lørdag, marts 18, 2006

Timet kampagne

Helt rigtigt set af Expressen. Smudskastningen af SD skal starte før sommeren, og kulminere lige efter agurketiden. Jeg har ingen aktier i partiet, men der er ingen tvivl om at SD er det store spøgelse i riksdagpolitikernes mareridt: Bliver Sverige ligesom Danmark ? Alle tænker, men ingen tænker højt. Det må forhindres for enhver (enhver!) pris.. Hvorfor eller ofre 3 hele artikler på en "betydningsløst" parti - hvis det er så betydningsløst ?
MARSCHEN MOT KAOS
Sverigedemokraterna jublade på valnatten i september 2002. Landets största parti utanför riksdagen, och 50 mandat i 30 kommuner.Framtidstron var enorm - satsningen mot riksdagen kunde börja.Men Expressens granskning av främlingsfientliga sverigedemokraterna visar på ett parti i gungning.
På en rad platser i landet har en röst på sd blivit helt värdelös, eftersom företrädarna hoppat av eller uteslutits - och lämnat en tom fullmäktigestol efter sig.
- Maktkamp och interna strider.- Rasistiska uttalanden.- Avhopp och uteslutningar.- Få eller inga motioner alls i många av kommunerna där man har mandat.-

Brottslighet.Sverigedemokraternas mandatperiod har varit minst sagt stormig. Ändå satsar partiet för fullt på riksdagen efter valet 2006 - ett parti som på många håll inte ens lyckats med kommunalpolitiken.Under förra mandatperioden kritiserades sd ofta för att deras representanter varit inaktiva i kommunfullmäktige. Men efter valet 2002 lovade dåvarande partiledaren Mikael Jansson bättring:- Det är inget vi ska fortsätta med, vi ska förvalta de här platserna väl, sa han till Expressen på valnatten.I dag har vi facit. Här är några av sd:s alla mörka hållpunkter under mandatperioden som gått:
http://expressen.se/index.jsp?a=547508
jeg vender tilbage til fakta- indholdet i "SD´s alla mörka hållpunkter"

»Griser er ålreite dyr!«
norsk sprogrøgteri holder aldrig op med at underholde :-)

Så er den sgu´gal, Politiken
Trads hvis afgang gjorde Information mærkbart bedre:
Selv David Trads kritiserer Politiken
I Journalisten har man kigget Politikens dækning af Muhammed-sagen lidt efter i sømmene og det falder ikke ud til Politikens fordel. Dagbladet Informations gamle chefredaktør David Trads siger til Journalisten at ensretningen på Politiken er et problem for avisens journalistik.»Det har altid slået mig, hvordan mellemlederne på Politiken tænker ens og har en ensartet tankegang om, hvad en god historie er. Der er ikke så mange anderledes tænkende, og der er ikke så mange anarkister som på for eksempel Jyllands-Posten,« siger David Trads.
via Polemiken & Angantyr
grafik Minut Blog


Mvh en forhenværende Radikal
der også synes Fogh skulle have lov at løse Jelved-skabte problemer i fred - for Jelved:
Jelveds angreb på Fogh: Jelved ifølge vælgerne
Berlingske Tidende 15. marts 2006
Af Peter Brandt, Helsingør
Fejlslagen integration Marianne Jelved har årelangt ansvar for manglende håndtering af de stigende integrationsproblemer.
Under den socialdemokratisk ledede regering havde og udnyttede Marianne Jelved sin magt – som regeringens mandatmæssige sikkerhedsnet – til at bremse ethvert socialdemokratisk forsøg på at forholde sig til den voksende kritik dels fra de socialdemokratiske borgmestre i kommunerne syd for København, dels fra en modig og klarsynet socialdemokrat som Karen Jespersen.Enhver tale om problemer med indvandrere blev kategoriseret som racisme.

- Marianne Jelved har derfor et stort ansvar for, at den muslimske del af vores samfund er styret af personer, som i krisen efter Muhammed-tegningerne ved deres aktive fejlinformering af pressen i Mellemøsten har været medvirkende til at skade den danske regerings omdømme og danske interesser i den arabiske verden.Naser Khader har som radikal politiker, som danskfølende muslim og som et fornuftigt menneske kunnet se, at hensynet til integrationen af de mange prodanske muslimer nødvendiggjorde en aktiv indsats her og nu. En indsats for at synliggøre, at man som muslim i Danmark påskønner den danske gæstfrihed, selv om man naturligt nok ikke bryder sig om, at Muhammed bliver gjort til genstand for satire.
- Ifølge mange forhenværende radikale (undertegnede inklusive) og socialdemokratiske vælgere er der ingen tvivl om, hvor ansvaret for den fejlslagne integration skal placeres. Når nu Marianne Jelved prøver på at tørre ansvaret af på vores statsminister og ligefrem beskylder Anders Fogh Rasmussen for at splitte Danmark, foreslår jeg, at Naser Khader sammen med sine partifæller forholder sig til »Marianne Jelveds ytringsfrihed ifølge ansvarlige radikale politikere«.

USA går til kamp mod indvandringen
Af: Poul Høi og Karl Erik Nielsen
USA overvejer at bygge en 1.100 km lang og flere meter høj mur på grænsen til Mexico. Mindst 12 millioner mennesker lever allerede illegalt i USA, og hver dag kommer 1.500 nye til. Tre ud af fire amerikanere ser indvandringen som nationens største problem, og nu reagerer politikerne.
- Verdens største indvandrerland er ved at have fået nok af indvandrere. Hver dag strømmer illegale immigranter ind i USA, men nu er den amerikanske kongres langt fremme med planer om at bremse dem. Repræsentanternes Hus har allerede godkendt en plan for opførelsen af en 1.100 kilometer lang og flere meter høj dobbeltmur langs grænsen til Mexico.

**************
-Den nye og hårde kurs viser, at indvandring står højt på amerikanernes dagsorden. 75 procent af vælgerne forudser, at ulovlig indvandring sammen med Irak-krigen bliver de vigtigste emner op til midtvejsvalget i november.
- I Sydstaterne støtter halvdelen af indbyggerne en borgergruppe, som er begyndt af afpatruljere grænsen mod Mexico - bevæbnet med seksløbere og pistoler.
Og intellektuelle som professor Victor Davis Hanson fra Hoover Institution på Stanford University kræver, at immigranter skal lære engelsk og afskrive deres gamle kultur for at få opholdstilladelse. Debatten er ond og betændt, og beskyldninger om racisme fyger gennem luften.
(log in, men gratis):
http://www.berlingske.dk/grid/udland/artikel:aid=711006
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net