tirsdag, maj 30, 2006

DF går til filmen

Dansk Folkeparti vil kapre vælgere i biografens mørke
»Man sidder der i mørket, og man forventer det slet ikke. Så sidder man jo lidt i en særlig situation med sine popcorn og sin cola. Og tonen er hamrende selvironisk, så kan det få folk til i to sekunder lige at tænke Dansk Folkeparti, så er det med til at skabe snak om partiet,« fortæller partiets pressechef Søren Søndergaard.
- En reklamemand ved navn Søren Fauli, der af uransagelige grunde af og til er i TV - og i f.eks. Smagsdommerne på DR2 ikke afslørede videre koordineret hjernevirksomhed, udtaler følgende guldkorn:
»Det er ikke det bedste sted for DF at reklamere, det er jo typisk en anden samfundsgruppe, der går i biografen. Det er jo folk, der tænker lidt mere end dem, der stemmer på DF,« siger han. Den ironiske og humoristiske tone forstår han dog godt:»Nu kan de ikke længere køre på frygt og angst, og så er de jo nødt til at køre mere på den sjove vinkel.«
Men hvad kan man forvente sig af en menneskelig chokoladeskildpadde? Man må gå ud fra at det intellektuelle fyrtårn er sikret gratis taletid på DR i mange år fremover.

Farväl till gemenskapen
Tre essäer om Sverige
Mauricio Rojas, Timbro

93 sider pdf

Dagens hotteste frisure

spottet i myldretiden på Nørreport (foto © webmaster)


Pyromanerne som brandslukkere
nu har det Radikale parti med held inviteret horder af homo-hadere på livsvarigt ophold, så nu er det på tide at hive en "homo-politik" frem. Her Manu Sareen:
- "Vi vil ikke acceptere, at folk bliver slået ned på gaden«.
Sker det i stigende grad?
»Der er flere og flere, der oplever chikane og overfald. Men det vil vi vide meget mere om, når vi får lavet den undersøgelse«.
Der er en ny undersøgelse fra Storbritannien, som viste, at flere bøsser og lesbiske end før bliver hånet og tævet..
»Præcis. Vi kender bare ikke omfanget i København. Stort set alle de homoseksuelle, vi har talt med, siger, at de ikke kan vise deres kærlighed på gaden - ikke holde hinanden i hånden«
.Hvorfor kunne de det for 10 år siden, men ikke nu?
»Det er præcis det, vi ikke ved. Uden en undersøgelse, kan vi kun gætte«.
Hvad er dit gæt?
»Jeg ved det ikke... Måske er tolerancen i samfundet blevet mindre«.
Er det fordi, vi har fået nogle kulturer ind, som ikke bryder sig om homoseksuelle?
»Det er en flig af det her, ja. Det har du fuldstændig ret i. Jeg har min gang hos mange minoritetsunge, og der er der da en forfærdelig holdning til homoseksuelle«.
(Politiken d. 28/5)

Straf og barbari

Da jeg på Danmark Blog læste af Jørgen Bitchs historie om shariabarbariet i Saudi Arabien, blev jeg ført mange år tilbage til min pure ungdom, da jeg læste George Orwells essay "A Hanging" om en henrettelse han overværede i sin tid som politisoldat i Burma.
Det er et passioneret indlæg mod dødsstraffen, og det har da også sammen med Camus´ om muligt endnu mere indtrængende "Réflexions sur la guillotine", bestemt mit syn på den lige siden.
Jeg synes I skal have muligheden for at læse begge historier. Orwells prosa er en nydelse trods det rystende emne.


Besynderlig Tøger-tavshed
andre end jeg undrer sig over chefredaktørens påfaldende tavshed om sin medvirken
i Yvonne Ridleys propaganda show:
Politiken 30. maj 2006,
Af Lene Kattrup
Vedrørende den internationale islamkonference 'Islam ophobia a dilemma in the West' med hovedtemaet islamofobi som blev afholdt i Bella Centret 13.5.2006. Jeg har undret mig over, hvad Tøger Seidenfaden lavede i panelet side om side med personer som Yvonne Ridley, Jamal Badawi, Raed Hlayhel, Abu Laban og Abdul Wahid Pedersen. Hvad var årsagen til at Tøger Seidenfaden optrådte her, gjorde han det som privatperson eller som repræsentant for Dagbladet Politiken? Hvad var Tøger Seidenfadens rolle? Er det avisens generelle holdning, at vi bør undlade kritik af islam.

Mænd med udenlandsk baggrund er mere kriminelle
end gennemsnittet af befolkningen og problemet er stigende, viser nye tal. Den del af befolkningen, der har en udenlandsk baggrund, tegner sig for en forholdsmæssig større del af de domme, der blev afsagt herhjemme i 2004. -Det er Danmarks Statistik, der har holdt mængden af domme op mod befolkningens sammensætning og renset tallene for forskelle i alder og social baggrund.
- Tendensen er især tydelig, hvis man ser på mænd fra ikkevestlige lande. Blandt dem var der 36 procent flere, der blev dømt for lovovertrædelser i forhold til befolkningen set under ét.
Tallene viser samtidig, at problemet tilsyneladende ikke er på vej til blive løst foreløbigt. Hvor der fra 2000 til 2004 var et fald i kriminaliteten blandt mænd med dansk oprindelse, så steg kriminaliteten for mænd fra ikkevestlige lande.

Stigende kriminalitet blandt udlændinge
Danmarks Statistik pdf. 2 sider

" Ser man alene på voldsforbrydelser under straffeloven, er
kriminalitetsindekset for mænd af udenlandsk herkomst endnu højere. Indekset var i 2004 på 133 for udlændinge under et mod 163 for udlændinge fra ikke-vestlige lande og 93 for personer af dansk herkomst. Der er også her korrigeret for forskelle i alder og social baggrund.”

hvad tænker en Radikal når de ser sådan noget? Formodentlig hvor de skal flytte hen og hvor deres børn skal gå i skole.
"Arbejdsløsheden falder og falder, men sjovt nok stiger kriminalitetsniveauet for indvandrere og efterkommere."
se Uriasposten

Femskudt forsvar
interessant at britisk anti-terror politi nu er nødt til at raide forstæder til Göteborg:
Brittisk antiterrorpolis slog till i Göteborg
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net