lørdag, juli 01, 2006

Integrationen er IKKE mislykket..........

... det er idéen, at i hundredetusindvis af præmoderne, lavtkvalificerede mennesker kan slå sig ned i en moderne nationalstat uden alvorlige problemer , der er ét stort havari.
Man taler om problemerne, som om det er en unormal situation vi befinder os i, og at "integration" er den normale tilstand. Overhovedet ikke. Det vi oplever nu, er det normale. Det er helt forventeligt når man dynger et højt udviklet samfund til med klankultur fra fallerede staters befolkningsoverskud. Det er hvad ethvert fæhoved kunne ha sagt sig selv i 1975. For slet ikke at tale om dem der havde set lidt af verden.
Det mærkelige er snarere at det ikke er gået værre. Endnu.
- Igen hiver Gallup den lamme krikke af stalden, som om den "manglende integration" i hovedsagen skyldes noget nogen har undladt at gøre, og ikke som det er tilfældet : provinsielle, fantasiløse politikeres aktive handlinger, på lykke og fromme og forventet efterbevilling.
Det er politikerne, der er mislykkede - og i sidste ende, de mennesker der har stemt på dem i 25 år.
Og hvad når erhvervsfrekvensen om en fire- fem generationer er blevet udjævnet noget mellem "folkegrupperne", og der alligevel er tunge, måske endnu værre problemer - hvad skal forklaringen så være til den tid?
Måske går Marianne Jelved alligevel over i historien - via en skamstøtte på Gråbrødretorv. Hvem ved ?
ps: Der er stadig små 170 mio. pakistanere der lever kummerligt - var det ikke på tide at invitere lidt flere ? "Kan vi ikke gøre det lidt bedre anden gang?"
Spørgsmålet er rettet til Radikale vælgere, der iflg. Gallup ikke engang selv er videre imponerede af deres livsværk.

Tre ud af fire vælgere mener, at integrationen af muslimer i Danmark er mislykket - viser Gallup-måling. Men hvis man ser på flygtninge og indvandreres uddannelse og erhvervserfaring, ser det ikke så dårligt ud, fastslår forsker.
På tværs af partiskel og politiske trosretninger opfatter et overvældende flertal af de danske vælgere i det store og hele integrationen af muslimer som mislykket.
Mindre end hver femte af de adspurgte i en Gallup-måling hæfter således etiketten vellykket på integrationen i Danmark, mens tre ud af fire vælgere siger mislykket.

Gallup: Integration er mislykket


Wikan: Sverige frifinder*, mens Danmark skriver retshistorie

(*Abbas sagen i Kalmar, hvor morderen fik 4 års ungdomsfængsel, men hele hans familie gik fri. Endda i et ondartet, torturlignende mord.)
- "Hva er så mitt syn? At det er forbilledlig at far i denne saken får en strengere straff enn sønnen, drapsmannen.
Jeg finner det også riktig at de to onklene som fremskaffet drapsvåpenet og deltok i familieråd om Ghazalas skjebne, får samme straff som ham. Drapsmannen var, slik jeg ser det, i en underordnet posisjon, skjønt han selvfølgelig bærer det hele og fulle ansvar for at han skjøt, med forsett.
- Tantens rolle fortviler meg. Hun hadde ikke noe annet valg enn å delta i dødspatruljen, som anklageren kalte det. Det frie valg gjaldt ikke for henne: en pakistansk kvinne, mor til fire små barn, bosatt i Danmark i 12 år, men umælende på det danske språk. Jeg tør ikke tenke på hvilke sanksjoner hun kunne blitt utsatt for, hvis hun hadde sagt nei. Men hun sa ikke nei, og det er anklagerens punkt: man kan ikke operere med en lov for utlendinger og en for danske. I Danmark har kvinner valg. Paradoksalt nok er tanten langt på vei enig: hun vil ikke at forsvareren skal prosedere med at hun var hjelpeløs og fulgte ordre. I likhet med de andre familiemedlemmene tar hun sitt ansvar; ingen kaster skyld på noen andre.
- Så blir det forsvarernes jobb å spille den ene ut mot den andre idet de understreker at de gjør det på tross av sine klienter. [..]
Vil dommen få betydning ut over Danmarks grenser? Og kan den bidra til å forhindre æresdrap?
- Dommen har vakt oppmerksomhet i mange land og den vil bli hilst velkommen blant organisasjoner, politikere og personer som er engasjert i arbeidet for å motarbeide vold i ærens navn. Den viser at dansk politi har forstått noe helt sentralt: at æresdrap beror på overlegg og medvirkning av mange parter. Ved å sikre seg det omfattende bevismaterialet har man klart det mange andre ikke har lyktes i: å få bakmenn og medhjelpere dømt. Det er prisverdig. Som det svenske Aftonbladet skrev apropos en lignende sak: mens Sverige frifinner, skriver Danmark rettshistorie.

Historisk dom i Danmark

Debatmøde med Pipes og Brook om JP og ytringsfrihed

Den 11. april 2006 deltog forfatter Daniel Pipes og direktør ved Ayn Rand Institute, Yaron Brook i et debatmøde om sammenhængen mellem ytringsfriheden og muhammedtegningerne.
Det seværdige arrangement fandt sted på University of Southern California, USA, og varede, som det findes på
Ayn Rand Institute ialt 156 minutter, delt i fire dele. (log in - gratis)
via Copenhagen Institute med tak. Meget seværdigt , ikke mindst i lyset af Tøger Seidenfadens endegyldige intellektuelle og moralske kapitulation og selvkompromittering med sin seneste bog.
Amerikanske universitetsstuderende i forsamlingen er forresten en eksotisk oplevelse for en dansker.
Arrangementet blev hold under strikte sikkerhedsforanstaltninger.
Daniel Pipes hjemmeside - danske oversættelser.


Leijonborg i grumliga vatten *

igen. Problemet er denne gang : Hvem tror på Folkpartiet én gang til? Løbet er formentlig kørt.
Iøvrigt begynder valgkampen i Sverige officielt i morgen. Et utroligt tidspunkt - alle holder sommerferie!
Folkpartiet lyckades lura de svenska väljarna i valrörelsen 2002. Efter dalande väljarstöd och balansgång på fyraprocentstrecket började partiet att kräva språktester för svenskt medborgarskap. Kravet och den massmediala uppmärksamheten gav partiet rekordsiffror då de svenska väljarna lurades att tro att partiet verkligen stod bakom kravet.
- Direkt efter valet i september 2002 deklarerade dock folkpartiet att man inte skulle driva frågan om krav på språktest för den som vill bli svensk medborgare. Snacka om att lura väljarna! I fyra år har det varit tyst från folkpartiet om språkkravet.

- Nu försöker Lars Leijonborg och hans partikamrat Mauricio Rojas återigen att få väljarna att tro att partiet verkar för skärpta krav för att få svenskt medborgarskap.
- Man skall också komma ihåg vad folkpartiet står för. Folkpartiet stödde amnestilagen om att bevilja personer som vistas illegalt i Sverige
uppehållstillstånd.

Sluta lura väljarna, folkpartiet!
* fuldstændig fladtrådt og skamredet kliché, anvendes endnu af skribenter der ikke selv gider finde på friske metaforer - og altså ikke gider tænke selv. (= grumset, snavset vand)

Den omvendte verden
må træde til, når Vänsterpartiet skal pædagogisere. Det ville jo være kontraproduktivt for SF´s søsterparti at sige sandheden om, hvad de vedholdende har gjort for at ændre vilkårerne for kvindeliv i Sverige. Ville skure en anelse mod den feministiske profil, skulle man mene:

Självförsvar...
Metro den 29/6 rapporterar om hur Vänsterpartiet vill att skolan ska "erbjuda alla flickor utbildning i feministiskt självförsvar från årskurs sju."
Flickan på bilderna har invandrarutseende, mannen är en svensk A-lagare.
Detta ingår ju i ett mönster av hjärntvätt. Svenska folket ska bibringas uppfattningen att det överfallsvåld som förekommer mot kvinnor i Sverige främst har svenska män som förövare.

Millds blog
hende her var for sent ude med at beskytte sig mod "svenske mænd". Man kan med en til vished grænsende sandsynlighed, gå ud fra at sparket mod "svennehorans" foster, ikke er nogen tilfældighed:
Gravid kvinna till sjukhus efter misshandel

En 18-årig kvinna misshandlades under natten till lördagen av fyra män på Trosshållargatan i Helsingborg. Kvinnan fick föras till sjukhus, men det finns ännu inga uppgifter på hur allvarliga hennes skador är.
Sydsvenskan
Gravid tonåring nedslagen och rånad
Sparkades i huvudet och magen


"Reimer Bo er en perfid idiot"
hedder det på DR om den anonyme mail han har rundsendt, hvori han lufter sin utilfredshed med Poul F. Hansens synspunkter på den interne debat. Uden direkte at nævne Asmaas hovedklud - men stensikkert under bæltestedet: (klik) (SE og Hør)
Indvandringens omfang er tabu
Danskernes syn på indvandring og integration er præget af, at såvel mange politikere som visse myndigheder i mange år gjorde alt for at sløre, hvor mange udlændinge, der kom til Danmark fra 1970 og til i dag. Og fra hvilke lande. Man ville ikke oplyse, hvor mange der fik permanent opholdstilladelse, og hvor mange der blev danske statsborgere.

En af de mange undskyldninger var, at man ikke førte statistik over indvandrernes religion. Og det til trods for, at vi danskere er registrerede på kryds og tværs, så det nærmest overgår, hvad man ser i andre lande. I rejsehåndbøger kan man helt naturligt læse, hvordan de enkelte landes befolkninger er opdelt i religioner – protestanter, katolikker, jøder og muslimer. I Danmark er det på besynderlig vis tabu.
- Mange danskere føler, at politikerne vil skjule sandheden for dem.
Ganske vist oplyses det nu, at der er 200.000 muslimer i Danmark, men ikke om det både er folk med permanent opholdstilladelse og muslimer, der har fået statsborgerskab, eller muslimer der er født i Danmark.
Bent Johansen, læserbrev i Berlingske TidendeView Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net