fredag, oktober 07, 2005

Polis: "Apatiska barn bara låtsas"

hvem havde nu drømt om det. Politikerne er næsten nødt til at støtte "apati-terorien", eftersom de nu er taget ved næsen så længe.

Apatiska barn spelar apatiska. Det säger en ledande polis i Norrland. Enligt honom äter barn, som legat apatiska, smörgåsar på planet hem och de som sitter i rullstol är helt friska när de kommer tillbaka till sitt hemland.
Det är fyra veckor kvar tills den nya asyllagen börjar gälla. Den ska ge gömda flyktingar och barnfamiljer en generösare bedömning. Under tiden fortsätter avvisningarna, enligt vissa uppgifter till och med i ökad takt.
En av de familjer Nyheterna berättat om är den gömda familjen Hadzic i Västernorrland. Mamman i familjen sitter nu i förvar efter att hon trätt fram för att söka sjukvård.
Tror att barnen simulerar
I samma län säger nu en av de ledande inom gränspolisen, som verkställer avvisningarna, så här:
Polis: - Ja, de blir friska, det är det som är så fantastiskt. Många som är jättesjuka här, hela vägen ut till planet, de börjar tillfriskna på planet. Av nån underlig anledning så blir de friska.
TV4:s reporter: - De kanske tvingas att bli friska?
Polis: - Apatiska barn som inte vill äta, men på planet trycker de i sig mackor och allt de kan hitta. Visst är det konstigt?
TV4: - Ja, det var mysko.
Polis: - Men så är det. Men det är inget jag kan stå och säga egentligen till dig som journalist, men så är det va, och därför så blir man?
TV4: - Fast det borde ni säga, jag menar, är det sant så är det ju?
Polis: - Man kan ju inte göra det liksom så här va. Det är ju faktiskt så att många sitter i rullstol och har färdtjänst här och så när de kommer ner till Sarajevo så är de friska alltså.
Tror ej det finns flyktingar
Samma polisman har också sagt att det inte finns flyktingar, bara ekonomiska flyktingar, i Sverige idag. Dessutom säger han att alla andra poliser tycker likadant.
Rikspolischefen Stefan Strömberg vill inte kommentera uppgifterna, inte ens generellt. - Jag tycker vi avbryter det här nu. Är du inte nöjd med det uttalandet och undrar hur det har gått till med den här personen och hans uppfatting tycker jag att du ska göra en anmälan och så ska vi överlämna det till åklagare för prövning, säger han till Nyheternas reporter.

http://www.tv4.se/visa/?innehall=/lopsedel/lopsedel.aspx

Politiskt korrekt i TV4
Den 6/10 -05 hade TV4-nyheterna ett inslag om uttalanden av en polisman kring "apatiska barn".
Polismannen, som i sin yrkesutövning eskorterat dessa barn ut ur landet, hade på nära håll kunnat konstatera hur det i själva verket är en snabbt övergående "apati". När de väl kommit in i planet kan de snart äta igen. Polismannen fann detta litet underligt.
Nyhetsvärdet i inslaget låg dock inte - ur TV4-redaktionens perspektiv - i det faktum som framkom genom polismannens vittnesmål, eller vad det i varje fall tydde på. Nämligen att den bild som förmedlats genom så många kampanjreportage i TV - särskilt TV4 - inte stämmer med verkligheten.
Nej, vad TV4 ville ha sagt med inslaget var att här fanns ytterligare en polisman som tänkt olämpligheter.
Således fick en företrädare för DO, "diskrimineringsombudsmannen", framträda och avfärda polismannens tankar som opassande. Det var, menade hon, fråga om fel attityder.
Fakta som stämmer eller inte stämmer, sant eller osant, dikt eller verklighet , sanning eller lögn, blir här ovidkommande. Avgörande är om en utsaga är politiskt korrekt.
http://www.sverigeicentrum.se/mk/

Sigende plakat
fra det kønsopdelte propaganda-arrangement, som sneg sig ind i Det kongelige Biblioteks diamant. Og som Ulrik Høy idag under titlen "Debatgidsler" karakteriserer således i WA:
"Skal man føre dialog med sådanne arrangører? Selvfølgelig ikke. De sorterer under politi, militær og efterretningstjeneste, så PETs referent har forhåbentlig givet sine arbejdsgivere et mere reelt billede af mødet end repræsentanten for den fjerde statsmagt gav Politikens læsere."Det gør ikke det hele mere spiseligt, at "politikeren og journalisten" Ridley, er konverteret til Islam efter fangeskab hos Talebanerne.

http://www.m-i-d.dk/site/default.asp?menu=front

Fredagsbøn mod Jyllandsposten
Muslimer i aktion mod Jyllands-Posten
Profeten Muhammeds liv og store betydning for islam var fredag emnet i den traditionelle fredagsbøn i flere af landets moskeer. Samtidig blev der rettet en skarp kritik mod Morgenavisen Jyllands-Posten for at have trykt 12 bladtegneres bud på, hvordan profeten Muhammed kunne se ud.
Den egyptiske imam, der holdt fredagens bøn i Det Islamiske Trossamfund på Dortheavej i København, opfordrede direkte alle muslimer til at sige fra over for de 12 tegninger. I moskeen på Grimhøjvej i det vestlige Århus havde man hængt tegningerne op på informationstavlen, så de, der ikke læser avis, kunne se tegningerne, som er årsag til stor forargelse blandt mange muslimer. ....................
http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3310292/

Skindet bedrager
Selvom Sufisme.dk - der ikke kan lide Jyllandsposten - mest ligner noget fra fup-guruen Maharajis univers, er det Mihaj Al Quran. Benhårde Paki-fundier tilsat sweet talk. Dem der var ved at kuppe De Radikale (Mona sheik pg Barbar Baig)


http://www.sufisme.dk/


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net