tirsdag, juni 20, 2006

"Åben racisme i Danmark"

sådan en artig Eriksson kan få lov til at komme i Sydsvenskan. Til forskel fra det læserbrev forleden, der omhandlede den omfangsmæssigt langt større voldelige racisme mod svenskere i Sverige. Til det krævedes en iransk medicinstuderende. "Danmark kommer att få stora problem" - javist. Sverige har dem allerede. (klik f. større billede)

Hver 4. unge røvet eller mishandlet

ovenstående påstand demonstreret
Mer än var fjärde 18-årig pojke, eller omkring 16 000, har utsatts för rån eller misshandel. Det framgår av en färsk undersökning gjord av försäkringsbolaget If.

- I åldersgruppen 15-18 har nästan var femte pojke, omkring 45 000, utsatts för rån eller misshandel.Risken att utsättas för våld är extra stor under den kommande midsommarhelgen. Enligt Brottsförebyggande rådet, BRÅ, ökar våldsbrotten kraftigt under storhelgerna.

− En midsommar med fint väder kommer att sluta i en mardröm för många pojkar och unga män, säger Markus Norling på försäkringsbolaget If.Drygt 2 000 ungdomar mellan 15 och 18 år, tillfrågades av ungdomssajten Lunarstorm på uppdrag av If. Av dessa uppger 18 procent av pojkarna och 12 procent av flickorna att de utsatts för rån eller misshandel. Bland 18-åringarna har mer än var fjärde pojke, 27 procent, blivit rånad eller misshandlad. Det är mångdubbelt fler än vad som syns i den officiella brottsstatistiken. 70 procent av pojkarna och 65 procent av flickorna säger att de känner någon kamrat som misshandlats.

Enligt Södersjukhusets akutavdelning i Stockholm har misshandelsfallen bland 15-17-åringar ökat dramatiskt. De vanligaste offren för gatuvåld är mellan 15 och 24 år och vartannat offer har blivit nedslagen av mer än en person. Bara ett fåtal av fallen rapporteras till polisen.

Forsikringsselskabet IF

SVT Rapport fra igår video, 2 min 50 sekunder inde i udsendelsen

Statslig undskyldning til 1.5 mio


foto © webmaster
regeringen synes at ha resolveret: vi vil ikke gå over i historien som dem der kom op og skændes med islam. Hvis alle der kom op og skændes med islam, gav sig selv skylden, ville den halve verden være ét stort Oxford møde. Der er kun ét muligt svar man kan give sig selv: "Det er højst sandsynligt ikke din skyld." Skylden ligger udelukkende hos de politikere, der så viseligt muliggjorde skænderiet. Husk dem når det går løs.
Hvorfor ikke slutte med en fællesbøn med hele Folketinget. Det kan der ikke være noget forgjort i, når nu profeten allerede opfandt demokratiet, menneskerettighederne og ligestillingen for 1400 år siden. Værsgo - ned på pladsen, kvinder til venstre, mænd til højre, rumpetten i vejret:

Bolden er givet op til tre dages oplysning om Islam
Staten betaler halvanden mio. kroner for at højne oplysningsniveauet om islam i Danmark - blandt andet med en fodboldturnering. Islam Expo viser, at der også er kloge og smukke ting i islam, siger udenrigsminister Per Stig Møller (K). [..]
For dem, der lyster, holder flere moskéer åbent hus i de kommende dage.
Alle festlighederne de næste par dage er betalt af den danske stat gennem Udenrigsministeriet som et led i sårhelingen efter Muhammed-sagen. Regeringen støtter Islam Expo med 1,5 millioner kroner og ud af de ca. 100 millioner kroner i år, som er sat af til det arabiske initiativ.

Berlingske Tidende
IslamExpo.dk

Britisk terrordebat lammet af frygt for racisme
Angsten for at træde muslimer over tæerne har forhindret briterne i at tackle truslen fra terrorisme med katastrofale konsekvenser, vurderer den britiske forfatter Melanie Phillips.
Dagen for London-bomberne. Den britiske hovedstad er i chok over dødstallet og oplysningerne om at fire britiske mænd har sprunget sig selv og uskyldige mennesker i luften.
En af Metropolitian Polices højestrangerende kommissærer, Brian Paddick stiller op til interview og lufter sin holdning foran TV-kameraerne.
»Ifølge min opfattelse, så er terror og islam to ord, der ikke hører sammen,« sagde Brian Paddick.
Han sagde videre, at islam forbyder, at uskyldige mennesker slås ihjel.
Den opfattelse er journalist og prisbelønnet forfatter Melanie Phillips helt uenig i.
»Det er en meningsløs og direkte absurd holdning. Med ét slag havde han udryddet Al Qaeda og set bort fra de mange, mange tusinde ofre for terror, der er funderet i islam,« siger Melanie Phillips.
Hun nævner udtalelsen som eksempel på, hvordan briterne i deres iver for at undgå at fornærme muslimer ikke længere tør tale om den forbindelse, der ifølge hende åbenlyst eksisterer mellem islam og terrorisme.
Melanie Phillips er forfatter til bogen Londonistan, der beskæftiger sig med, hvordan Storbritannien selv var med til at skabe et rum for terrorister ved i årevis at være for eftergivende og at fornægte, at dele af islam har forbindelse til terrorisme.
»Jeg siger ikke, at muslimer er terrorister. Men jeg siger, at islam er med til at fostre had og løgne, hvoraf terrorisme udspringer. Det er et faktum, at de terrorister, der sprængte sig selv i luften i London tog deres udgangspunkt i islam. At nægte, at religion er roden til det her, er dummere end dumt. Men det er der meget få mennesker, der tør at sige af frygt for at blive kaldt racister,« .................................................
Berlingske Tidende


Samtidigt er 1.200 terrorister på fri fod i Storbritannien. Hold kammertonen, the stiff upper lip - og håb på at du ikke bliver den næste der bliver sprængt til atomer.

Det muslimske seksualhykleri

er over kvalmegrænsen og det er vist i alles interesse at denne samlede familie smides hjem hvor de hører til. Jeg kan i forvejen ikke se hvilken grund der nogensinde har været til at give pakistanere asyl i Danmark. Det kunne man få det oplyst af den tidligere SR-regering, så vi ved at de millioner retsvæsnet nu bruger er absolut nødvendige kroner? Hvad laver de folk i Danmark? Hæmningsløs overbefolkning med 166 mio (!) mennesker, religiøs formørkelse, fattigdom og en korrumperet stat er vel endnu ikke asylgrund i sig selv ?
Går man i det hele taget ind for asylkonventionen af 1951, må man jo sige at disse pakistanere tager plads op (også i Norge og England) for ægte asylbehøvende. Giv dem en enkelt-billet hjem allesammen og sig "tak for besøget. De er jo alligevel i Pakistan så tit og har aldrig åndeligt forladt klankulturen. De er her på falske præmisser.
Ghazala skulle likvideres, fordi hun fandt den, hun elskede - men familiens mænd havde elskovsrede. En 33-årig nær ven til Ghazalas bror undgik at komme med dødspatruljen til Slagelse, fordi han var taget i skoven med sin elskerinde.
En lejlighed på Vester Fælledvej i København spiller en central rolle i Ghazala-sagen. Retsopgøret mod tre af de ni, der ifølge politiet stod bag det såkaldte æresdrab, havde lejligheden som en regulær horehule, skriver B.T. i dag.
En stribe vidner har indikeret, hvad flere kilder nu bekræfter overfor B.T., at en række af Ghazalas meget nære muslimske familiemedlemmer brugte lejligheden til stævnemøder med forskellige elskerinder.
Forholdet til en elskerinde reddede en 33-årig mand fra at blive chauffør for Ghazalas bror på dødsmissionen til Slagelse. Han fik i al hast arrangeret et stævnemøde i en skov og var derfor udenfor rækkevidde, da Ghazalas bror samlede sit hold.
Afhøringer af de tiltalte og en stribe vidner har blotlagt, at mindst tre af de ni tiltalte, heraf to gifte mænd, havde elskerinder.
Lejligheden var officielt stillet til rådighed for Ghazalas fætter, den tiltalte AA, der i retsmødet i går erkendte, at han bl.a. brugte lejligheden til hemmelige stævnemøder med en pige, han havde mødt på sprogskolen.

Dødspatruljen havde selv elskerinder

"Det værste er, at de synes, æresdrab er helt i orden"Indirekte pres får unge til at indgå tvangsægteskaber og begå æresdrab. At tale om det er tabu, men ikke for Mohammed Rafiq med pakistansk baggrund.Pakistanere i Danmark tager kun delvis det danske samfund til sig. Det, de kan lide, tager de med. Resten skal være, som det var hjemme i Pakistan.

som det tidligere er dokumenteret er f.eks støtten til velfærdssamfundet énvejs. Glæder over at skulle yde til fællesskabet, er begrænset.


View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net