torsdag, oktober 27, 2005

Espersen: Hvad skal vi stille op med Sverige ?

Danmark må ændre sin nordiske politik
Søren Espersen:- Sverige er en lige så stor trussel som Tyrkiet for Danmark.
tale på DF´s årsmøde
Hvad skal vi stille op med Sverige?
Dette spørgsmål stillede udenrigsordfører Søren Espersen på årsmødet. Espersen er bekymret for det store antal udlændinge i Sverige med svensk pas – og dermed med mulighed for at rejse til Danmark.
- De særlige nordiske aftaler betyder, at en svensker fra allerførste dag i Danmark har ret til børnetilskud, alle familieydelser og social bistand i alle afskygninger. Årligt bliver ti-tusindvis af tyrkere, pakistanere, irakere, iranere, palæstinensere, marokkanere, libyere, libanesere og andre arabere - i hobetal -svenskere… Og får et svensk pas.
Og med dette svenske pas i hånden kan de alle bosætte sig i Danmark - og kan fra dag ét få adgang til samtlige danske velfærdsgoder. Men hvad hjælper så det slidsomme arbejde, som Dansk Folkeparti og regeringen gør for at standsemasseindvandringen, hvis alverdensflygtninge bare efter et par års ophold i Sverige som svenske statsborgere kan slippe ind i Danmark ad bagdøren?
Søren Espersen lagde ikke skjul på at han mener, at truslen er stor:
- Jeg betragter i dag Sverige som en lige så stor trussel for Danmark som Tyrkiet. For tiden vil der ikke være nogen anledning til, at folk fra 3.-verdenslande, der er strømmet ind i Sverige skulle bosætte sig i Danmark. Men i det øjeblik, det svenske velfærdssystem bryder sammen - og det gør det - vil der til gengæld være al mulig anledning til at køre over broen. Dermed er det svenske folks problem også blevet det danske folks problem. Og jeg opfordrer hermed til, at Dansk Folkeparti snarest omformulerer sin nordiske politik.
http://www.danskfolkeparti.dk/cgi-files/mdmgfx/file-53-22531-9343.pdf s. 7

***************
"I boligkompleksetRosengård har op mod 90 % af beboerne indvandrerbaggrund.
Rosengård er i realiteten en arabisk enklave midt i Skåne."


Malmø – frygtens by
Malmø er desværre blevet en gangsterby.
Jeg har nu boet i min nye kommune i snart et år og jeg har intet hørt om, atder er begået nogen indbrud her.”
Andre udtrykte bekymring for at gå på gaderne om natten.
Malmøborgerne flygter til de mindre kommuner omkring Malmø som Vellinge,Burlöv, Kävlinge og Stefanstorp, hvor indvandrere stort set er ikke-eksisterende.
Den svenske politik om, at indvandrere må bosætte sig, hvor de har lyst, har betydet at svenske landkommunernæsten ikke er berørte af indvandrerproblematikken, medens storbyer som Malmø, Göteborg og Stockholm efterhånden står over for uløselige problemer.
”I Malmø er den store arabiske gruppe blevet en enklave, som gør det muligt at leve et helt og holdent arabisk hverdagsliv.
Man kan gøre sine daglige indkøb i arabiske butikker, besøge moskéen som administreres af landsmænd, sætte sine børn i arabiske skoler, læse arabiske aviser og se på mindst tyve forskellige arabiske tv-kanaler,” sagde antropologen Aje Carlbom, der har boet tre år i Rosengård for at skrive sin doktorafhandling, til Dagens Nyheter den 17. februar2004 og fortsatte:
”Man behøver ganske enkelt ikke at forlade Rosengård. Man kan leve hele sit liv der. Der er overhovedet ingen integration i det svenske samfund. Børnene vokser op i denne struktur og lærer ikke svensk, når der siden kommer nye indvandrere til, så bliver de integreret i enklaverne og ikke i det svenske samfund.”
Adspurgt om fremtiden for Rosengård er der ikke meget håb at hente hos socialchef Inger Leite: ”Jeg er pessimistisk for Rosengårds fremtid. Jeg ved faktisk ikke, hvad man kan gøre.”
http://www.danskfolkeparti.dk/cgi-files/mdmgfx/file-53-22531-9343.pdf s. 13-14

Slås, slås ikke?

Maskeringsforbud håndhæves rigorøst:
politiet skulle plukke 9 maskerede ud af demonstrationen. En overgang lød det ildevarslende truende, men da det kom til stykket ville ingen have knippelsuppe alligevel. De autonome på vej hjem til 2200 Nørrebro
foto © webmaster

Unge anholdt med masker

http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=397872

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net