torsdag, september 08, 2005

Venstre i offensiven i København

foto © webmaster
i kommunevalget. Pinds forslag populært blandt vælgerne, og han ligger kun 3-4 % efter Bjerregaard. Spørgsmålet er: kan vælgerne forestille sig København om 10 år, eller skal de se det først ? I det sidste tilfælde vil det forlængst være for sent og folk kan ikke gøre andet end at pakke deres sydfrugter og flytte. Som i Malmø, f.eks.
Stop for offentlig forsørgelse af indvandrere
Af Kim Eskildsen, formand f. Venstre i Kbh.s integrationsudvalg og kandidat til BR,
Venstre i København har netop offentliggjort sit nye integrationsprogram, der på mange måder er nyskabende i forhold til den hidtidige, mislykkede indsats på området.
For det første udsteder vi en jobgaranti til alle indvandrere. Den skal forstås sådan, at der i løbet af den næste valgperiode vil blive sat en stopper for udbetaling af passive ydelser til indvandrere i Københavns Kommune.
Det skal ske ved, at alle indvandrere, der henvender sig på socialkontorerne med anmodning om at få penge, vil blive visiteret til et job, hjulpet i uddannelse/sprogtræning eller til nød i aktivering. De, der måtte lide af en sygdom, skal hurtigst muligt hjælpes tilbage på arbejdsmarkedet igen.
De, der nægter at deltage i egen forsørgelse, vil ikke kunne modtage kontanthjælp, når vores forslag bliver sat i værk.
Det vil være et enormt løft for integrationen at få sat alle indvandrere i gang med at klare sig selv og derved give dem en følelse af, at der er brug for dem. Og at deres tilstedeværelse bliver værdsat.

http://www.jp.dk/kbh/artikel:aid=3249394/
Slå hårdt ned på kriminelle indvandrere
Af Søren Pind
Integration. Vi bliver nødt til at gøre noget drastisk ved de enorme kriminalitetsrater på f.eks. 82 procent blandt unge indvandrere i København, skriver overborgmesterkandidat Søren Pind. Han vil gøre op med den hårde kerne og gøre skolen til stedet, hvor vores grundlæggende viden og muligheder skabes.
82procent af kriminaliteten blandt unge i København begås af indvandrere eller efterkommere. Vi ved, at dem bliver der 3 gange så mange af over de næste 10 år ...

57 procent af de fremstillede i dommervagten i København i første halvår 2005 var indvandrere eller efterkommere. Det er uden sidestykke den største udfordring København står overfor. Udfordringen er af historisk karakter. Og det er ved dette valg i november, københavnerne skal tage stilling til, om de ønsker at gøre noget ved problemet eller ej.

Ritt Bjerregaard har gjort ganske klart, at ønsker man, at de nuværende tilstande på dette område skal fortsætte, er hun den rigtige person. Jeg ønsker derimod en helt anderledes tilgang til integrationen.
Så enkelt kan man faktisk skære tingene ud, efter Ritt Bjerregaards holdning til de pågældende fakta endnu en gang er blevet understreget. I Ekstra Bladet den 3. september siger hun om kriminalitetsraten på 82 procent: »Det, som Pind kommer med, giver indtryk af, at alle indvandrere er mere eller mindre kriminelle og skal smides ud«.
Med den udtalelse er vi simpelthen tilbage ved indvandrerdebatten i midten af 80erne. Man må ikke sondre mellem kriminelle og lovlydige indvandrere. Når man gør det, gør man sig skyldig i at hævde, at alle indvandrere er kriminelle, er den Rittske logik.

http://www.berlingske.dk/kronikker/

Sverigedemokrater mot storseger?
SvD: SD mot storseger
I dag SvD har en helsida om Sd . Bland annat citeras Helene Löw som säger att det finns stor “risk” att SD skräller i valet. Man får utgå från att Helene Löw känner till fakta om valmanskåren och att vi sålunda kan se fram emot en rejäl framgång i valet.

på Svenska Dagbladet net bare dette:
Sverigedemokrater fryses ut

Sverigedemokraterna mobiliserar mer än någonsin inför kyrkovalet den 18 september. Men de Sverigedemokrater som kom in i kyrkovalet 2001 har blivit utfrysta av de etablerade partierna, visar en rundringning som SvD gjort.
Her må man håbe de gør sig dummere end de er. Problemet er ikke at SD er i politik, men at Svenska Kyrkan er det. - Den har da også Sveriges rekord i tab af medlemmer: 80.000 om året.
http://www.svd.se/dynamiskt/inrikes/did_10488219.asp

Arthur Koestler
Sendedato: 4. sept. 2005 Varighed: 00:54:35
Arthur Koestler var i mange år en af Vesteuropas mest debatterede og citerede skribenter. Siden blev der mere stille om ham. Men i 100 året for hans fødsel ser Radioklassikeren tilbage på en både berømt og berygtet skribent som havde en enestående evne til at skabe debat.
Omstændighederne omkring hans død for 18 år siden og de skildringer af hans livsførelse der siden er kommet frem, har givet eftermælet så store skrammer, at Koestler er forsvundet ud af det gode selskab. Der er virkelig tale om en forfatters storhed og fald.
Radioklassikeren henter Koestler frem fra glemselen og giver både eksempler på hvor inspirerende hans reflektioner i sin tid var og giver også mulighed for at høre forfatteren selv fra hans besøg i København i 1962 og fra hans modtagelse af Sonning prisen i 1968.
http://www.dr.dk/radioklassikeren/
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net