søndag, juni 25, 2006

Midsommer / Tivoli

kom i Tivoli med bloggens udvidede læserservice til udensogns og oversøiske læsere. Der kommer et par videos på efterhånden som de bliver uploadet. Det blir´vel nærmest som at være der selv, hvis I tilsætter duften af øl, smørrebrød, candyfloss og 25 graders fugtig varme. Af praktiske grunde kunne det desværre ikke blive i den magiske lygtetændingstid. Tivoli er for børnene, de unge forelskede, de gamle abboniner - og alle os der hører til én eller anden fjerde kategori. Go´tur: (fotos © webmaster - klik f. helskærm) Videos:

En tur i Smøgen min 2:20

Pantomimeteatret min 1:05

Tivoligarden min 2:13

Ved Tivolisøen min 1:34

Promenadeorkestret min 1:14

"En nordmand"

i den maffialignende bombesag fra Tensta? Selvølgelig ikke - juggemaffia, som de siger og som ikke har noget godt ry, navnlig ikke efter Lindh mordet:

De två vännerna blev så bittra fiender att de ville döda varandra

Bombedramaet i Stockholm, hvor en mand havde fået spændt en bombe omkring livet er slut. Bombeeksperter har fjernet bæltet fra mandens krop ved hjælp af en fjernstyret robot. En person er anholdt søndag aften. En norsk statsborger, men med jugoslavisk baggrund, skabte søndag panik i udkanten af den svenske hovedstad, da han vandrede rundt med en bombe omkring maven. Alarmen lød kl. 10.50, og først mange timer senere - ved 17-tiden

BT og Politiken

kommentarer:

"I dagens sovjetiserade Sverige är det ett absolut måste att läsa utländsk press via internet."
"Hemligt i svensk media men tillåtet i dansk"

Delrepublikken Skåne

tror jeg desværre heller ikke på. Desværre for skåningene:

Fyra borgerliga politiker och en konsult tycks vilja att Skåne skall bli en slags delrepublik i Sverige med egen grundlag. Den borgerliga alliansen i Skåne har alltså blivit separatister. Tanken är befängd. Det uppsving som Skåne nu upplever är ett resultat av nationella ansträngningar. Det skriver riksdagsledamoten Leif Jakobsson (s) i ett svar på den borgerliga alliansens artikel den 4 juni.
Region Skåne är en bra organisationsform för oss skåningar att lösa sjukvård, kollektivtrafik och gemensamma utvecklingsinsatser. Jag tycker att det skall permanentas. Vi är många som arbetar för det, men tongångar som de som förs fram i alliansartikeln är regiontankens störs-ta fiender. Ibland är man glad att den skånska debatten inte förs och hörs i resten av landet
.

"Borgerliga stolligheter"

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net