torsdag, maj 11, 2006

Fornærmethedsgenet

får sig en ordenlig brush up - fra Al Qaeda til Dortheavej. Eller trusselsgenet, skulle man snarere sige.
- Man har en fornemmelse af at den tid uvægerligt nærmer sig, hvor det for alvor vil vise sig for, at SR regeringens asylpolitik er en sikkerhedsrisiko for landet og enkeltpersoner. Da vil denne verdens Tøger drenge og piger komme rendende og sige : Det er DF´s skyld.
Og det vil være som at bebrejde meteorologen at det blir regnvejr.
- I et folkestyre skal man ikke brebrejde visse politikere at de er idioter. Man skal bebrejde sig selv, hvis man har stemt på dem.

Stemningen er nu så giftig mod muslimer i Danmark, at det ikke bliver svært at finde muslimer her i landet, der er villig til terror.
Det siger talsmanden for Det Islamiske Trossamfund, Kasem Ahmad, til Ekstra- Bladet. Han understreger, at han udtaler sig som privatperson og ikke på vegne af islamisk trossamfund.
Han er vred og ophidset over forlydender om, at imam Abu Laban er blevet så træt af Danmark, at han overvejer at forlade landet.
På Ekstra-Bladets spørgsmål om der også findes folk i moskeen Københavns nordvestkvarter, der vil lave terrorhandlinger, svarer han: - Ja, helt sikkert.
Islamisk talsmand truer danskerne:
- Det bliver værst for jer selv -frivillige vil ofre sig i terrorhandlinger
men halvforblommede trusler skal der være plads til. Endnu "the phony war" men hvor længe?
- Hvis Abu Laban forlader landet på grund af Jyllands-Postens tegninger, så rejser endnu en intellektuel person ud, og det er til skade for Danmark. Så kan danskerne sidde tilbage med Anders Fogh Rasmussen, Pia Kjærsgaard, Naser Khader og de demokratiske muslimer og deres såkaldte demokratiske krig mod sharia.
- Hvad har du imod Naser Khader?
- Han er en hykler. Det bliver værre og værre med ham. En dag bryder han sammen psykisk. Han er latterlig.
Hadeliste
- Har I sådan en hadeliste i Det Islamiske Trossamfund.- Ja, den værste er kirkeminister Bertel Haarder. Han var den første, der gik ind og støttede offentliggørelsen af Muhamed-tegningerne i Jyllands-Posten. Han har hele tiden ført an i krigen mod islam.-
Hvem er nummer to?
- Det er Naser Khader. Og så kommer statsminister Anders Fogh Rasmussen. Han vil hverken mødes med imamer eller ambassadører eller almindelige muslimer. Hvad er han for en mand? Ytringsfriheden gælder for nogle, men ikke for andre.
Pia udnytter situationen
- Hvem er nummer fire på jeres liste?
- Det er Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard. Hun har skadet danske muslimer meget, men hun har udnyttet situationen godt til sin egen fordel, bemærker Kasem Ahmad.
Øget risiko for terror
Danske islamister klar til terror

- I muslimske kredse blev historien om Abu Labans exit fra Danmark mødt med bekymring, fordi det ville resultere i stærke reaktioner fra grupper med indvandrerbaggrund.
Formanden for Fædregruppen på Nørrebro i København mener, at imamen fungerer som "sikkerhedsventil" for flere frustrerede unge, mens talsmanden for Islamisk Trossamfund, Kasem Ahmad, mener, at "der vil komme en reaktion" mod personer som Naser Khader (R) og Pia Kjærsgaard (DF), hvis Abu Laban forlader Danmark.
Lektor Helle Lykke Nielsen fra Center for Mellemøststudier vurderer i lighed med flere imamer, at Abu Labans eventuelle exit kan føre til en radikalisering af unge muslimer og give en yderliggående muslimsk organisation som Hizb-ut-Tahrir vind i sejlene.
Farligt for Danmark
Imam Abu Bashar fra Odense siger:
»Jeg er helt sikker på, at imamer fra Hizb-ut-Tahrir og andre meget radikale grupper vil komme frem, hvis Abu Laban rejser, for han spærrer vejen for dem. Det vil blive farligt for Danmark, for det danske samfund kan ikke samarbejde med dem som med Abu Laban, og det vil skabe enorme problemer med fatwaer hver eneste dag, siger imam Abu Bashar og frygter for konsekvenserne, hvis imamen fra Dortheavej i København forsvinder.
Abu Laban skifter mening

Trusselskulturen

-" Kasem Ahmads udtalelser er uhyrlige eksempler på den trussels-kultur, der er en aktuel og helt uacceptabel trussel mod dansk demokrati og ytringsfrihed.
Kasem Ahmads udtalelser er jo krystalklare trusler mod danske folkevalgte politikere. Politikere, der i stigende omfang lever et hverdagsliv præget af trussels-kulturen. Og som slides fysisk og psykisk af trussels-kulturens enorme pres - så voldsomt, at de faktisk har været i nærheden af overvejelser om at forlade politik.
Den islamistiske trussels-kultur har for længst ramt ytringsfriheden. Den har bremset forskere, der ved, at de risikerer voldelige overgreb, blot de citerer fra Koranen i forelæsninger. Den har bremset kunstnere, der har set filminstruktører blive myrdet, fordi de lavede film om islam. Den har bremset tegnere, der er blevet truet på livet igen og igen for at have tegnet profeten."
Farlig trussels-kultur

Retsstat?
nå ja, så där..........................
Två maskerade och beväpnade män genomförde en fritagning av en häktad man vid Västmanlands tingsrätt i Västerås på fredagen.Männen slog till mitt under pågående omhäktningsförhandling.
Väpnad fritagning från Västerås tingsrätt

MAGTESLØSHED
norske Tore Stubberød i WA:
"Der er sket noget med vores sprog efter karikatursagen. Den, som forsvarer kvinders rettigheder, er blevet racist. Den, som stiller op for bøsserne, er islamofob. Inden længe er man kun tolerant, hvis man opgiver at kræve tolerance af andre. Den politiske islam har taget skrivende folksom mentale gidsler. Ytringsfriheden er blevet en handelsvare."
Weekendavisen

"Tilladt"
giv mig en rød bøf og en god rødvin - anytime. Alternativt, en sild og en gammeost på fedt - med en O.P.Andersson
Senior executives from fast-food giants McDonald's and KFC, managers from global food producer Nestle, exporters from Europe, Asia, and Africa -- all were in attendance at the World Halal Forum.It's proof, say organizers, that halal foods are moving into the mainstream. And global food producers have taken notice.
International Food Companies Eye Growing Halal Market

Konventionerne og Eva Schmidt
Elastik i metermål
- Her står ikke en eller anden marginal FN-funktionær og forsvarer en fristil om et land, som han ikke kender. Der er tale om en dansk professor dr.jur., som skulle være garant for den højeste juridiske ekspertise.
Hun står i fuldt alvor og ophæver noget uforpligtende von hørensagen til kendsgerninger."
Leder: Alternativ jura


Angsten for vold og voldtægt
er udbredt men ikke grundløs. 15 % af unge "pojkar"
opgir at de har været udsat for vold. Og voldtægt - der er 400 flere anmeldte voldtægter i Stockholm end i hele Danmark (9oo hhv. 500)

Stadig påstår politi og journalister, at det skyldes en større "anmälningbenägenhet". Men uden skygge af belæg for påstanden. Har de noget at skjule?
video
artikelAftenlandets undergang
Bruce Bawer er jo anmeldt mange steder, men det er fortjenstfuldt af Weekendavisen også at gøre det. Lang , udførlig anmeldelse - køb avisen og se mere yddrag her
Det europæiske skib med kurs mod undergangen. Islamisme. »Europa er ved at begå selvmord.« Amerikansk bøsse skyder den europæiske selvgodhed i sænk.
Klaus Wivel
Bruce Bawer: While Europe Slept - How Radical Islam is Destroying the West from Within. 248 sider. 159 kr. i Politikens Boghandel. Doubleday.[..] - EN aften går Bawer tur med sin kæreste langs Amsterdams kanaler, da han bliver stoppet af en mørklødet, senet teenagedreng, der på dårligt engelsk forlanger at få hans penge. Længere nede ad gaden står et halvt dusin af drengens venner og skuler olmt. I 41 år i New York er det lykkedes Bawer at undgå, hvad det kun tog ham ti uger i Amsterdam at komme til at opleve. »Skrub af,« råber Bawer til drengen, hvorefter de alle forsvandt. Hvad Bawer ikke havde set var, at drengen bar en kniv.
- Da han et par år senere flyttede til Oslo og giftede sig med en nordmand, blev hans kæreste en dag gennembanket af en flok indvandrermænd, der havde set de to mænd gå hånd i hånd. Ingen af de forbipasserende nordmænd gjorde noget for at stoppe det. [...]
- Det går op for Bawer, at han her står midt i et kolossalt europæisk problem, men at ingen synes at beskæftige sig med det; medierne skriver ikke om det, universiteterne forsker ikke i det, politikerne taler ikke om det, og når vi overhovedet er opmærksomme på det i dag, skyldes det en håndfuld sejlivede dissidenter, som ikke har ladet sig kue af frygten for at blive kaldt racister, skriver Bawer.
- Anti-racismen får stort set alle andre til at klappe i over for det åbenlyse. Et blandt mange beviser på det er, at skønt det er almindeligt kendt, at antallet af overfald på bøsser er eksploderet, findes der ifølge Bawer ingen undersøgelser af fænomenet. Man vil nødig virke fremmedfjendsk. [..]
»Det er mærkeligt at tænke sig, at i dette øjeblik kunne Fortuyn have været sit lands statsminister, der førte Holland mod reformer og reddede Vest-Europa,« skriver han. »Takket være politikere og journalister, som stort set alle havde tegnet en skydeskive på ryggen af ham, ligger han i dag hundredvis af kilometer fra Holland i familiegravens mørke i den nord-italienske by Provesano.«
- Han har også ros til den nuværende danske regering og til selveste dronning Margrethe. Som de eneste i Europa er vi vågnet op og har lugtet kaffen. Prisen har naturligvis været, skriver den sarkastiske amerikaner, at Danmark har fået ødelagt sit gode ry og rygte over hele Vesteuropa. (Min teori er, at kan vi skrive mere frit herhjemme om integrationen, skyldes det, at problemerne er mindre end i resten af Europa.)
Bruce Bawer com
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net