lørdag, juli 29, 2006

Imamer i front: Dø Israel !

Ekstra Bladet 29 juli 2006 fotos SAPPHO - klik for helstørrelse
"Importerer vi folkeslag, importerer vi deres konflikter"

Abu Laban og Abdul Wahid Petersen arm i arm til demonstration -også DR2-værten var med ‘Dø Israel’ og ‘Israel er en terrorstat’. Slagordene var hårde, og alle var stærkt følelsesmæssigt berørt af krigen i Libanon, da omkring 500 - primært muslimske - demonstranter i alle aldre protesterede mod Israels blodige invasion af Libanon på Christiansborg Slotsplads.
Selv om slagordene var voldsomme, og mange af demonstranterne endda bar den libanesiske terrorbevægelse Hizbollahs geværsmykkede flag, så forløb demonstrationen dog fredeligt.

- Forrest i demonstrationen gik to af landets mest kendte imamer, nemlig Abu Laban og Abdul Wahid Petersen, der i dagens anledning gik arm i arm sammen med en række andre muslimske gejstlige.Også en af Danmark mest kendte kvindelige muslimer, DR2-værten og lokalpolitikeren [fra Enhedslisten] Asmaa Abdol-Hamid fra programmet ‘Adam og Asmaa’, deltog i demonstrationen sammen med sin nieces otte måneder gamle datter i en klapvogn.
“Jeg er med til at demonstrationen for at tale alle de uskyldige ofres sag. Alle børnene i Libanon og i Palæstina, der bliver bombet, og familierne der ikke får nødhjælp”, siger Asmaa Abdol-Hamid, der også talte til demonstrationen.
“Der er mange Hizbollah-flag til demonstrationen. Hvad synes du om Hizbollah?” ” Jeg demonstrerer ikke for eller imod Hizbollah, men for alle de civile ofre for Israels invasion, og fordi Danmark og den vestlige verden skulle gøre noget for at stoppe invasionen”, siger Asmaa, som tydeligvis ikke ønsker at snakke mere om Hizbollah.
Bag demonstrationen stod en række muslimske, palæstinensiske og libanesiske foreninger.
se også Polemiken og Uriasposten , Angantyr og Sappho - flere fotos og videos

national-socialist islamophobic agents
Safia Aoudes udsøgte humor(?) eller er komikken ufrivillig? Eller bør hun ligesom Hitzb Ut -Tahrir bare rekapitulere loven om pressefotografering - afsnittet "på offentlig plads".

flere fotos her og her
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net