onsdag, maj 24, 2006

Arabere er fredede i Aftonbladet

af én eller anden grund må intet ondt siges om dem, selv når de så inderligt fortjener det: To svenske piger voldtages og mishandles slemt på Malta. Times of Malta går lige til biddet:
"Two young Swedish women yesterday described a horrific ordeal of assault and rape at the hands of Libyan men on a beach in the early hours of Sunday.Last night, Nader Abdulaziz Elgerian and Hasan Mohammed Ahmed, both 26, were charged under arrest and accused of illegally holding Sandra Vikstrom and Anny Teresia, known as Teresia Willia."

Aftonbladet derimod synes den oplysning er for følsom, og lader én tilbage med den fornemmelse, at det drejer sig om skikkelige, maltesiske katolikker. Klart at voldtægtmænd og mordere har krav på førsteklasses beskyttelse, og ingen er vel bedre til at levere den worldwide end svenske, såkaldte journalister. Man skulle tro AB havde mere end travlt nok med at beskytte arabiske forbrydere i Sverige.
- AB - hvis du kun tåler den halve sandhed - eller er en mester i at tyde gedulgte buskaber:
Två unga svenska kvinnor har utsatts för brutala sexövergrepp på Malta.

Europa: Afsporing i slowmotion
Selvom vi så lydigt har ødelagt os selv, og beredt vores efterkommere et mareridstscenario, er det stadig ikke nok for folkene på første klasse -EU, DR P 1 og Politiken for eksempel:

-"I et interview i Jyllands-Posten for nogle uger siden beskrev den amerikanske samfundsforsker Charles Murray Europa som præget af selvhad og angst for at se de virkelige problemer i øjnene: »Når jeg ser på Europa i dag, er det som at følge et tog, der kører af sporet i slowmotion«. Det kan han meget vel have ret i. Men han bør bære over med os: når man sidder i behageligt affjedrede 1. klasses vogne, mærker man jo ikke noget, før hjulene har sluppet skinnerne."
Claes Kastholm Hansen, Groft Sagt


2051 jeder dritte Schüler ein Moslem?
Moslems werden bis zur Jahrhundertmitte 14 bis 26 Prozent der österreichischen Bevölkerung ausmachen. Nur noch jeder Zweite könnte römisch-katholisch sein.


Det var ilde:
Staffan Valdemar Holm struntade i jämställdhetsdebatten.
Her gik man lige og troede at han var et ordenligt, moralsk højerestående væsen, efter at han i 2002 forlod det Kgl. Teater* og det forfærdelige, danske regime og smækkede med døren.
Og så struntar han i det svenske establishments foretrukne pseudodebat, hvis fornemmeste opgave det er at fortrænge emner af virkelig vigtighed fra folkets politisk dagsorden. Fy for den. Bare han ikke er blevet racist og kommer til Danmark igen !
(*»Jeg vægrer mig ved at sætte mit navn på samme papir, som en repræsentant for Danmarks regering,«
Og årsagen er klar: Den danske regerings stadig mere restriktive indvandrerpolitik, som føres sammen med Dansk Folkeparti. »Den danske kulturelite gør ingenting mod regeringens nye politik. Jo, de protesterer mod regeringens nye arbejdstidsaftaler og brokker sig over den borgerlige kulturpolitik. Der er beklemmende,« )

Berlingske 19 maj, 2002


Dalende aktiekurser
-og det er jo ikke godt, når man allerede har baseret sig irreversibelt på multikulturen. Men sandt nok - islamismen har brug for et hundedyrt reklamebureau:
Jag hoppas att jag har fel, men jag är rädd för att slöjan kan bli nästa stridszon i debatten kring islam.
- "Det ligger i tiden att ställa krav på muslimerna. De muslimska friskolorna ifrågasätts allt oftare och fränare i debatten. Och islamismen/islam har drabbats av svåra imageproblem på sistone.
Sällan har multikulturalismens aktier stått så lågt på den politiska börsen som nu, och det intressanta är att det är jämlikhetens klassiska försvarare som säljer av mest."
Anna Dahlberg: Rätten att bära slöja

Stor dag for Tøger & co.
i deres personlige vendetta mod regeringen og navnlig DF. "Se bare hvad vi sagde, Fogh var ikke høflig nok".
Men et lille tankeeksperiment: Lad os sige Fogh havde mødt ambassadørerne og gentaget sit skriftlige svar på deres uantagelige krav. Hvad så ?
Så var Laban, Akkari og co. alligevel rejst "hjem" og begyndt en kampagne mod den ubøjelige danske regering. Velvilligt hjulpet af den tonedøve egyptiske ambassadrice. Egypterne havde villigt grebet bolden og det hele ville være forløbet som det gjorde.
Skal man være forsker på Syddansk Universitet for ikke at kunne indse det ? DR- Nyhederne kan naturligvis heller ikke få nok af den pseudohistorie. Fred være med dem.


"Sagen er et eksempel på, at »Danmark i praksis ikke ville dialogen, fordi modpartens synspunkter ikke blev anerkendt, og fordi indgåelse i dialog blev opfattet som ensbetydende med at give køb på egne værdier«, skriver forskerne."
Forskere: Fogh skyld i Muhammed-krise

Profeti

Når jeg skriver "tænke politisk" mener jeg blandt andet, at man som en skakspiller kan tænke mange træk ud i fremtiden. Her er et meget interessant eksempel fra 1987, som jeg muligvis har posteret før, men det er jo helligdag og den tåler repetition:
Anmeldelse af bogen FARAH, EDUARDO: Økologisk ideologi 1. Opgang og nedgang for menneskelige samfund som en økologisk proces. Odense Stavanger, 1987. ØKOS. 200s

"Redan 1987 skriver en man vid namn Eduardo Farah en nästan kusligt skrämmande exakt förutsägelse om Europas framtid med islam.
- Håller Europa på att begå självmord? Det ansåg Eduardo Farah redan 1987. Eduardo är av libanesisk härkomst, mexikansk medborgare och gift med en danska. Han ansåg att asylreglerna redan 1987 missbrukades grovt i Europa och att detta även drabbar de allvarligt lidande i Tredje världen, vilka berövas resurser genom det som nu sker. Han har gett ut en bok i ämnet, som 1987 översattes till danska: "Økologisk ideologi. Opgang og nedgang for menneskelige samfund som en økologisk proces" (förlaget Stavnsager, 1987).
När du läser detta, tänk då hela tiden på att det skrevs 1987 innan mycket ens hade hänt.: "
Eduardo Farah, word dokument vent 10 sek. til download
Du kan sikkert stadig få den over Antikvariat net som jeg gjorde.

Heil Hamas
en undtagelsesvis afstikker til den kroniske konflikt:
(fra Observant)
Fra dagens læsning anbefales:
This time the crocodile won't wait
Londonistan by Melanie Phillips
Britain’s Tariq Ramadan TV

"Svennejävel"
Sandt nok er mange svenskerne ikke er begejstrede for indvandrerne. Men de går sjældent til angreb på dem, voldtager dem eller slår dem ihjel. Det modsatte sker hver dag. Adskillige gange. År efter år.
Så er det man må spørge: Hvem er de egentlige racister? Og hvor mange liv skal de ødelægge, før der bliver slået voldeligt tilbage? Eller modstanden bare får et demokratisk udtryk i Riksdagen. Hvor de 349 rigspampere af én eller anden besynderlig grund mener, at kun svenskere kan være racister. Hvem sagde "selvhad" eller "befolkningshad"?
Hvad denne minikrig - der foregår i enhver halvstor svensk by - udvikler sig til, sætter kun fantasien grænser for. Det bliver ikke opmuntrende at være vidne til. Må Gud tilgive de politikere, der har gjort dette, for de ved ikke hvad de har gjort. Og jeg tilgiver dem ikke.
Denne historie hører til blandt de værre:

Slagen, skjuten och skenavrättad
Peter, 25, blev misshandlad, skenavrättad och skjuten med 20 skott av ett ungdomsgäng*. Först efter två timmars terror lyckades han fly. Men någon ersättning för kränkning får han inte av försäkringsbolaget. Anledningen: han var berusad.
LANDSKRONA.Numera sover han gott.Men helvetesnatten i september har satt djupa spår. Peter var på väg hem från krogen Gringos i centrala Landskrona när han blev nedslagen bakifrån med ett hårt föremål.
Han vaknade av att fyra tonårskillar släpade honom i gruset, från Eriksgatan till ett insynsskyddat utrymme under en trappa på Alléskolan. Där dök det upp två personer till.Angriparna hetsade varandra genom att skrika "svennejävel!" och överöste Peter med sparkar och slag när han låg ned. De till och med hoppade på hans rygg. Höll han inte käften skulle han dö. (* journalist-eufemisme for indvandrerbande)
Svennejävel
hvis nogen synes det er for sort et billede, er det bare at dykke ned i posen i en hvilken som helst lokalavis i landet. "Okkupantbeteende" kalder vrede svenskere det: Man misshandlad av ungdomsgäng
politikerne kværner "integrationen er mislykket" - underforstået, det er vores egen skyld. Gu´er det ej. Ren retorisk svindel og ansvarsforflygtigelse. Svenskerne har stået på hovedet og betalt kassen i 30 år.
Ingen stiller sig spørgmålet: "Hvad var egenlig chancerne for at hele multi kulti idéen ville lykkes"?
Og så langt inde i miséren : Hvad nu? Det var måske på tide at stoppe op drage de skyldige til ansvar. Det havde man gjort forlængst hvis det havde handlet om et hvilket somhelst andet nationalt emne.

S - om at se verden i et sandkorn
hvad skulle man gøre uden visionære socialdemokrater ? En helt surreel Hamid El Mousti. Er Information ude på at gøre den stakkels mand til grin?

Foghs skyld at Sidsel tabte
På trods af en virkelig god sang og en flot optræden måtte Sidsel nøjes med en 18. plads, og dermed er Danmark ud af konkurrencen næste år.Sidsel blev offer for det dårlige image, vi har ude i verden. Det er almindelige mennesker, der stemmer i konkurrencen. De bliver selvfølgelig påvirket af, hvad de får af vide af deres medier. Hvem vil stemme på et land, der gang på gang bliver kritiseret af internationale institutioner for inhuman og uværdig behandling af sine minoriteter ?Alle former for konstruktiv kritik bliver fejet af bordet af regeringen. Det er på tide, at regeringen indser, at vi lever i en globaliseret verden og opfører sig som et ansvarligt medlem af det internationale samfund. Ellers risikerer Danmark at miste både yderligere anseelse og markedsandel.
Hamid El Mousti medlem af Københavns Borgerrepræsentation (S)

Race trumps gender
Psykologiprofessor Phyllis Chesler gir´sine medsøstre tørt på:
" To the best of my knowledge, the American feminist movement, with its vast access to university positions, has not offered Hirsi Ali a perch. Perhaps multiculturally correct feminists are ambivalent about challenging Islamist misogyny lest they too be censured as "racists" or threatened with death. Indeed, as I document in my book The Death of Feminism: What’s Next in the Struggle for Women’s Freedom, among most feminists, race trumps gender. Many feminists are now more concerned with the "occupation" of Palestine than with the occupation of women’s bodies under Islam, and they tend to blame America and Israel for the sins of Islam."
Feminists' Shameful Silence On Islamic Fundamentalism

Lige mine ord:
Eva Smith og kategorierne
man skulle ikke tro hun var juraprofessor og datter af en toppolitiker, sådan som hun vælter politik, moralisme og jura sammen i én pærevælling. Hvis man går ud fra at hun ikke er dum, kan det jo kun være i manipulativt øjemed.
Hun tror altså at den politiske kamp der foregår i øjeblikket, er for at genere indvandrene. Overhovedet ikke. Det er for at genere sådan nogle som hende og alle de andre der er ansvarlige for lange tiders værste skandale - masseindvandringen. Mon man kan gå ud fra at hun har læst et par rapporter om dens konsekvenser eller.......?
Vil hun i virkeligheden ha´dæmpet retorikken fordi det ansvar som 2001 -valget placerede på blandt andet hende, løbende opdateres efterhånden som situationen ud(ind)vikler sig?

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net