søndag, december 11, 2005

Hvorfor siger indvandrerne "I" om danskerne ?

jeg har lyst til en kommentar: Det er os der er provinsielle. Vi tror at de fleste mennesker i verden lever i stater, hvor den er den højeste instans. Ligesom her. (Medmindre vi da har været der, som undertegnede).
Så langt fra. Vores indvandrere kommer fra steder hvor den højeste instans er Muhammed og familien. Resten kan man ikke stole på. Med god grund.
"VI" er familien af brødre i ånden, muslimer. Hvem stoler på den danske - tilfældige - stat ? Den er vel ligeså brutal og korrupt som den de kender. Hvorfor så også yde til den via skat? Hvorfor ikke angribe statens repræsentanter ? (Politi og brandvæsen)
Spørgsmålet er: Kan tillid skabes på stengrund - eller er vi blevet snydt som de godtroende statsbyggere vi er ?
Vi bør mærke os, en stat som den danske , tager århundreders blod og sved at bygge op. Men, må vi indse, bare en gerations ignorance at ødelægge. Næsten med samme hast som domkirken i Dresden. Derfor er jeg kulturkonservativ, og kulturpessimist. Politik handler om - ikke i første række at "ha visioner" - men om ikke at ødelægge. På den vis minder politik om Lægeløftet : "Aldrig skade, altid trøste, ofte lindre, iblandt helbrede".
Jyllands-Posten / Kulturweekend 9. december 2005
Af OLE HYLTOFT
forfatter
Muslimer tager deres folkestammers levemåde med sig. Og den ligger for langt fra den danske, til at sameksistens lader sig gøre. De tilrejsende bliver nødt til at indrette sig efter de normer, der naturligt er groet frem på vore kanter gennem årtusinder.
Der står en indvandrer i fjernsynet. Han er født, opvokset og bor i Taastrup. Han siger ”I” og ”jer” om sine danske landsmænd. Mens han siger ”vi” og ”os” om folk fra så fjerne lande som Tyrkiet og Pakistan.
Hans valg af personlige stedord undrer mig. Hvis man efter at have boet 10, 20, 30 år i Danmark ikke føler sig hjemme i dedanske omgivelser, hvorfor drager man så ikke tilbage til de omgivelser, hvor man føler sig hjemme?
***********
Forleden skrev nogle muslimske akademikere, at vi burde opfattte indvandringen ligesom de gjorde i Sverige. Nemlig sådan, at det var Sverige, der skulle integreres hos indvandrerne, og ikke som i Danmark, hvor de etniske minoriteter skal integreres i Danmark.
Det er to samfundsopfattelser, der står ansigt til ansigt her.


“Den slags samfund har man mange steder. I Nordirland, i Bosnien, i Kosovo, i Rwanda, i Palæstina, og sådan set også i USA. Disse samfund prises af liberalister, der mest vurder samfund ud fra deres materielle ydeevne og mindre ud fra borgernes tilfredshed med deres tilværelse. Det er samfund, hvor borgeren har frygten siddende på sin ene skulder, hadet på den anden. Sammenbragte kulturer i fredelig sameksistens er så sjældne som anemoner i december. De er teoretikernes tankefostre, ikke menneskelig virkelighed."
word dok,:
http://files.upl.silentwhisper.net/upload7/kulturhyltoft.doc

Ole Hyltofts hjemmeside: http://www.ole-hyltoft.dk/

"Humanister "
ikke de der kender Vergil og Horats, Kafka, Mann eller Schopenhauer. Næh, de der går i åndelige fløjelsbukser. Godheden overfor fox-terrieren spreder de ud til deres samlede verdensbillede.

Man bør prise landet lykkeligt for, at økonomer har mere indflydelse i landets styrehus end humanister. Det garanterer dog, at landet vil bestå.
Medlemmerne af dagbladet Politikens såkaldt alternative velfærdskommission, humanister alle til hobe, har allerede afskrevet det. Forfatteren Astrid Saalbach siger, at om ti år er der ingen kultur i Danmark. Lars-Henrik Schmidt fra Danmarks Pædagogiske Universitet (Lærerhøjskolen!) siger, at vores system allerede er ved at kollapse, og Ole Thyssen, Copenhagen Business School (Handelshøjskolen!) erklærer, at vi styrer mod en katastrofe.
De to sidstnævnte tituleres som »filosoffer«, fordi de er magistre i filosofi. Det svarer til, at man kaldte en cand.mag. i musikvidenskab for klavervirtuos eller en historiker for statsmand. Ingen af de tre humanister fra Politikens velfærdskommission har andet at bygge deres vurderinger på end deres private utilpashed ved forbrugersamfundet og almindelige ærgrelse over tidens uforstand.
Derfor går der mindst ti af den slags humanister på én formand for regeringens velfærdskommission. Professor Torben M. Andersens vurderinger lever af statistiske fremskrivninger og empirisk baseret viden. De tre humanisters vurderinger lever af avisens villighed til at trykke vrøvlet.
Claes Kastholm Hansen
Dokumentaren om Lasermanden
der skød 11 indvandrere i starten af halfemserne. Én døde. Mange danske kender ikke historien.

.........var uhyre interessant. Faktisk et modigt portræt fra SVT og Ausonius. Mere afslørende end hensigten antagelig var.
Den beskriver først og fremmest en psykopatisk, ulykkeligt , ensomt og begavet, afsporet person.En forsømt kontrol-freak. Men den bekriver måske mere en den vil.

Nemlig : Ikke en person inspireret specielt Ny Demokrati, men snarere hvordan et sygt , ensomt menneske agerer, i en alt mere eksplosive omgivelser- skabt netop af de svenske politiker som Gellert Tamas vil solidarisere sig med. Bildt, Carlsson og
Persson.
Ikke synderligt mere kriminel, afstumpet eller voldelig, end den Balkan-maffia som svenske politikere har tilladt at etablere sig i Stockholm, Göteborg og Malmö gennem 25 år.
"Hvert menneske er et mysterium" siger præsten - og der blir vældigt mange mysterier at holde øje med i fremtiden. Hvordan vil Sverige i fremtiden sikre sig mod ulykker fra lige så afsporede og ulykkelige personer som John Ausonius.? Også fra indvandrerside?

Ingen vel vel påstå, at Ausonius afskylelige handlinger, først og fremmmest var udløst af Ny Demokrati. Eller særligt enestående for svenskere. Daglig avislæsning modsiger det. Bortset fra Gellert Tamas, en mand med en mission.
Hvilket samfund, ikke avler, men gøder en sådan person ? Og hvorfor skulle der ikke komme mange, mange flere ?
Man bør se den. Den bliver nok genudsendt snart. Absolut seværdig. Ausonius- symbolet på modbydelig racisme - og døm selv, hvad den kan bruges til politisk. Og spørg - hvem er de skyldige : bombefabrikanterne, eller dem der detonerer dem ?
Gellert Tamas har gjort et PK regnestykke- men kun regnet det halvvejs færdigt.Resten var for ubehageligt. (et meget almindeligt ord i svensk avis debat)
Lasermannen - dokumentären
Dokumentären om Lasermannen är ett psykologiskt porträtt av Wolfgang Zaugg, alias John Stannerman, alias John Ausonius. Från uppväxten i den nybyggda folkhemsidyllen Vällingby, via livet som framgångsrik börsmäklare och yuppie till rasistisk seriemördare.
filmen genudsendes:Repris: SVT24 tis 13 dec kl 19.00, tors 15 dec kl 16.20 och SVT2 lör 17 dec kl 12.25. Läs mer om dokumentären »
http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=37862&a=490969&lid=puff_497648&lpos=lasMer
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net