mandag, august 07, 2006

Café latte segmentets forglemmelse

På det "byfornyede" Vesterbro er der mange dyre ejer- og andelslejligheder. De pæne nye beboere kan ikke lide ludere og narkomaner. Det ved vi. De kan heller ikke lide områdets skoler. Eller rettere - deres elever.
Måske de skulle have bestemt sig fra starten: Enten at bo et andet sted, eller også i tide have stemt på en andet parti. Voksne mennesker der ikke kan holde en tanke i hovedet, fra krydset i stemmeboksen og til dens konsekvens 50 meter ude på gaden. Skal man le eller græde?
(ps: Vesterbro Ny Skole er den gamle Ny Carlsbergvejens skole og Alsgade Skole, en sort og en hvid, der blev lagt sammen under store protester for et par år siden. Den er lokaleskole for Vesterbros Hellerup "Humlebyen" - de svindyre byggeforeningshuse overfor, befolket af den kreative klasse, arkitekter, journalister og skuespillere.)

Efter pres fra danske forældre har Vesterbro Ny Skole besluttet at opdele de nye børnehaveklassebørn efter etnisk oprindelse. Borgmester vil undersøge om det er lovligt. Når de nye børnehaveklasseelever på Vesterbro Ny Skole på mandag møder op til deres første skoledag, vil deres etniske baggrund afgøre hvilken gruppe, de skal være en del af.
- Skolens bestyrelse og ledelse har nemlig besluttet at udskyde klassedannelsen og i stedet inddele de nye børnehaveklasseelever i tre grupper: Én for etniske danskere og to for de tosprogede elever.
På lærerværelset er man stærkt kritiske overfor beslutningen:»Det er mit indtryk, at stort set hele lærergruppen er imod det her.
Selvom børnene også bliver undervist på tværs af grupperne, er det noget underligt noget at dele elever op efter etnicitet på en skole, hvor vi arbejder for integration,« siger lærergruppens tillidsrepræsentant, Lars Rye Vadmand. [..]
Beslutningen om at samle de etnisk danske elever i en gruppe er truffet efter pres fra de kommende børnehaveklasseelevers forældre. Da det før sommerferien blev klart, at to-tredjedele af den nye årgang er tosprogede, begyndte de danske forældre ifølge skoleleder Ruth Hagen at udtrykke bekymring for, om det ville være muligt for deres børn at knytte venskabsbånd til andre etnisk danske børn.


Danske elever adskilles fra indvandrere

Regeringen og DF styrket

Uindviede kunne at dømme efter avisopinionen, godt tro at det var i Danmark der snart var valg. I landsdækkende svenske aviser er det business as usual (Sydsvenskan prøver dog at trække en kamp igang), men hvad skal man også stille op med en Persson, der indtil videre ikke har sagt andet end at Sverige bør være med i en Libanon fredsstyrke ? Og at det "det skal være godt at blive gammel i Sverige" - til trods for at det ser sådan her ud : 15 000 färre platser på äldreboenden.
Kommer valgkampen til at handle om noget ? Bliver det "skol, vård och omsorg" som sædvanlig. Svaret blæser endnu i vinden.Formentlig til den cirka 20 august.

Politisk meningsmåling august 2006
For TV 2 har MEGAFON spurgt 1.105 danskere om, hvem de ville stemme på, hvis der var valg i morgen. Svarene er indsamlet 2.­4. august 2006.
På bundlinien står regeringen styrket i den seneste MEGAFON­ måling. Godt nok er fremgangen til Konservative og Venstre minimal, med henholdsvis 0,7 og 0,3 procent, men støttepartiet Dansk Folkeparti står for målingens største fremgang, på 1,7 procent, i forhold til den sidste måling før ferien. (til 16.3 %)
Samtidig må oppositionspartierne Socialdemokraterne og SF begge notere tilbagegang, og det udvider samlet set spændet mellem regeringsblokken og oppositionen i forhold til den sidste måling før sommerferien.
Det har været en sommer uden den store synlighed fra oppositionens side, der har fået vælgerne til at søge væk fra partierne.
Modsat angiver svarerne, at det hos Dansk Folkeparti er en kritisk holdning til islam, der lokker sammen med forslaget om at undersøge de evakuerede danskere fra Libanon.

Regeringen styrket i MEGAFON-måling


"Hizbollah - så vil jeg slet ikke tale"
Holger K. Nielsen.
foto © snaphanen (klik fotos f. helbillede). Det skal retfærdigvis siges at Lykketoft i det mindste protesterede kraftigt over Hizbollah gruppen. Billederne er garanteret Photoshop-fri, må man heller tilføje i disse Reutergate tider.

se også Uriasposten , Lønbæk , Polemiken & Angantyr

I Sverige ses det uskønne sammenrend omkring Hizbollah endnu tydeligere end i Danmark, fra Vänsterpartiet til erklærede nazister i Info 14

Hizbollah-vänstern stöder judeutrotning

Hyllningarna till Hizbollah i tidningen Arbetaren är groteska. Inte minst som tidningen har stolta antinazistiska traditioner.Det skriver i dag vänsterdebattören och före detta Arbetaren-reportern RASMUS FLEISCHER.

Han har i Arbetaren blivit utpekad som "renegat", avfälling, för att han opponerat sig mot den vänster som stöder Hizbollah.Rasmus Fleischer skriver: För Hizbollahvänstern har hatet mot Israel blivit en världsåskådning som går före allt

Expressen

View Guestbook Sign Guestbook
Powered by iguest.net