søndag, marts 11, 2007

Lørdag : Trykkefrihedsselskabets pris til Daniel Pipes

i nen fuldsat festsal på Arbejdermuseet. Bortset fra prominente danske, norske og svenske blogs - og en vis redaktør Flemming Rose, så jeg ingen gentlemen of the press. Mere om dagen følger ved først givne lejlighed. Foto© Snaphanen

Eftergiftspolitiker

jeg ved ikke om det falder PM Nilsson ind at værne lidt om den indelandske ytringsfrihed også ? Og ak,ak, disse "olämpliga" tegninger:

Ett litet liberalt land som Sverige med stolta tryckfrihetstraditioner, granne med Ryssland och med täta kontakter med den muslimska världen, borde med kraft värna sin och andras frihet inför hoten. Hittills har Sverige dock gjort precis tvärtom.

Under Muhammedkrisen distanserade sig Sverige från Danmark, tidningsutgivarna lydde islamisterna och utrikesminister Freivalds beordrade nedsläckning av en sajt som publicerade karikatyrerna, vilket renderade varmt beröm från diktaturen Syrien.Lika eftergivet bemöts hotet från Ryssland av den nuvarande utrikesministern, Carl Bildt. Eftersom han anser att vi gått in i en helt ny tid som präglas av fred, frihet och marknadsekonomi finns inte de ryska bakslagen på hans radar. I tal, uttalanden och artiklar nämns Ryssland inte alls eller pliktskyldigt på sista raden.När försvarsledningen uttrycker sin djupa oro över gasledningen genom Östersjön blir den förlöjligad på Bildts blogg.Efter en mycket bekymmersam rysk höst hyllar Bildt kursutvecklingen i maktbolaget Gazprom, ett slags Sovjetunionen i kapitalistisk skepnad.

När den svenska utrikespolitiken verkligen ställts på prov vad gäller grundläggande värderingar och friheter har både Freivalds och Bildt bedrivit eftergiftspolitik. Istället för att försvara allas vår rätt, även danskarnas, att rita olämpliga teckningar backade Sveriges utrikesminister för hoten. I stället för att stå på tå och protestera mot morden på fiender till Kreml uppträder Sveriges utrikesminister snarare som Moskvas PR-man i Stockholm.Det inger inte förtroende och försvagar den svenska demokrati, friheten och självständigheten. Sverige måste kunna bättre än så här.

Två eftergiftspolitiker

"Karen Jespersen - den milde fascist"

den helt ualmindeligt lavsindede kronik i JP forleden af to unge socialdemokrater, kaldte naturligvis på en reaktion. En opposition uden noget som helst på hjerte forfalder til nye lavmål. Det bør ikke være nemt at sno sig udenom en uforbeholden undskyldning fra partilederens side:

Åbent brev til Helle Thorning

"Men jeg har en mere præcis grund til at skrive dette åbne brev til dig: De to socialdemokratiske kronikører kan tydeligvis slet ikke styre sig.
De taler om, at Dansk Folkeparti er præget af et fascistisk tankesæt, og i samme åndedrag kobler de mig sammen med Dansk Folkeparti.
De kalder mig ikke fascist, men knytter altså utvetydigt en forbindelse mellem mig og fascistisk tænkning.
Her overskrides alle grænser for acceptabel debat.
Et eksempel
Jeg går naturligvis ud fra, at den socialdemokratiske partiledelse ikke har haft noget forhåndskendskab til kronikken.
Men nu, da den er offentliggjort, synes jeg, at du bør give din mening om den til kende og statuere et eksempel for at sikre anstændige rammer for den politiske debat. Jeg skal hermed opfordre dig til to ting:
For det første bør du tage klart og skarpt afstand fra kronikkens inddragelse af fascismen i en debat om mine synspunkter.
For det andet bør du give mig en uforbeholden undskyldning.

Brev til Thorning-Schmidt

(foto© Snaphanen)Claes Kastholm er inde på nøjagtigt det samme i Berlingske Tidende i dag. Han skriver: Danmark er blevet et land uden en levende venstrefløjsopposition. Enten skælder den alle andre ud for at være fascister, eller også udgyder den sig i primitive personangreb.


De to socialdemokrater går stærkt ind for noget, de kalder »multikulturalismen«, et fænomen, som ikke eksisterer på en harmonisk måde noget sted i verden, og som det derfor ikke er urimeligt at betegne som en utopi, og det er også som sådan den multikulturelle »vision« fungerer.

En religionserstatning til erstatning af en tidligere religionserstatning: Den socialistiske utopi. Mennesker, der ikke ser verden som disse to socialdemokrater, altså ikke ser den som én stor kulturel harmoni, gør sig skyldige i en opdeling af verden i »dem og os«, siger de to, der samtidig selv - som det fremgår af ovenstående - har vældig travlt med at dele verden op i rettroende og fascister.

Grunden til, at jeg trækker disse to ret betydningsløse socialdemokrater frem, er, at de udmærket illustrerer venstrefløjens tankegang og angrebsfacon. Det karakteristiske for venstrefløjen, forstået som denne halv- og helintellektuelle opposition, er, at den konsekvent aldrig forholder sig til konkrete problemstillinger og diskuterer konkrete løsninger, men enten - som disse to socialdemokrater deler verden op i rettroende og fascister - eller kommer med ubegavede personangreb

Weimar - igen, igen.......................

På lördagseftermiddagen attackerades sverigedemokraternas stockholmsdistrikts årsmöte i Alviks medborgarhus av cirka tio till femton svartklädda män. Angriparna, varav några var maskerade, kastade först stenar och andra föremål mot mötesdeltagarna. Efter detta gav de sig på flera sverigedemokrater med sparkar och slag, riktade bland annat mot deras huvuden, med blodsutgjutelse som följd. Inkräktarna tömde slutligen en av medborgarhusets brandsläckare genom dörrspringan in i lokalen.

Sverigedemokraterna Stockholm attackerade av antidemokrater Foto SD Blogg


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net