søndag, december 11, 2005

Følgerigtigt

føles det at Sverige har et genialt morsomt satireprogram "Public Service". DR har ikke noget der er sjovt i disse år. Vadmelspædagoger hele "fladen", som letter nogenlunde så højt fra jorden som Egon Clausen, Løøøøkegaard og Gaardboe.
Sverige kan producere et vanvid, en kunstnerisk genialitet, som det lykkelige Danmark ikke kan. Man kan jo ikke være dissident i Danmark. En lykke og et kors. Tal med polakkerne, de ved hvad det kaster af sig i kunsten.

Hvad gør en dissident ? Han dør, går på vandvognen for at overleve (Freddie Wadling), eller flytter til det lykkelige Danmark.
Nå ja, P.O.Enquist flyttede hjem igen, men han er systemets mand Og docent Dahl, systemets kvinde, der er fast på Berlingske. Idag får vi at vide at vi drikker. Tusind tak. Hvad gør de hver "stökige helg" i Skåne ? Jeg kan dog se i min gade, at de kan praje en taxi - ikke en læge-ambulance. Hvorfor ikke tage skridtet fuldt ud, og erklære os politisk utrilregnelige på grund af drukkenskab - som AB´s notoriske Westgaard ? ( http://www.aftonbladet.se/vss/nyheter/story/0,2789,108598,00.html
(Någonting är ruttet i staten Danmark)
Langt interessantere er det at undersøge, hvorfor den folkelige fornuft, er blevet dispenseret fra svensk folkestyre, i en sådan grad at man skal ha Green-PK-card for at ytre sig offentligt i landet. ? Det er interessant. Det er der vardifulde svenskere der kæmper med. Vi hører dem bare ikke i DK. Vi hører Dahl docere. Og Jan Goiullou, Liza Marklund, Håkon Arvidsson og alle mulige der har travlt med at smøre deres side af rugbrødsmaden. I kulissen klapper Tøger Seidenfaden.
Det føles også naturligt, at det er pakket ind i et program om selvmord, Bush-bashing og Arabisk Tidningskrönike. Men hør det !!! Det er på SR 1 det foregår.

Hvem giver én større sorger end dem man elsker ?

Public Service med satir över veckan som gick.
http://www.sr.se/cgi-bin/P1/program/index.asp?programID=438
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net