lørdag, marts 18, 2006

Bingo !

Jo mere SD bliver bagtalt, desto bedre. Al omtale er at foretrække frem for den mediecensur partiet har været udsat for i et årti. Kan de holde skænderiet gående til valget, så er riksdagspladserne hjemme.
Sverigedemokraterna anmäler Expressen till Pressombudsmannen
-I lördagens upplaga av tidningen Expressen återfinns ett antal artiklar som handlar om Sverigedemokraterna. Partiets ordförande Jimmie Åkesson har reagerat starkt mot innehållet i artiklarna och låter även meddela att partiet har anmält Expressen till Pressombudsmannen.
- Artiklarna i dagens upplaga av Expressen är ett av det värsta exemplen på Goebbelsjournalistik som jag sett prov på under mina 11 år inom politiken. Halvsanningar blandas med rena lögner utan att någon partiföreträdare får möjlighet att bemöta kritiken, artiklarna illustreras av ett foto på galna nazister utan någon koppling till Sverigedemokraterna och researchen har gjorts av en person med dokumenterade kopplingar till militant vänsterextremism och som enligt polisen varit inblandad i våldsdåd riktade mot Sverigedemokraterna. Det är skrämmande att man anser sig kunna behandla det största partiet utanför riksdagen på det här sättet, säger Jimmie Åkesson.
- Det är uppenbart att Expressen har brutit mot flera av de pressetiska reglerna och därför har vi nu anmält tidningen till pressombudsmannen, avslutar Jimmie Åkesson.

http://www.sdkuriren.se/nyheter.php?action=fullnews&id=1494

Wonderful Copenhagen


Rohde til FN: Jeg er ligeglad med religiøse følelser
Det skal åbenbart skæres ud i pap - og det gør Rohde godt. Svaret til islam er nej, nej og atter nej. Vi skal ikke tilbage til før reformationen, islam skal møde nutiden, hvadenten den synes om det eller ej. Og vores omdømme?
I-verdenens øjne hviler på os, fra Wallpaper til Dhimmiwatch. Indtil videre har omdømmet det udmærket, naturligvis undtaget der hvor SF og R spørger : I Cairo og FN og hos pseudointellektuelle som dem selv. Befolkningen har valgt side med sin regering.....den rigtige side.
Venstres politiske ordfører Jens Rohde afviser blankt FN-rapportørs hårde kritik af den danske regering i Muhammed-sagen. DF kræver rapportøren fyret.
-Jens Rohde afviser blankt kritikken fra en FN-rapportør. Rapportøren langer hårdt ud efter regeringens håndtering af Muhammed-sagen -
»Jeg er fuldstændig ligeglad med religiøse følelser. Det er ikke et anliggende for mig. Det er ikke et anliggende for den danske befolkning«.

http://politiken.dk/VisArtikel.iasp?PageID=444046

End of the multicultural myth
MARGARET WENTE
From Saturday's Globe and Mail
The other day, I stood in line at the airport behind an increasingly typical Toronto family -- mom, dad, two kids. The dad and two kids were dressed in Western style. The mom was shrouded all in black from head to foot, with a narrow slit for her eyes. Even her hands were covered with black gloves. I felt a chill. I couldn't help myself.
**********
There, the new message to immigrants is: If you can't accept Dutch values, don't come here.
Starting this week, would-be immigrants (but not from the European Union or North America) are required to watch a video about life in the Netherlands. It includes shots of bicycles and windmills, and also of a topless woman and two men kissing. "People don't make a fuss about nudity," says the narrator, who also informs us that men can marry other men, and that women have equal rights.
"These are little facts we just want to give," said one government spokesperson. But critics call the new immigration policy culturally biased and anti-Muslim. "This isn't education, it's provocation,'' said Abdou Menebhi, who chairs a Moroccan interest group in Amsterdam. "The new law has one goal: to stop the flow of immigrants, especially by Muslims from countries like Morocco and Turkey."
Dutch politicians deny it. But the critics are largely right. The Netherlands wants to slam the door on Muslims. The multicultural ideal has been a failure, and the Netherlands -- along with Denmark, France, Germany, Norway, Sweden and Britain -- is in crisis............................................

End of the multicultural myth

Peace in our time ?
Hvad nu hvis det er fascisme?

Fra en bemærkelsesværdig artikel i .....Politiken:
Politiken 18. marts 2006 Af Kim Benzon Knudsen, cand.scient.pol.
......På trods af referencerne til Koranen er der imidlertid ikke tale om en religiøs bevægelse. Der er tale om en magtpolitisk konstellation, som finder det belejligt at iklæde sig religionens gevandter, og som desuden har en organisatorisk base i og omkring moskeerne. Ligesom både kirken og mafiaen i det hedengangne Sovjetunionen udgjorde en struktur, der kunne overleve regimets fald, udgør kirkerne i Mellemøsten en form for civilt samfund, der kan aktiveres for eller imod den siddende regering. Men det gør det ikke til en religiøs bevægelse. Der er i et og alt tale om en fascistisk bevægelse, drevet i fællesskab mellem regimerne og præsterne.
Vi ønsker ikke at se en Chamberlain stå ud af flyveren med et »fred i vor tid« efter at have givet indrømmelser, der blot gav diktatoren blod på tanden. Vi ønsker ikke at acceptere, at magtfulde kapitalinteresser holder deres beskyttende hænder over de fascistiske ledere, indtil disse har vokset sig så stærke, at de udgør en ægte militær og fysisk trussel.
- I forhold til den hjemlige debat må der lægges klar afstand til repræsentanterne for den arabiske fascisme. Vi er i vores gode ret til at afkræve indvandrere og nydanskere en stillingtagen til fascisme og demokrati, ligesom vi jo kræver det af hinanden i øvrigt. Det vil sikkert også hjælpe på den gensidige forståelse, at vi understreger, at vi ikke betragter dette som en religiøs debat, men som en politisk. Det vil være forfriskende at blive fri for debatten om det tøj, folk har på, eller den mad, de spiser, for i stedet at få en debat om hvilket samfund og hvilken styreform, vi ønsker. Det vil styrke vores troværdighed enormt, når vi blot tilnærmelsesvis begynder at anlægge de samme standarder med hensyn til moral, politik og menneskerettigheder over for f.eks. Israel, Saudi-Arabien og Iran.

En revitalisering af erfaringerne fra 30'ernes og 40'ernes Europa vil give statsminister Anders Fogh Rasmussen en chance for i virkeligheden og ikke blot med ord at gøre det godt, som hans partifæller i tiden op til Anden Verdenskrig så skammeligt gjorde galt. Også Socialdemokraterne får en enestående mulighed for at demonstrere, at de har lært af historien, at de kan lægge en klar linje og vælge de rigtige venner. Selv venstrefløjen kan øve sig på en ærligt ment folkefrontsstrategi.«
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net