fredag, september 09, 2005

Norske aviser anklaget for PK censur på egne bloggs

Set på eminente http://angantyr.blogspot.com som fortjener mange læsere. Han vil ha mig undskyldt at jeg kopierer hele indlægget mod at jeg gør reklame for ham:

ETTER BOMBENE I LONDON eksploderte muslimhatet på bloggene til de norske nettavisene. En ting preget mange av innleggene: At folk mente reell debatt om innvandringsspørsmål, islam og møtet mellom kulturer blir sensurert i norske medier. Journalister og redaktører er venstrevridde idioter og altfor naive, påsto mange av innsenderne.
Magasinet på nett bestemte seg for å undersøke saken. Vi laget en blogg på Dagbladets nettsider der vi spurte om folk følte seg sensurert, og på hvilken måte.Responsen var massiv.-
ANTI-RASISMEN er vår tids anti-kommunisme. Den herskende klasse hindrer innvandringsmotstandere å komme skikkelig til orde, skrev en innsender.
En annen formulerte seg på denne måten:-
Selvsagt forekommer det sensur i norske medier i forbindelse med innvandringsspørsmålet. Kritikk av innvandrere blir i stor grad neglisjert eller undertrykket av journalister og redaktører i mediene, som for størstedelen tilhører venstresiden i norsk politikk. Den frustrasjonen som en stor del av den norske befolkningen opplever i forbindelse med dette, tror jeg kommer til å slå tilbake på både mediene og samfunnet som helhet.
MEN DE INNVANDRINGS-KRITISKE innsenderne våre har mange forsvarere.En av dem er VGs kommentator
Anders Giæver. Han er klart kritisk til forholdene i norsk offentlighet.
- Problemet er at 20 prosent av befolkningen stemmer Frp, mens omtrent ingen av journalistene gjør det. Journalistene representerer et alt for spesielt lag av befolkningen, sier han til Magasinet på nett.
Giæver mener resultatet er at pressen preges av anti-amerikansk 70-tallsretorikk, og at nye tankestrømninger og debatter ikke slipper til.
- Å tro man er sine meningsmotstandere moralsk overlegen er et generelt venstresidefenomen. Venstresida er en kvasireligiøs, moralsk bevegelse, mener han.
Dagbladet har meget mere om dette på deres
netavis
Venstrefløjsavisen Klassekampen har fornylig ladet debatten rulle om indvandringen til Norge . Det gik ikke stille af sig. Den norske blog Honest Thinking har samlet artiklerne om indvandring til Norge i Klassekampen sammen her.
Lovgivning mod virkeligheden
er en svensk venstrefløjsspecialitet ( ex. den udelukkende skadelige "sexköpslag") Der findes næppe længere ét eneste argument for Systembolaget og de høje alkoholpriser, alligevel fremturer Miljøpartiet og Venstrepartiet. 70% af det der konsumeres i landet er udenlansk og spritmafiaen ER grundlagt:
Nej till sänkt skatt på spriten
Regeringens förslag att sänka spritskatten väntas inte gå igenom i budgeten för 2006, enligt vad DN erfar.
Varken miljöpartiet eller vänsterpartiet tros vara beredda till kompromisser på den punkten.Frågan om att sänka spritskatten har funnits med även under tidigare diskussioner med samarbetspartierna. Men det har då inte varit något absolut krav från regeringens sida. - Jag anser att våra argument vunnit i styrka den sista tiden, bland annat har inte smugglingen ökat, säger mp:s språkrör Peter Eriksson.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?d=147&a=459942&previousRenderType=6

Korruptionshitlisten udkommet
Finland came first followed by New Zealand, Denmark and Iceland.
se Tranparancy Internationals grafik:
http://www.transparency.org/cpi/2004/cpi2004.en.html#cpi2004
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net