mandag, november 28, 2005

Etnisk transformation i Aftonbladet


eller hvordan fire somaliere bliver til to svenskere, en finne og en somalier. Om årets antageligt mest modbydelige og racistiske voldtægt: Svenske journalister anvender samme trick som www.bra.se for at manipulere virkeligheden. Og virkeligheden er at alle fire forbrydere er somaliere. .
Fyra tonårskillar åtalade för misshandel och våldtäkt
Jenny våldtogs och misshandlades - Linda slogs med en batong. När de fyra misstänkta killarna klev in i rättssalen i dag brast det för flickorna, som grät och höll varandra i händerna.
http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,737067,00.html

Signalement:De fyra männen var cirka 17-20 år. De var svarta och talade svenska med brytning.
Afrikansk gruppvåldtäkt till åtal
Gruppvåldtäkten i Göteborg på nyårsafton är på väg att nå ett slut. I början verkade det som om förövarna skulle gå fria men en efter en har de kunnat gripas. Först lokaliserades en afrikan boende i Finland som varit på besök hos släkten i Göteborg. Efter att han varit efterlyst internationellt en längre tid greps han och därefter trillade namnen på flera förövare in. Idag kunde därför fyra män åtalas för det grova överfallet där offren inte bara våldtogs utan misshandlades grovt och rånades under förnedrande omständigheter. De åtalade afrikanerna är från 16 till 18-års ålder. Åklagaren kan bevisa att en av 18-åringarna våldtog den ena kvinnan. Han slog henne även med både batong som knytnäve under övergreppet och avslutade övergreppet med att sparka henne i underlivet.
http://www.efterlyst.tv3.se/index.phtml?search_string=jenny&action=search&category_id=25&content_id=13010

Virkeligheden:


sådan skaber et journalistkorps rent had imod sig. En reaktion fra nettet:
Med berått mod utsätter Aftonbladet svenska kvinnor för livsfara. Allt i den politiska korrekthetens namn. Man skulle nästan önska att dessa två kvinnliga journalister fick sig en omgång av samma gäng. Då kanske reaktionen skulle bli liknande den som Expressen-journalisten visade när han blev rånad i Stockholm: en veritabel hatartikel till invandrare nästa dag, i stil med: "Ni ska inte f-n tro att ni har en chans i vårt land era loosers!"
Journalistsvinen förnekar sig inte
Dessutom ger profilbilderna i tidningen intrycket av det var ett gäng av blandad etnicitet. Det kan lika gärna vara en svensk som våldtar vill man säga. Ibland känns det som svenska journalister och svenska media är större skurkar än politikerna. Jävla falska äckel.

og nu vi er ved det oprørende emne. Den lille storby Göteborg på 471.000 indbyggere. 6 voldtægter i weekenden: (svarer til anmeldte i Københavns Amt - 618.000 indbg. i en hel måned. der var 68 voldtægter i 2004.)

Sex misstänka våldtäkter i helgen
Sedan tidigt i lördags morse har sex kvinnor utsatts för våldtäkt eller försök till våldtäkt i Västsverige.Vid ettiden natten till lördag överfölls en kvinna på Uddevallavägen i centrala Kungälv. En okänd man försökte slita av henne byxorna, uppger kvinnan till polisen. Hon lyckades sparka sig fri och anmälde våldtäktsförsöket till polisen men ingen misstänkt är gripen.
http://www.gp.se/gp/jsp/Crosslink.jsp?d=113&a=245494

Bliv portrætteret i Malmø
Venstres ungdom skulle ta over broen en tur:
Kamerorna ser dig överallt
Tusentals kameror bevakar Malmöborna. Du blir filmad i tvättstugan, mataffären, på Aq-va-kul och när du tankar bilen. Billig, modern teknik gör att hundratals nya övervakningskameror installeras varje år.
En vanlig fredagskväll: du tar ut pengar, köper en tidning, tar buss 5 till Folkets park och traskar bort till Möllevångstorget. Glöm inte att le, så att du blir snygg på bilderna. Runtom i Malmö finns tusentals övervakningskameror. Men ingen vet hur många kamera-ögon som filmar Malmöborna – bara att det blir fler kameror för varje år.
Nu vill biograferna, grundskolorna och stadsbussarna montera upp kameror. Och Malmös politiker vill övervaka hela gågatan, från Centralstationen till Möllevångstorget, för att minska brottsligheten........
http://sydsvenskan.se/malmo/article128823.ece

PM Nilsson: Lär av Anders Fogh
og Pia Kjærsgaard tør jeg godt tilføje, men det tør Nilsson ikke: Han vil ikke vide at DF også er bedre socialdemokrater end socialdemokraterne:
Hittills tyder allt på att nästa års valrörelse kommer att handla om socialpolitik. Borgerlighetens slutsats av det starka folkliga stödet för socialdemokraterna är att bli bättre socialdemokrater själva, fast med lite stramare tyglar.
Förebilden kommer från Danmark där det traditionella högerliberala partiet Venstre numera hyllar välfärdsstaten och därmed kommit att bli det stora och självklara regeringspartiet.Men den analysen av dansk politik ger inte hela bilden. Det gör inte heller den omtalade och populistiska invandringspolitiken.I vinterns val till folketinget, som gav de borgerliga drygt två tredjedelar av rösterna, förde Venstre en mycket tydlig framtidsdiskussion om Danmarks plats i världen.
Statsminister Anders Fogh Rasmussen tog sin utgångspunkt i Kina, slog fast att frihandel i hundra år gjort Danmark rikt, att danskarna nu måste statsa allt på att bli bättre än de som är billiga och att välfärdsstaten kan bli nyckeln till framgång, om den används för investeringar i det nya:
Han föreslog att inkomstgaranterande socialförsäkringar inte bara ska kunna användas vid barn och sjukdom utan också till studier. Annars har folk inte råd att vidareutbilda sig.
Han tyckte att danska studenters rätt till gratis högre utbildning också ska gälla utomlands, det vill säga danska staten ska betala terminsavgiften vid Harvard.
Han ville importera den amerikanska universitetskulturen och ha ett tätare samarbete mellan näringsliv och högre utbildning, och han talade om att göra Danmark till den ledande utbildningsnationen, från småskolan och uppåt.
Han ville på sikt sänka skattetrycket på arbete för att minimera risken för att högskattestaten hindrar nya jobb.
Detta var det centrala budskapet i hans vision för Danmark, och när jag lyssnade på honom en sen och regnig februarikväll i norra Sjælland fylldes jag för första gången på länge av en sann politisk entusiasm.
Kanske inte så mycket på grund av de konkreta förslagen, men för att globaliseringen så tydligt fanns med hos honom och för att här stod en politiker som verkligen ville göra den nordiska välfärdsstaten till en ny framgångssaga. Varför kan inte Leijonborg tydligare föra den talan i Sverige?
http://expressen.se/index.jsp?a=477377
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net