onsdag, august 03, 2005

Efter socialdemokratismens sammenbrud

JP 3. august 2005,
Debatbog afsender torpedo mod den danske velfærdsstat.
Niels Lillelund og Flemming Rose (red.) Velfærd tur-retur - Efter socialdemokratismens sammenbrudGyldendal. 240 sider.Pris: 179 kr.UDKOMMER I DAG
Af Ole Hyltoft

......"De politisk korrekte
Men, siger han, igen lidt opgivende, så overtager de politisk korrekte, altså kleresiet, såmænd nok vores meninger, gør dem anstændige og siger, at sådan har de da ment hele tiden. Ja, det er en reel fare. Lad ikke alle disse ensrettede, arrogante venstreorienterede få lov at blive de sidste dages hellige. Ligesom gamle nazister blev frihedskæmpere i 1945. Glem ikke den undertrykkende propaganda folk som Carsten Jensen, Tøger Silketråd (Seidenfaden), Suzanne Brøgger, Jan Sonnergård, Chr. Braad Thomsen, Birte Weiss, Marianne Jelved, Svend Auken og hele kleresiet har udspyet.
Bent Blüdnikow analyserer, hvordan disse velærværdige multi-kulti-prælater har ringeagtet de debattører, der i indvandringskampen havde mere forudseende og velfunderede meninger end de selv.

Hvordan slipper en Tøger Silketråd, fra dagbladet Politiken, godt fra at kalde Pia Kjærsgaard en smålig skamplet på vores land? Hvad får en god forfatter som Kirsten Thorup til at foreslå censur af meninger, der ikke er godkendt af de kulturradikale? Hvordan opstår de kulturradikales tro på egne tankers bedreværd? spørger Blüdnikow. Ja, bl.a. ved at et anerkendt dagblad som Politiken samt især Danmarks Radio hylder disse skribenter for deres perfidier.
En mand som Tøger Silketråd får jo lov til at galpe op i fjernsynet evig og altid, som om han var Berlusconi og ejede Danmarks Radio. Anders Raahauge gør i sit vittigt skrevne essay op med den del af tidsånden, han kalder cirkulationsbegejstringen. At man forveksler pc'ernes og IT-teknologiens stadig hurtigere tempo med intelligens. Han fortæller den gamle historie om den amerikanske forfatter Henry Thoreau. Da man henført fortalte Thoreau, at USAs præsident og Englands dronning Victoria havde talt sammen i det ny telefonkabel mellem USA og England, spurgte han: hvad talte de om? Om kronprinsessens kighoste?...."

Berlinske (Antorini) og Politiken er "not amused", men Kurrild klitgaard er:
http://www.punditokraterne.blogspot.com/
http://upl.silentwhisper.net/uplfolders/upload7/Velf-rdhyltoft.doc
Hyltofts hjemmeside: http://www.ole-hyltoft.dk/
Hedegaard i Deadline
Coitus interruptus - interessant, men desværre alt for kort, og studieværten obstruerer ved åbenbart at mene at han skal ha 1/3 del af taletiden. Konturerne til en rigtig interessant samtale om virkelighedens generaler kontra skrivebordenes. Forspildt af Rosenkrands.
Principielt interessant er det jo at House of Lords har inkorporeret Menneskeret og sætter den højere end national ret, hvor franskmændene tilsidesætter den for statens sikkerhed. Begynder min 11:47

http://www.dr.dk/nyheder/html/programmer/deadline/wmv/tirsdag.jhtml
London religious hate crime up 600 %
Crimes motivated by religious hatred have jumped by nearly 600 percent in London since the July 7 bombings, according to police records.
They include verbal and physical attacks and criminal damage to property, including mosques.
Scotland Yard figures showed there were 269 such incidents reported since the bombings, compared to only 40 in the same three-and-a-half week period last year.............................

http://edition.cnn.com/2005/WORLD/europe/08/03/bombings.racism
Vänsterdominansen & blogosfären
SOUTH PARK CONSERVATIVES. THE REVOLT AGAINST LIBERAL MEDIA BIAS
Af HENRIK GADE JENSEN
Det ville være sundt for den hjemlige kulturkamp, hvis FoxNews ejer Rupert Murdoch fik lov til at købe TV2. Ny amerikansk bog viser, at de progressives dominans af medierne er på retur.
Efter brandattentatet mod Rikke Hvilshøj for nylig blev voldsgerningen debateret i DRs P1-debat. To venstreorienterede i en times snak der endte i, at Pia Kjærsgaard nok var skyld i attentatet. Symbolsk for DR. Kun venstreorienterede kommer til orde og ender med at skælde ud på borgerlige.
Forandrede medier
Sådan var det også i USA i mange år. Men ikke så meget mere. For medierne har ændret sig i USA.Præsidentvalget i 2004 i USA indebar ikke kun valg af republikaneren George W. Bush og nederlag til demokraternes kandidat. Det er sket mange gange før. Nej, valget markerede et kulturskifte i USA, et jordskred i opinionen.Før da dominerede de liberale (som vi i Europa kalder venstreorienterede eller kulturradikale) meningsdannelsen og alle var så vant til det, så vi ikke anede, hvor tendentiøst det verdensbillede var.Det har takket, været nye medier ,ændret sig i USA.
Størst betydning i bredden har tv-kanalen FoxNews fået.Fox er skabt af australieren Rupert Murdoch, der har formået at bryde det liberale monopol. Bruce Anderson refererer undersøgelser fra USA, der viser, at det konservative FoxNews faktisk er mere alsidigt og balanceret i sin dækning end de gammelkendte tv-stationer som CBS, ABC, NBC og CNN.FoxNews afslørede, hvor kulturradikalt medierne så på verden. Fox hører flere parter, både liberale og konservative, mens de øvrige ligesom BBC i England og DR og TV2 i Danmark kører videre med ensidig filtrering og kommentering af nyhedstrømmen.
Og da den store majoritet af journalister tænker ud fra samme horisont, kan ingen ane ensidigheden.Vores tropperFoxNews er konservativ og journalistisk engageret, men ikke ensidig. Den kalder USA´s soldater i Irak "vores tropper" og ikke "USA´s styrker".Irakere der bekæmper USA kaldes "terrorister" og ikke "oprørere" eller "militante".
Når der protesteres mod en henrettelse i USA, viser Fox altid, hvad den dømte har gjort og ikke kun den grædende mor.FoxNews afslører ensidigheden ved at vise flere sider. Det vækker tanker, også om en fortid i mørke.
"Blogosfæren"
Skiftet i USA skyldes også "blogosfæren", som Bruce Anderson kalder den. Aktivister i dag opretter gerne egen hjemmeside og tenderer mest til højresiden. Et mærkeligt fænomen, men måske fordi der er mest løgn og bævl at grave frem på venstrefløjen.
Ved valget i 2004 var det såkaldte private webbloggere på internettet, der afslørede CBS´s falske historie om George Bush´ påståede bedrag med sin værnepligt.CBS´s kendte og pæne tv-vært Dan Rather endte meget pinligt med at måtte dementere historien som fup. Det skræmmende er ikke, som Anderson skriver, at webbloggerne kunne afsløre løgnen, men at den slags ikke kunne ske, før internettet dukkede op. I så fald ville alle have troet på CBS og John Kerry ville i dag være præsident. Afsløringen blev de liberale mediers Waterloo.
Også inden for forlagsverdenen sker der en konservativ revolte i USA. Der er salg i at udgive konservatives oprør. Den sidste uindtagelige bastion er universiteterne, hvor de liberale stadig sidder, men hvor protesten også er begyndt at give sig til kende.Bruce Anderson har leveret en frontberetning fra kulturkrigen i USA, hvor konservative dagligt erobrer terræn. Og det sker ikke ved at erstatte venstre med højre, men ved at udstille og afsløre venstrefløjens bigotte ensidighed.Hvis erfaringen fra USA holder, ville vi i Danmark få sprængt ensidigheden i medierne, hvis Rupert Murdochs FoxNews ville og måtte købe TV2.kultur@jp.dk
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net