mandag, juni 12, 2006

"Hele olieformuen kan gå tabt"

Ellers en politisk skandale der vil frem i verden. I Sverige, som må formodes at betale nær det tre-dobbelte, forstår man så udmærket at det nærmest er belagt med dødsstraf at omtale de astronomiske omkostninger. Apres nous, le deluge :
Lav yrkesaktivitet blant innvandrere kan føre til enorme kostnader for Norge de neste tiår. Integreringspolitikken må legges om for å unngå alvorlige nasjonaløkonomiske problemer, mener NHO.
- Bare frem mot 2015 vil andelen innvandrere i befolkningen fordobles, ifølge Statistisk Sentralbyrå. Andelen unge med bakgrunn fra den tredje verden vil vokse sterkt.
Deltar ikke

Denne gruppen, spesielt den mannlige halvdel, har store problemer med å komme seg gjennom utdanningssystemet. Fra før av har innvandrere fra ikke-vestlige land langt lavere yrkesdeltagelse enn den etnisk norske befolkningen. Så langt er det lite som tyder på at dette endres til det bedre, snarere tvert i mot. [..]
- Å ta inn innvandrere med lav utdannelse, fører ingen steds hen.
Vi kan ikke fortsette den innvandringspolitikken vi har ført, sier Storesletten.
Slakter innvandringspolitikken

NHO-ekspertene Kenneth Stien, Torill Lødemel og Baard Meidell Johannesen retter i en egen artikkel en bredside mot den tenkning som har preget norsk innvandringspolitikk de siste årene.
Stikk i strid med hva mange politikere fra skiftende regjeringer har sagt de siste tiår, er det ikke slik at problemet med eldrebølgen kan løses gjennom masseinnvandring. Økt innvandring vil i beste fall bare forskyve den demografiske krisen vi før eller siden vil møte.
Hele olieformuen kan gå tabt

I svartskalleland trippar svennehoran på tå
tænk hvilken avis DN kunne være, hvis den turde. Ulrika By er helt alene på skansen:
I syrianskt svartskalleland trippar svennehoran på tå. Där har barnen, flickorna, kvinnorna och de unga männen en grym balansgång att gå. Eller? Händelserna i Ronna har återigen satt ljuset på ett av vårt samhälles viktigaste dilemman.[...]
I Södertälje förnekar skolan, kommunen, polisen, brottsförebyggarna, politikerna offentligt att det skulle finnas något problem med kulturella förtecken. Allt är bra. Allt är coolt. Arbetslösheten har minskat något.
Strutsmentalitet ökar klyftorna

Kjærsgaard hos Gaardboe på P1
kom ved en fejltagelse til at stille ind på stationen.
audio 1 time

Mordforsøget med BMW
i Malmø igår, kan ses på film her (den stakkels svensker der gik forkert klædt). Ikke avisegnet stof.
hvorfor ovenstående ikke er HMF (Hetz mot folkgrupp) men nedensående er, det er sådan noget kun svenske politikere kan svare på:
Elever dömda för Hitlerhälsning
om jeg fatter de ikke simpelthen laver en revolution......................

Dyr jämtställdhet
og for at det ikke skal være löwn, nærmer den tid sig utvivlsomt, hvor selskaber med under 40 % kinder i bestyrelsen, får bøder på 150.000 kroner. Men sådan er det når ministre får idéer, så må virkeligheden vige:

Ojämställda bolag har haft en mångdubbelt bättre kursutveckling än jämställda. De minst jämställda bolagen i Folksams undersökning har stigit 50 procent medan de mest jämställda har klättrat drygt 12 procent under det senaste året. Det minst jämställda företaget är samtidigt en av det senaste årets mesta kursraketer.
Hittills i år har de mest jämställda bolagen backat med i genomsnitt 7 procent jämfört med en uppgång på 8,4 procent för de minst jämställda.

Jämställdhet dyrt för aktieägarna

Udlændinge fylder Københavns fængsler

det fremgår dog ikke af artiklen hvor mange der har permanent ophold i DK, når de engang løslades. Men heldigvis får personalet sig nogle kurser i arabisk, og hvem kan ikke bruge det?
Den kriminelle globalisering har ramt Københavns fængsler, hvor halvdelen af de indsatte i dag er udenlandske statsborgere. På fire år er antallet steget med 60 pct.
- De taler rumænsk, arabisk og russisk. Mange af dem forstår ikke et ord dansk, og de udgør en voksende gruppe i Københavns fængsler. På fire år er antallet af udenlandske statsborgere i Københavns fængsler vokset med 60 pct. fra 30,8 pct. af de indsatte i 2002 til 49,4 pct. i dag.
[..]

»Det er dybt bekymrende, at der sidder så mange udenlandske statsborgere i landets største fængsel. Det gør arbejdet mere besværligt, fordi det kræver mere opmærksomhed. Derved tager nogle ting længere tid,« siger Kim Østerbye, som er formand i fængselsforbundet.
JP København

Imamernes landsskadelige virksomhed
minutiøst dokumenteret. Man tilgiver næsten Politiken dens uligevægtige chefredaktør, når den bringer en sådan kronik:
"Imamdelegationens rejse til Kairo og deres 'modkampagne' spillede en vigtig, og måske afgørende, rolle i at holde affæren i live på et kritisk tidspunkt. Delegationens historier formåede at bryde ligegyldighedens mur hos frustrerede og undertrykte egyptere og holdt sagen varm, indtil vigtigere spillere på den islamiske scene - dvs. Saudi-Arabien og Det Islamiske Broderskabs ideolog, Shaykh Quaradawi på Al-Jazeera - indså det opportune i at overtage denne populære affære fra den egyptiske regering. De formåede at mobilisere hele den islamiske verden bag deres egen kampagne. De kunne sætte Danmark skakmat."

Måske skal vi dog takke dem
for tværtimod at ha gavnet os der hvor det tæller, - og det er som bekendt ikke i Mellemøsten:
Muhammed-affæren er en handelsfordel
- Uroen ovenpå affæren med Muhammed tegningerne har ikke skadet Danmarks eksport, måske endda tværtimod, mener Jørgen Thulstrup, der er seniorforsker på Institut for Konjunkturanalyse.
DR Nyheder
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net