søndag, juli 30, 2006

Onward, Allah´s Soldiers

Fredagens anti-israelske demonstration foran Christiansborg var præget af forbrødring mellem tilhængerne af gudsstaten og dele af det yderste venstre
foto-* Sappho - klik f. stort billede


Af Helle Merete Brix og Lars Hedegaard

Omkring 500 mennesker var mødt frem, da en række muslimske organisationer, herunder det salafistisk-dominerede Islamiske Trossamfund, DMGT, der dækker over den tyrkiske ekstremist-organisation Milli Görüs, Den Libanesiske Kulturforening, der består af herboende shia-muslimer, Det Islamiske Råd, med forbindelse til Det Muslimske Broderskab, Minhaj ul-Quran og Muslimer i Dialog, fredag den 28. juli kaldte til demonstration i København imod Israels krig mod Hizbollah. Demonstrationen gik fra Israels Plads til det ferielukkede Christiansborg.
I Guds og Enhedslisten navn
se også posteringen Imamer i front, Dø Israel !


*foto:
"Krigs lignende legetøj i små børns hænder vil blot resultere i udtryk af ikke-kontrolleret vold. Sådant legetøj bør begrænses til de ældre drenge, der har passeret stadiet " at skyde indianere" og hvis militær leg kan blive ledet ved begrebet om islamisk jihad, som er givet af deres forældre."
fra bogen Barn af muslim forældre , kapitlet om fritid , afsnittet om legetøj

(det lidt særprægede danske, som også HUT benytter sig af, er foreningens eget)

Den store befolkningsudskiftning
efter alt at dømme de velbjergede og veluddannede:

Många är bekymrade över invandringen. Men något som för det mesta som glöms bort är utvandringen från Sverige. Den bekymrar mig nog mer.Jag har inte alla orsaker till utvandringen klara för mig, och jag vet heller inte varför folk drar från Sverige, men något fel måste det väl vara när mer än 38 000 människor lämnar landet varje år. [...]
Vi tar in 65 000 och ca 40 000 sticker.
Vilka grupper byter vi in och vilka byter vi ut? Är det en lönsam nationell affär, eller struntar vi i det? Jag vet inte och det känns som om det kvittar.
Jag vet inte om jag sagt det förut, men jag känner det som om jag vore åskådare till ett stort samhälleligt experiment : Nedmonteringen av en hel nation, en av Europas äldsta, med alla dess traditioner, hela dess historia på gott och ont, det nationella medvetandet och nationens själ, allt detta skall vittra bort i en planerad process; ingen vet vad som kommer istället, men det kan bli något monstruöst som frigör sig ur dimmorna, något riktigt skräckinjagande...
Allt fler lämnar Sverige

"Følesesneutral ordliste til brug ved diskussion af radikalisering."
EU vil vist ikke sit eget bedste med dette:
Følelsesneutral sprogbrug fra EU
Sprog er magt. Den, der definerer begreberne, har allerede vundet første runde i en-hver diskussion. Sproget kan bruges til at skabe spændinger, til at fremhæve konflikt og til at glatte ud, dække over og lade som om problemerne ikke findes ved at omskrive dem. Og så spiller sprog en væsentlig rolle, når det gælder social anseelse, selvrespekt, identifikation.
Da det var moderne at analysere samfundet i marxistiske termer, var sproget en del af den strukturelle magt, som den herskende klasse udøvede over samfundet. George Orwell vendte analysen om i sin berømte roman "1984" og viste, hvordan sproget bruges til undertrykkelse, ensretning og sin-delagskontrol i et socialistisk samfund. -
- Orwells bidende satire er, hvad lektor Klaus Kjøller mest tænker på, når det nu forlyder fra EU, at Unionen vil udarbejde en "følesesneutral ordliste til brug ved diskussion af radikalisering." Således lyder den helt igennem nøgternt-bureaukratiske overskrift, som cirkulerer i EU-systemet. Lektor Klaus Kjøller fra Københavns Universitets Institut for Nordiske Studier og Sprogvidenskab ser det som en fare for demokratiet.
Europa lige nu - DR sidste indslag

Det er varmen der gør det !
Helsingborgsfestivalen är över för i år. Polisen har haft det hett om öronen. — Vi har inga konkreta siffror än, men det har varit stökigare och jobbigare än tidigare år. Festivalen brukar inte vara värre än en vanlig lönehelg, säger polisens presstalesman Charley Nilsson. Ett antal våldsbrott inträffade natten till söndagen. Däribland försök till våldtäkt, väpnat rån och grov misshandel.
Våldtäktsförsök under festivalen

Ulovlige demonstrationer
og bombetrusler mod synagogerne i Malmø og Stockholm - se ind i fremtiden. Mellemøsten kroniske krise er indvandret, og den forsvinder ikke. Tak jer selv. Det skete mens I fik en rigtig langvarig lur.
Det svenske konsensus-demokratis dage (som beskrevet af Expo nedenfor) er talte, politikerne og Expo har bare ikke opdaget det endnu:

De reagerade med vrede mot nattens bombräder som dödade 22 barn.Därför demonstrerar nu Salah Wahab, 46, tillsammans med ytterligare hundra svensklibanser.
Men demonstrationen är olaglig.
För att få demonstrera i Sverige krävs det tillstånd. Det struntar Salah Wahab, 46, i. Tillsammans 100 andra personer har han samlats på Sergels torg i Stockholm för att visa sin avsky mot kriget mellan Israel och Libanon.

Det hela var planerat till senare i veckan, men efter nattens bombningar där bland annat 22 barn dödades kände de ett behov av att reagera omgående.
Därför har de inte hunnit skaffa något tillstånd.
- Vi talade med Libanons ambassadör i Sverige, han skulle tala med myndigheterna, säger Salah Wahab till Expressen.se.
Olaglig demonstration i Stockholm

Torden i øst
kanonerne køres i stilling. Regeringsstøttede Expo, der kalder sig "demokratiske", har et helt vidunderligt argument for at man ikke skal debattere med Sverigedemokrater : Man taber debatten fordi SD vinder "ved bare at være tilstede". Aha! :

Valrörelsen närmar sig och återigen har frågan om huruvida riksdagspartierna ska ta debatten med Sverigedemokraterna eller inte väckts till liv. [..]

SD:s världsbilds kommer att gälla

Men vi vet hur situationen ser ut i Frankrike och Danmark. Vi vet svaret på den fråga som politikerna i Karlskrona nu står inför. I både Danmark och Frankrike tog de politiska motståndarna till Dansk Folkeparti och Front National debatten. De ställde sig sida vid sida med dessa partier och det enda det ledde till var att debatten kantrade och kom att handla om invandringens vara eller inte. Front National och Dansk Folkepartis förenklade och rasistiska syn på invandringen blev helt enkelt utgångspunkten för diskussionen. Om man ställer sig sida vid sida med Sverigedemokraterna kommer man förlora debatten.
Inte för att Sverigedemokraterna nödvändigtvis är bättre debattörer, i många fall är de sämre. Saken är den att det inte spelar någon roll. I en paneldebatt vinner Sverigedemokraterna bara genom att vara där. De vinner för att debatten kommer att utgå från Sverigedemokraternas världsbeskrivning. Frågor om till exempel arbetslösheten, valrörelsens hittills viktigaste fråga, kommer att hamna i skuggan av Sverigedemokraternas förenklade syn på invandringen.
Debatten gör dem rumsrena
Att man ska debattera med partier som SD i kommunfullmäktigesalen eller när man stöter på deras representanter på gator och torg är en självklarhet. Men när det gäller att ställa sig i en debatt sida vid sida bör man fundera på om man vill ha en debatt som leder till att partiet blir det rumsrena alternativ man försökt att bli under så lång tid. Som sagt. Det är upp till politikerna själva att välja. Men när man väl öppnat dörren för partier som Sverigedemokraterna är den svår att stänga. Danmark är ett bra exempel på det.
Vi vet vad som händer när man "tar debatten"

Nu kan det ikke vare længe inden mudderkastningen mod SD for alvor begynder. Overalt!

Hvis disse mennesker er danske, så er jeg det ikke
- "Når danske statsborgere valfarter til deres oprindelsesland, som altså ikke er Danmark, kan jeg sådan set godt forstå dem.
Hvorfor skulle de have det anderledes end jeg? Også de holder af et bestemt land, hvor deres slægt hører hjemme. Men jeg må så også spørge, om ikke de skulle drage konsekvensen af det?
Og endnu vigtigere: Skulle vore politikere ikke drage konsekvensen af det og begynde at tænke sig om, før de næste gang trykker på den grønne knap og stemmer ja til at give så mange mennesker af fremmed herkomst statsborgerskab?
Det er vel for meget forlangt, men med dette indlæg vil jeg altså gerne fortælle de politikere, der er ansvarlige for den katastrofale indvandring, som jo stadig finder sted, og ikke mindst for de ganske uovervejede tildelinger af danske statsborgerskaber, som de evakuerede fra Libanon har nydt godt af, noget.

Jeg vil fortælle dem, at hvis disse mennesker er danske, så er jeg det ikke.
Forskel på danskere
Af MARIANNE WAGNER cand. theol
View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net