lørdag, august 27, 2005

For stærk tobak for JP

ikke trykt. "Hellige køer kan kun slagtes i fælleskab":
Forskerne varsler dansk mindretal i Danmark om få år
Forfatter:
Ole Hasselbalch, prof.dr.jur
Af JP 21/8 fremgår, at P.C. Matthiessens advarsler om befolkningsudviklingen i 1999 kom som en åbenbaring for politikerne.Det er synd, at denne åbenbaring ikke kom ti år før, hvor de samme oplysninger – i øvrigt også skaffet af fremtrædende forskere - blev offentliggjort via Den Danske Forening. Dengang var der absolut ingen positiv respons.
Derimod skortede det ikke på forargelse, afstandtagen og nedrige beskyldninger fra politikere og andre, der præsenterede sig som placeret på et helt andet ophøjet stade såvel intellektuelt som med hensyn til ”menneskesyn”, ansvarsfølelse og humanistisk sindelag.
Der er næppe nogen af dem, der deltog i oplysningsarbejdet dengang, som forventer nogen tak - for slet ikke at tale om en undskyldning for de svinerier, de blev udsat for. Problemet er imidlertid, at såfremt pressen endog i bagklogskabens skærende klare lys er ude af stand til at se, hvorledes en seriøs advarsel ser ud, vil politikerne langt mindre være i stand hertil, og så er ulykkerne dømt til at indtræde.
Når JP-artiklen viger uden om, at der netop fra Københavns Universitets demografer er kommet en forudsigelse om, at efterkommere af nutidens danske statsborgere mod slutningen af århundredet vil udgøre en minoritet i samfundet, er det derfor mere end katastrofalt. Denne forudsigelse ændres jo nemlig ikke ved at tilbyde læserne det halmstrå, det er at påstå, at det blot drejer sig om fremme ”integrationen”.
Der er ingen – gentager INGEN – sandsynlighed for, at det i nogen forudseelig fremtid vil lykkes at indpasse de mange muslimske ”nydanskere” i en dansk referenceramme. Enhver kan blot med sig selv overveje de holdninger, der er kommet frem selv fra unge formodet velintegrerede muslimer i sammenhæng med begivenhederne i London. Den integration, der fables om, er ikke lykkedes noget steds i verden, og det er mere end overmodigt at tro, at vi er i stand til noget, ingen andre kan.
Det, vi kan vente os ved at blive ved med at finde påskud til ikke at sige det usigelige, er et erhvervsliv og et socialt sikkerhedssystem på mellemøstligt niveau samt samkvemsnormer som på Balkan og i andre af Islams grænseområder.
Det eneste, der kan hindre dette, er en politik, som forhindrer indvandrere, der er ude af stand til at indpasse sig i en dansk referenceramme, i at forblive her. Det er at føre befolkningen bag lyset, når JP undlader at bemærke denne advarsel, - som for øvrigt også er blevet fremført siden 1980-erne - men henviser læserne til at flyde omkring på verdenshavets vilde vover klamret til ordmagi.
SVT´s "humor"
på katastrofale afveje:
.SVT driver med terroristoffer i sin nya trailer
Nu får de massiv kritik för inslaget som efterliknar verklighetens terroravrättningar.- Det är helt sjukt. Det är inte kul med avrättningar, säger Ronak Al-Yousifi, 24, vars far kidnappades i Irak tidigare i år.
http://expressen.se/index.jsp?a=427087

det er altså snart synd :-)
Socialdemokratiet nær historisk lavpunkt
Socialdemokraterne får et historisk dårligt resultat
i en ny meningsmåling fra Gallup. Kun 24,9 pct. af stemmerne står partiet til at få, og det er det laveste niveau i over fem år. Det svarer det til en tilbagegang på to mandater. Målingen er foretaget i dagene efter partiets velfærdsudspil, skriver Berlingske Tidende.
http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2005/08/27/215511.htm
Svensk spor ?
Politiet undersøger, om der er sammenhæng mellem en mistænkt for brandattentat mod Danmarks ambassade i Sverige og attentatet mod integrationsministerens hjem. Politiets Efterretningstjeneste (PET) og Roskilde Politi undersøger nu, om der er en sammenhæng mellem anholdelsen af en mand, der bl.a. mistænkes for at stå bag et bombeattentat mod Danmarks Ambassade i Stockholm, og det uopklarede brandattentat mod integrationsminister Rikke Hvilshøjs (V) hjem i juni.
Svensk politi varetægtsfængslede fredag en 22-årig mand, der ifølge flere svenske medier har tilknytning til en ekstrem venstrefløjsgruppe, Global Intifada, som i pressemeddelelser har påtaget sig skylden for ni politisk motiverede attentater i Sverige de seneste to år.
Ved brandattentatet mod ambassaden i Stockholm i januar blev en ambassadebil antændt af en brandbombe, samme fremgangsmåde som ved nogle af de andre attentater i Sverige - og ved angrebet på Rikke Hvilshøjs hjem i Greve natten til den 8. juni.
http://www.berlingske.dk/grid/indland/artikel:aid=619350

Expressen anmelder Hirsi Ali
hende kan Lawen Mothadi ikke li´:
"Och inte bara hon. Han, barnen, det sociala livet, hela det muslimska
samhället är en enda stor varböld på en i övrigt frisk värld. Om bara islam försvann löste sig allt: inga flygplan på irrfärder, inget bidragsfusk, inga våldsamma pojkar, ingen censur.

Hirsi Alis världsbild gillas av många. Även av dem som inte havererat intellektuellt. Det är svårt att förstå."

http://expressen.se/index.jsp?a=426905

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net