onsdag, januar 18, 2006

"Elitens" nostalgi

nærmest imponerende at visse ikke er tilfredse med den irreversible ødelæggelse de allerede har forårsaget:
Fortidens røster
Af RALF PITTELKOW
Kritikerne af tonen i udlændingedebatten ønsker reelt at vende tilbage til fortidens politik, skriver Ralf Pittelkow.
STRIDEN OM Muhammed-tegningerne og om tonen i udlændingedebatten drejer sig om meget mere end tegninger og tone. Til syvende og sidst er den et opgør om hele indvandringspolitikken.
De kræfter, som har angrebet tegningerne og tonen, dominerede med deres synspunkter fortidens indvandringspolitik. Men de har tabt de senere års folkelige og politiske debat om indvandringen. Nu gør de et forsøg på at rulle udviklingen tilbage til dengang, da der var langt friere indvandring og langt mindre fri debat om indvandringens problemer.
*********
Svensk kløft
Andre lande kan tjene som skræmmebillede. Tag for eksempel den svenske indvandringspolitik, der har ført til en forfærdende dyb tillidskløft mellem politikere og befolkning. Kun Sveriges særlige traditioner som Vesteuropas mest autoritære samfund har hidtil så nogenlunde kunnet holde låg på utilfredsheden.
De forhenværende ambassadører synes lige så uvillige som den svenske elite til at forholde sig til de problemstillinger, som er afgørende for befolkningen.
Ambassadørerne har intet set, intet hørt, intet lært af de senere års erfaringer med forfejlet indvandringspolitik.
De er røster fra fortiden.
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3500726

Vi må have styr på imamerne
Af Mogens Camre, medlem af EuropaParlamentet (DF)
DE MUSLIMSKE imamer, som i deres hjemlande har udspredt falske oplysninger om Danmark, er vendt tilbage og kan indtil videre genoptage deres fjendtlige virksomhed her i landet ved at lyve for deres uvidende trosfæller og opildne til modstand mod det land, som så godtroende forsørger disse religiøse svindlere.
Det er på tide, at vi sætter en stopper for deres aktiviteter. Hvis det er sandt, at de kun repræsenterer et mindretal, kan der ikke gøres en bedre indsats for integrationen end at sætte dem ud af spillet. Da de har vist, at de nærer had til og foragt for Danmark, skal de ikke være her. Lad os få genbehandlet deres opholdstilladelser, som klart ikke kan være givet dem, fordi de forfølges i deres hjemlande.
Vi må af humanitære hensyn til de muslimer og danskere, der ikke deler deres holdninger, give dem udvisningsordre.......................
http://www.jp.dk/meninger/ncartikel:aid=3500736

Asylsvenskan
som Sydsvenskan hedder i folkemunde. Når man ser deres kultursider, undres man ikke over at netop islam har fået visse langtidsmedarbejdere smidt bort fra kultursiderne. Deres Københavnersektion forsvandt efter valget i DK 2001.
Medveten provokation från kristen tidning i Norge.
Det är givetvis bisarrt att man inte ska kunna publicera hypotetiska bilder av profeten Muhammed utan att få en dödsdom inskriven i pannan. " Om man inte tål att Muhammed avbildas i tidningarna och att Koranen omtolkas av Salman Rushdie får man vara muslim någon annanstans", skrev Expressens ledare i måndags.
Det finns emellertid en mycket relevant invändning mot publiceringen av bilderna - nämligen respekt. Respekt för den islamska kulturen och religionen. Respekt för andras tro och övertygelse. Nu ska inte en tidning som Jyllands-Posten behöva visa den respekten, en morgontidning ska kunna publicera utan förbehåll.
***********
Även i Världen Idag har tonen mot islam skärpts tydligt de senaste månaderna. I en artikel som nyligen publicerades i både Världen Idag och Magazinet beskrev Ulf Ekman behovet av en reaktion mot den "omfattande kampanj att skönmåla islam" som mainstreammedierna ägnar sig åt. Och förra veckan liknades den islamska närvaron i Sverige vid en trojansk häst, så som Karl Gerhard besjöng den för att varna för nazismen i folkhemmet. Och så fortsätter det.Ett helt vanligt religionskrig i massmediernas tidsålder.
TOR BILLGREN,radioman
http://sydsvenskan.se/kultur/article136182.ece

Moderata muslimer försvarar Jyllands-Posten
Tre helsider med navne og portrætter igår
Jyllands-Postens tolv teckningar på temat profeten Muhammed har väckt högljudd och delvis aggressiv kritik i stora delar av den muslimska världen. Nu publicerar den danska dagstidningen 49 muslimska danskars röster som i stället protesterar mot muslimska ledares starka reaktioner.
http://www.svd.se/dynamiskt/kultur/did_11566696.asp
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net