fredag, marts 16, 2007

Nørreport

Foto © Snaphanen, klik f. helbillede

Forslag til DR
Det er nemt at pege fingre, når andre sidder i suppedasen, som nu Danmarks Radio. Det kan de selv være ude om, siger mange, men skadefryd løser jo ikke problemerne, og Groft sagt vil hellere foreslå konstruktive løsninger. Derfor skal anbefalingen til DRs øverste sovjet lyde: indstil de dyre opdragelseskampagner, overlad børneopdragelsen til de voksne og lad de voksne i fred. Hermed være ikke sagt, at tilbageholdenhed med de folkeopdragende foranstaltninger ville have løst alle DRs økonomiske problemer, men det kunne have været et godt tilskud, og meget vil endnu kunne indhentes, hvis man udviser lidt ideologisk askese i den kommende tid. For hvad har det ikke kostet med al denne folkeoplysning, hvoraf man umiddelbart kan mindes kampagnerne »Racister skal hakkes til medister«, »Kjærsgaard og Hitler - samme kamp«, »USA - den Store Satan«, »På kanten af konventionerne«, »VKO - forbrydelsens element«, »Palæstinenserne - vor tids jøder«, »På niddingsfærd i Irak« samt »Islam - fredens og fremtidens religion«? Og ikke nok med det. De aktuelle politiske meningsmålinger tyder heller ikke på, at DR-kampagnerne har haft den ønskede effekt. Så hellere spare pengene fra nu af og så se at få bygget koncertsalen færdig.
Lars Hedegaard, Groft Sagt, Berlingske

Højrebølgen

“Hvis Danmarks Radio skal tage sit idegrundlag alvorligt, så bør vi bevidst i den samlede sendeflade forsøge at dæmme op over for den højrebølge i indvandrerspørgsmålet, der strømmer igennem landet.”…

fhv generaldirektør i DR, Christian Nissen på debatmøde i Odense

FN forudser enorm immigration til rige lande

man kunne udtrykke det anderledes: det tidspunkt nærmer sig, hvor verdens tættest befolkede kontinent, Europa, må bestemme sig til om det vil forsvare sig militært mod U- landenes uhæmmede befolkningstilvækst. Hvis det altså overhovedet er muligt. Ellers er det nat med den kristen-hellenistiske kultur, og det bør politikerne i sandhedens interesse forberede befolkningerne på, da de europæere der skal leve med den virkelighed, er født.
Der bliver 1.2 mio flere egyptere hvert år, 700.000 flere marokkanere.
Om 40 år er der 292. millioner pakistanere mod 160. idag. De kan ikke alle blive hovedbestyrelsesmedlemmer i SF eller stand up komikere i Norge, men hvis svenskerne rykker lidt sammen, f.eks ud på Gotland, skulle de vel kunne tage ca 100. mio af dem. Deres politikere er jo skrappe til at tage sig de rådende tendenser på asylmarkedet efterretteligt.

At least 2.2 million migrants will arrive in the rich world every year from now until 2050, the United Nations said yesterday.
Britain's population will rise from 60 million to approaching 69 million by 2050 - almost entirely because of immigration.
The latest figures from the UN's population division predict a global upheaval without parallel in human history over the next four decades.
There will be billions more people in Africa, Asia and the Middle East. Of these, tens of millions will migrate to Europe and America, while the indigenous populations of most countries in the rich world will either stagnate or decline.

UN predicts huge migration to rich countries

Tilladt læserbrev
af den slags Sydsvenskan acceptere i kilometervis. Skriv noget andet og du er luft. Det er på dette plan en livsvigtig samfundsdiskussion foregår : (klik f. helbillede)

Landlig ungkarl i et matriarkat

Swedish writer Per Olov Enquist asks what to do about all the "altjungs" (old boys): bachelors, most of them farmers in northern Sweden, who are waiting in vain for a woman to come along. "The principle of strong woman continues to lie over this country like a nocturnal fog over a swamp. But most of these dominant women move away, and men look for them from a position of inferiority. In conversations between the genders, there's a tone of astonished bitterness. The 'old boys' quickly realise how hopeless their situation is: there are few available women in their area, which is transparent in an unpleasant way."
Signandinsight.com

Indvandrerbørn fødes med alvorlige misdannelser
en særdeles kostbar sideeffekt af indvandringen, en effekt der er slået igennem, kan de pædagoger jeg kender, der arbejder med multihandikappede bevidne.Der burde lovgives imod det øjeblikkeligt så Allah ikke får sin uhyre dyrebare vilje. Bortset fra den menneskelige lidelse, kan det ikke være en privatsag at sætte afkom i verden, der resten af deres liv koster staten en lille million om året.
- Vi ser oftere misdannelser hos innvandrerbarn, sier seksjonssjef Rolf Lindemann ved Ullevål Universitetssykehus. Barnas foreldre er som oftest i slekt.
Rolf Lindemann, som er medisinfaglig seksjonssjef ved nyfødt intensiv på Ullevål, er ikke i tvil om at det oftere oppstår misdannelser hos barn av innvandrere enn hos etnisk norske. - Vi ser ofte at dette forekommer - og hyppigere enn hos etnisk norske, sier han.
Barna fødes med et bredt spekter av ulike misdannelser, ifølge Lindemann:
- Alt mulig, fra hjertefeil, urinveier og skjelett, til sykdommer i hjernen. Flere av barna dør av de misdannelsene de er født med, sier Lindemann.
Foreldrene er i slekt

Mange av sykdommene er kjente syndromer, som oppstår på grunn av mutasjon i et gen. Mutasjonene fører til misdannelser hos barnet fordi foreldrene er i slekt, og dermed har samme mutasjon. Pakistanere og kurdere er blant de folkegruppene som tradisjonelt gifter seg innen slekten. [..]
Ofte blir misdannelsene oppdaget allerede når mor er på svangerskapskontroll. - Mange av sykdommene kan være så alvorlige at vi anbefaler ikke å gå videre med svangerskapet. Mange av innvandrere ønsker likevel ikke abort, på grunn av tro og religion, sier Lindemann.
I Allahs hender

Foreldrene blir orientert om at sykdommen barnet deres har fått er genetisk betinget. Lindemann mener at mange av dem vet om risikoen foreldre som er i slekt har for å få et sykt barn. - De sier at deres skjebne ligger i Allahs hender, og at dette er meningen, sier Lindemann.
Ser uvanlige misdannelser

Også ved Rikshospitalet ser man at det fødes innvandrerbarn med misdannelser som kommer av inngifte.
- Vi ser en del uvanlige misdannelser hos innvandrerbarn, sier Thor Willy Ruud Hansen, seksjonsoverlege og professor ved Rikshospitalet-Radiumhospitalet HF.
- Da klør vi oss i hodet og setter inn store ressurser på å finne ut hva dette er, forklarer han. Sykehuset bruker internasjonale kontakter, ekspertise på eget sykehus og andre sykehus.
- Er disse misdannelsene mer alvorlige enn dem dere vanligvis ser?
- Det er mer det at de ikke passer inn i mønsteret ennå, og vi antar at de kommer på grunn av inngifte. Det er en kjent sak at det er større risiko for at det skal oppstå misdannelser når personer som er i slekt, får barn, påpeker Ruud Hansen.
Stor variasjon

Årsaken er at det er mye større risiko for at begge foreldrene har den samme genfeilen, og at dette dermed får konsekvenser for barnet når foreldrene er i slekt.
- Vi ser hele variasjonen av misdannelser, fra små ting til livstruende misdannelser, sier Ruud Hansen.
Doblet risiko

Professor i genetikk, Karen Helene Ørstavik ved Rikshospitalet, påpeker at tallenes tale er klar: - Risikoen for alvorlige medfødte misdannelser hos barn av foreldre som er fetter og kusine, er dobbelt så stor som for foreldre som ikke er i nær slekt, sier Ørstavik.
Dersom forekomsten av medfødte misdannelser er på to prosent for foreldre som ikke er i slekt, vil den være på fire prosent for foreldre som er fetter og kusine.
Genetikerne blir ofte spurt om å hjelpe til med å stille diagnosen dersom det blir født et barn med misdannelser.
Inngifte øker risikoen for mange forskjellige typer alvorlige misdannelser.
- Det dreier seg ofte om sykdommer der det er noe galt med sentralnervesystemets utvikling, ofte med psykisk utviklingshemming til følge.[..]
Mer inngifte i Norge enn i Pakistan
Forsker Torunn Arntsen Sørheim sier at tendensen til inngifte er høyere blant pakistanere i Norge enn i Pakistan.
Pakistanere og en stor andel av verdens befolkning har tradisjon for å gifte seg med slektninger. - Rundt en femdel av verdens barn blir født av foreldre som er i slekt. I Pakistan er dette en tradisjon, selv om det ser ut til at det er en synkende tendens, sier Arntsen Sørheim.
Kurdere er en annen folkegruppe som har som tradisjon å gifte seg innen slekten.
Hun forklarer at tendensen til slektskapsbaserte ekteskap er noe høyere blant pakistanere i Norge.
Forsker på søskenbarn-ekteskap
Divisjonsdirektør Camilla Stoltenberg i Folkehelseinstituttet er ansvarlig for den nye rapporten om søskenbarnekteskap blant innvandrere som skal leveres til departementene i slutten av mars.
- Bakgrunnen for at departementene har ønsket en rapport, er debatten om forekomsten av inngifte, de medisinske konsekvensene, om det bør gjøres noe med dette, og eventuelt hva man bør gjøre, sier Stoltenberg.
I sin doktorgradsoppgave fra 1997 viste Stoltenberg at det var cirka 40 prosent søskenbarnekteskap blant de som var innvandrere fra Pakistan og fødte barn i Norge, og cirka 50 prosent nært slektskap totalt.
Dagens Medisin 05/07


Ugeskrift for Læger behandlede emnet i en artikel 2003;165
Risikoen for føtale misdannelser er forhøjet 2-2 1/2 gange i forhold til baggrundsrisikoen, som i Danmark er på ca. 3%. Billedet viser udbredelsen af ko-sangvine (samme blod) ægteskaber, et billede globaliseringen nu synes at skulle lave om på.
Konsangvinitet og medfødte misdannelser

Stockholmsnyheder ?
man vil forstå jeg er gået over til at søge nyheder specifikt gennem Google News Sverige. Det her er der jo ingen der udholder at tygge sig igennem dagligt:
Tre gripna för våldtäktsförsök i Rinkeby
21:22 En gripen efter rån i Gubbängen
21:07 Kvinna knivrånad i tunnelbanan
20:02 Inställda tåg på gröna linjen efter skadegörelse
19:31 Rånad och misshandlad i Gubbängen
17:50 Kastade ägg på p-vakt
17:35 Pojkar kastade sten på trafikanter

The wizards of Oz have got it right
Melanie Phillips
Coming from Britain to Canberra to interview members of the Australian government is like leaving a fetid malarial swamp to be douched with fresh cold water from a mountain spring. These guys are so onside in the great fight for civilisation against barbarism that they make ‘Bush’s poodle’ Tony Blair sound like a Harold Pinter wannabe on a bad day in Basra.[...]
‘Basically, people who don’t want to be Australians, and they don’t want to live by Australian values and understand them, well, then they can basically clear off.’
The Australian government understands something that many in the beleaguered administrations of both Blair and Bush (not to mention the British Tories or US Democrats) just don’t get. The Aussies grasp that the free world is under sustained attack from the same enemy on a myriad global fronts; that taking the path of appeasement on any one of these fronts is to undermine that world’s whole defence; and that it is busy undermining itself at every opportunity.[..]
As a result, his government is leading from the chin against both Islamist radicalism and the multicultural orthodoxy which paralyses the country’s ability to acknowledge the reality of such a threat. So not only has it taken tough measures against illegal immigration and is now tightening its citizenship requirements, but at a stroke it abolished multiculturalism by renaming its Department of Immigration and Multicultural Affairs the Department of Immigration and Citizenship.

Spectator UK - log in , men gratis
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net