lørdag, december 03, 2005

Bakläxa för Ekberg


Bakläxa för Ekberg

"Det finns ingen utredning kring invandringens kostnader", ljög Mona Sahlin på sossarnas internforum. Hon, om någon borde väl veta. Hon som är minister och länge haft just invandringen som sitt ansvarsområde. Naturligtvis kände hon till Jan Ekbergs utredning, gjord på uppdrag av regeringen.
Samtidigt kan resultatet av Ekbergs utredning ifrågasättas 20-30 miljarder kronor om året - den verkliga kostnaden lär ligger väsentligt högre!
Åke Wedin i boken "Exit - Folkhemssverige":
"I en offentlig utredning gjordes uppskattningen av vad som kallades samhällets 'nettokostnad' under ett år för invandrarna till 'uppemot 20 miljarder kronor', senare uppjusterat till 'omkring 30 miljarder kronor 1994.'
http://www.bgf.nu/kostnader/baklaxa.html

"Kontroversiel" ? Så er Jyllandsposten vel også en "kontroversiel" avis" ?
Mænd med barberblade på islam-kritikers fly
To mistænkelige mænd blev for to uger siden bedt om at forlade et fly, der holdt fuldt boardet ved gaten i Københavns Lufthavn i Kastrup. Da lufthavnspolitiet kropsvisiterede de to mænd, fandt de ifølge Berlingske Tidendes oplysninger både barberblade, en legetøjspistol og muligvis også en foldekniv. Genstande, som kan bruges ved flykapringer, og som det er forbudt at medbringe i en flykabine.
Politiet konkluderede dog efterfølgende, at mændene ikke havde intention om terror eller flykapring.
Islam-kritiker om bord
Episoden, der fandt sted lørdag den 19. november ved 16.30-tiden, afslører ikke bare en sikkerhedsbrist i lufthavnen, men er også politisk prekær. Om bord på flyet med kurs mod Amsterdam var - i al hemmelighed - også Europas mest kontroversielle islam-kritiker, hollandske Ayaan Hirsi Ali.
Hun var i Danmark for at takke partiet Venstre for en frihedspris og var netop i dybeste hemmelighed blevet kørt ud til gaten af Politiets Efterretningstjeneste (PET). http://www.jp.dk/indland/artikel:aid=3422582/ foto © webmaster

Velfærdskommissionen regner på indvandrerstop
Et stop for indvandring fra mindre udviklede lande kan løse problemet med, at færre unge skal forsørge flere gamle, mener Velfærdskommissionen.
En total opbremsning i indvandringen fra mindre udviklede lande kan spare statsfinanserne for 50 mia. kr. om året i 2040.
*********
DF kræver indvandringsstop
Idéen om et indvandringsstop er ikke fremmed for Dansk Folkeparti. Ifølge Børsen vil Dansk Folkeparti kræve yderligere stop for indvandring for at deltage i en kommende velfærdsreform. »Det kan jo ikke være meningen, at vi skal diskutere fjernelse af efterløn og andre velfærdsordninger, hvis vi samtidig garanterer en fortsat høj indvandring,« sigerPeter Skaarup, som er retspolitisk ordfører for Dansk Folkeparti til Børsen.Også integrationsminister Rikke Hvilshøj (V) er åben over for diskussioner om stramning af reglerne for indvandring.
www.politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=410779

Jeg behøver ikke arbejde i Danmark, for europæerne gik jo også med shorts i Irak…
TV2 Nyhederne havde i 19-Nyhederne torsdag aften inviteret en gruppe muslimske kvinder til en rundbordssamtale om deres syn på integration, arbejde og fremtid
.
Jannie Larsen, TV2: … noget andet er de grænser deres religion sætter for dem - det at være rettroende muslim og eksempelvis skulle arbejde i et supermarked.
Zar-A-Mchammad: Vores religion forbyder os at arbejde med spiritus og svinekød.
Jannie Larsen, TV2: Men nu bor I i et land hvor reglerne ser anderledes ud
Khearea Sha-Karsk: Da vi boede i Irak var der masser af tyske og svenske fabrikker, om sommeren så vi europæerne have shorts på - det var vi ikke vant til i Irak, men fordi han var fremmed var det okay. Vi tvinger dem ikke til at gøre som os. Hvorfor skal I tvinge os til at gøre som I gør?
http://www.uriasposten.net/

Asylsøgeres ferier på ministerens bord
problemet ved at forfølge dette tema er, at hovedparten af indvandrere befinder sig i Danmark uden egentlig asylgrund, men på grund den kædeindvandring som politikerne sanktionerede i 25 år. Hvad laver f.eks. titusindvis af pakistanere i Danmark (og Norge) - der har ikke været krig i Pakistan (Kashmir) siden 1971? Skal der være konsekvens, så skal alle repatrieres der er kommet under en generation af bevidstløse politikeres auspicier.Og det er selvfølgelig politisk umuligt, så fremtidige regeringer og velfærdskomminisonær må kæmpe med den splittelse der er sået.
Integrationsminister Rikke Hvilshøj skal nu tage stilling til en afsløring fra B.T.s krimibrevkasse Blå Blink sidste mandag om asylansøgeres ferier til de lande, de er flygtet fra. Dansk Folkepartis Peter Skaarup spørger Rikke Hvilshøj: - Finder ministeren, at det er rimeligt, at asylansøgere sammen med deres familier tager på sommer- og juleferier i de lande, hvor de angiveligt er flygtet fra.
Og er ministeren ikke af den opfattelse, at en sådan »ferie« bør få konsekvenser for behandlingen af de pågældendes amodning om asyl i Danmark, herunder om ministeren er indstillet på, såfremt der ikke måtte være hjemmel til at afbryde behandlingen af de pågældendes ansøgning, at tilvejebringe en sådan mulighed?
Peter Skarup siger som begrundelse for spørgsmålet bl.a.: - Hvis en asylansøger er i stand til at tage hjem på ferie, er vedkommende efter al sandsynlighed heller ikke i fare i hjemlandet. Ansøgningen om asyl må således findes umiddelbar grundløs.
Det er undergravende for tilliden til asylsystemet, hvis det ikke får konsekvenser for de pågældendes ansøgning om asyl i Danmark,« slutter Peter Skaarup
http://www.bt.dk/krimi/artikel:aid=405844/
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net