede det helt sagligt med at sige, at der kunne man selv se, der var ingen, som ønskede jøderne. Og fortsatte med sin undertrykkelse. Så fik de München-aftalerne. Og først ved dem skal det være gået op for visse regeringer, at den var gal. Så fik de verdenskrigen. For den var gal. Verdenskrigen var en krig mod jøderne, men det er forbudt at sige.
[..]
I virkeligheden er Per Stig Møllers illusion - som selvfølgelig deles af hele den europæiske establishment og naturligvis af Helveg og Lykketoft osv. - den med de mest vidtgående virkninger.
Det er os, og vores hjælp, der har opretholdt mafiastyret og forarmet palæstinenserne, socialt, økonomisk, mentalt. Det er os, der har hjulpet dem, ikke til en stat, men til en fornedrelse. Vi har bidraget til at deres stat endegyldigt er "ild og blod".

Kronik: Islamismens front mod Europa

Jamen, det gør Gud så nok
Svenskt nödrop: "Bara Gud kan hjälpa oss"I byn Rmeich i södra Libanon lider runt 10 000 personer akut brist på mat och mediciner efter en vecka av israeliska flyganfall. Sedan i fredags har byn i praktiken varit avskuren från omvärlden.
Expressen

LAS - lagen om anställningskydd

Disla Demigbag Sten er en af de mere ædruelige svenske. Som indvandrer kan hun skrive ting andre ikke kan:

I integrationsverkets nya skrift Rapport Integration 2005 står det: "Skillnaden i sysselsättning mellan inrikes och utrikes födda är 17 procentenheter. Situationen på arbetsmarknaden påverkar andra möjligheter. Sysselsättning och inkomst ger möjligheter att välja bostad. Föräldrars arbetslöshet och boendesegregationen påverkar barnens skolresultat. 25 000 utrikes födda vuxna har inte kommit in på arbetsmarknaden och befinner sig långvarigt på försörjningsstöd."

Las ett hinder för invandrare och ungdomar
Hvad sker der i Sverige idag ?

ikke en skid*, der er valgkamp,
*(pardon my french) en forstyrrende bi-effekt ved det svenske fokestyre. Sport og sex og ligestilling - "jämtställdhet". Sunde,uskadelige interesserer, altid er ved hånden. Og "skol, vård och omsorg" naturligvis, som ved ethvert valg.
Ingen offentlige skænderier af nogen betydning.
De der vil læse om de sædvanlige maffiøse forbrydelser og voldtægter, kan læse her.
Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg overvejer at forlade landet. Jeg gjorde det fysisk for 3 år siden efter 36 år. Afstedkommer valget d.17 september ikke noget interessant, må jeg nok sige : Det er sket mellem os. I må klare jer selv. Det har varet længe nok. Sverige valgte mig, det var ikke omvendt. Det kunne ligeså gerne have været Hong Kong , Singapore ellers Paris. Rent tilfælde. Vågn op, eller emigrér, som adskilllige allerede har gjort.
grafik BGF

om jeg vil blogge fortsat - det ved jeg faktisk ikke det kommer noget an på udtryksbehovet. Her der der måske nogle læsere der han komme til hjælp? Vil nogen medvirke er I velkomne til at skrive blicher1@yahoo.dk . Nogle af de store flermands- blogs i Norden , Punditokraterne og Dokument.no er jo vigtige supplementer til aviserne. Og nødvendige. Ligesom Uriasposten.
- Enkeltmandsblogs er indimellem for meget afhængige af dagsformen. Er der skrivekugler derude blandt de 800 som kunne tænke sig at bidrage ? Har du en god pen - så hvorfor ikke? Enhver kan skrine 4 linier i Jyllandposten - her kan du få 40.
Det sker jo at bloggen har stor gennemslagskraft - som f.eks. foto og engelsk tekst med Bæk Simonsens Islamofobikonference, der gik verden rundt.

Hitler world tour
som man sår, skal man høste:
Elever kom maskerade som Ku Klux Klan
De tre eleverna kom klädda i Ku Klux Klan-dräkter till maskeraddagen på Tolvåkersskolan. På deras ryggar stod ”Hitler World Tour”. Trots den uppseendeväckande klädseln reagerade ingen förrän det var dags för fotografering.

Sydsvenskan

Kære Marianne Jelved
hvad laver den kone i mit land?
Det er virkelig synd for Aoudes børn. Det synes jeg også. Aoude, som har sit udkomme ved at uddanne små jihadister på en islamsisk skole i København: Hvorfor slår hun ikke flere fluer med ét smæk: Forføjer sig til dér hvor hendes egentlige loyalitet ligger, og der hvor hendes "regning" rettelig hører hjemme : Damaskus og Teheran. ? Det ville være meget nemmere for os allesammen. Også hendes stakkels børn.
Danmark er en ven af Mellemøstens eneste demokrati - Israel. Aoude er ikke. Syrien er det rette sted for hende, ikke København.
Dette er allerede 2. gang på kun et halvt år, hvor vi lærer hvor nært forbundet Nyrup, Jelved og venstrefløjen har gjort os med den Mellemøstlige psykose. Har du ikke vænnet dig endnu ? Rolig, der kommer masser af chancher i fremtiden. Tak dig selv og din gamle svigermor , for at I stemte på dem. I kommer aldrig til at glemme dem.
Israel må betale regningen
Mine børn er heldigvis nu ude af Libanon, i sikkerhed fra den israelske statsterror, uden om Udenrigsministeriets langsomme foranstaltninger.
Det har bestemt ikke været billigt at få mine børn ud, og nu kommer udgifterne til psykologhjælp for at genoprette den skade, israelerne har tilføjet mine børn ved at terrorbombe dem på hvad der skulle have været deres livs ferieoplevelse!

Derfor har jeg tænkt mig at samle mine regninger i den forbindelse og sende dem til den israelske ambassade i Hellerup.
- Jeg vil også opfordre enhver dansker til at sende alle de uforudsete regninger, de har haft i forbindelse med de israelske terrorbombninger – det være sig ekstra telefonregninger, udgifter til transport, mad, medicin, psykologhjælp, visaudgifter, tabt arbejdsfortjeneste med mere – til den israelske ambassade.
Med mere end 2.000 danskere under israelsk terror i Libanon burde det løbe op i en hel del penge. Udenrigsministeriets millionregning for evakueringen af danske statsborgere burde sendes til samme adresse.
Safia Aoude
Klerkegade 5
1308 København K

(læserbev i Information)
nu om stunder har enhver tumpe en weblog, således også ovenstående tumpe, der mener hun har noget at berige den danske offentlighed med. Det kan da være jeg vil læse den, for at underrette mig om hvad arabiseringen har gjort ved mit og mine forfædres land gennem 600 år. Jeg skal samle styrke til det. Informations debatredakør virker robustere end mig.
Aoude truer Uriasposten med sagsanlæg jamen, kom dog an, én gang til.

En helsvensk voldtægtsforbryder
et stort held for svenske journalister og BRÅ kriminologer. Indvandreres voldtægtsprocenter på 67-80 % - som kendes fra Danmark og Norge, er en statshemmelighed i Sverige og kan forblive det noget endnu, nu DN har deres Niklas. Knuselsket af medierne med navn, adresse, familie og foto fra dag 1.
Hvor var de lettede, journalisterne. Specilatreatment til Niklas. Selv nydelighedens og Håkon Arvidssons dagblad, har hans kontrafej. Ikke sandt - der bor en voldtægtsforbryder i os alle, bare vi kigger dybt nok.
Ved "vardagsvåldtäkterne" (de 10-20-30 om dagen) er polisen ellers altid "mycket företegent". Ikke det der ligner et signalement. Man forstår hvorfor.
Leif GW Persson skrev at det var en politimæssig amatør- skandale, at manden ikke var pågrebet for mange år siden.
Hagamannen dömd till 14 års fängelse
UMEÅ. Den så kallade Hagamannen, 33-årige Niklas Lindgren, döms till 14 års fängelse för grova våldtäkter och mordförsök, alla utförda i Umeå under perioden 1999–2005.


Åh, Bettina
hvem der bare var din klient:
Forslaget om at tjekke de flygtende fra krigen i Libanon en ekstra gang for socialt bedrageri er både overflødigt og "ondskabsfuldt" over for folk, der har været ude for voldsomme oplevelser, mener Dansk Socialrådgiverforenings næstformand, Bettina Post.
- Muren mellem danskere og nydanskere forhøjes, og arbejdet for socialrådgiverne bliver sværere, mener hun om forslaget fra Dansk Folkepartis Søren Espersen.
- Det må jo vække vrede hos alle dem, der ikke har gjort noget, de ikke må. De er taget på ferie som os andre, men er blevet ramt af voldsomme, ubehagelige oplevelser. Og så står der en velnæret dansker og siger: "gad vide, om de også snyder staten samtidig", siger Bettina Post.

DF-forslag kaldes ondskabsfuldt og overflødigt

En sælger af urent kød

Måske har han selv gjort det?
JP København 19. juli 2006, 8. sektion, side 10
Af Nanna Bodé, medlem af Venstres Integrationsudvalg, Frederiksberg og og Jette Plesner Dali, formand for Venstres Integrationsudvalg

Da Muhammed-krisen kørte på højtryk i februar 2006, blev en pølsemand på Frederiksberg overfaldet. To unge mænd med indvandrerbaggrund holdt hans hænder fast og slog ham over fingrene en halv snes gange med et baseballbat, mens de kaldte ham danskersvin og beskyldte ham for at sælge urent kød. Sådan forklarede pølsemanden det til politiet efter at have været på skadestuen. Men politiet valgte ikke at tro på manden og anklagede ham for falsk anmeldelse. Bl.a. var der ingen vidner, og så valgte politiet at konkludere, at det ikke var sket.

- Et par måneder efter kom så dommen ved Frederiksberg Ret, hvor sælgeren af urent kød blev pure frikendt.
Skal politiet inddrages?
Sagen har ikke været omtalt i landsaviser eller på tv. Men det er urovækkende, at politiet kan vælge at anklage et menneske, der tilsyneladende er blevet overfaldet og har været rundt om skadestuen, før han går til politiet, for at være en bedrager. Det bekymrende er, om borgerne i fremtiden gør klogt i at inddrage politiet, hvis de overfaldes eller chikaneres af islamister. Måske er de bare fremmedfjendske og islamofobiske?
Kandiderer pølsemanden ikke til at være mønstereksempel på en smålig og halvfascistoid taber? Skal politiet virkelig tage hans anklager alvorligt? Det blev de ikke af Frederiksberg Politi.
Offeret anklaget
Offeret blev gjort til gerningsmand. Mens gerningsmændene gik fri. De unge anklagere ved politiet kommer direkte fra universitetet, hvor alt hvad de - måske - har lært er, at befolkningen er fuld af frygt for de fremmede og bare skal lære at forstå det berigende i kulturmødet. Uanset hvad. Set i lyset af den opsigtsvækkende frifindelse af pølsemanden håber vi, at Frederiksberg Politi nu vil gøre deres yderste for at finde de to unge voldsmænd. Det er efter vores opfattelse altafgørende at sende et signal til potentielle voldsmænd om, at det på ingen måde skal danne præcedens i voldssager, at offeret stilles for en domstol, mens gerningsmændene går fri.

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net